Kim Kardashian spune adevărul despre divorțul de Kanye West. Ce simte vedeta

În penultimul episod al reality show-ului Keeping Up With The Kardashian (KUWTK), Kim Kardashian spune adevărul despre divorțul de Kanye West. Cum se simte vedeta?

Publicat: 4 iunie 2021, 16:09 / Actualizat: 4 iunie 2021, 13:14

Kim Kardashian a fost anterior căsătorită cu Damon Thomas și Kris Humpries. Iar căsătoria ei cu Kanye West se încheie cu un alt divorț. Cel de-al treilea pentru aceasta. Artista a izbucnit în plâns și și-a mărturisit problemele maritale și eșecul căsniciei sale.

Kim Kardashian spune adevărul despre divorțul de Kanye West

În februarie 2021, Kim și Kanye, ce sunt părinții a trei copii, au confirmat că urmează să se separe. Încă de atunci, cei doi au trecut printr-o serie de chestiuni legale și de împărțire a custodiei.

În mod obișnuit vedeta nu împărtășește atât de multe lucruri despre viața ei intimă în KUWTK, însă în penultimul episod ea și-a transmis emoțiile față de divorțul său de rapperul american. Aceasta a izbucnit în plâns, în timp ce surorile ei încercau să o consoleze: „Tot ce vreau este să merg în camera mea și să nu mai ies niciodată de acolo”.

„Această perioadă este dificilă deoarece Kim își redirecționează frustrările, tristețea și furia către lucruri care n-au legătură cu (divorțul, not. red.)”, declară una dintre surorile sale.

Înainte de a pleca în excursie cu familia, Kim și Kanye avuseseră o ceartă. Motiv pentru care Kim era atât de afectată și emotivă. Ea a transmis că „nu mai poate continua în felul acesta și se simte blocată de ani de zile. El (Kanye West, not. red.) se mută în alt stat în fiecare an, iar eu trebuie să mă mut la rândul meu după el pentru a-mi crește copiii. Este un tată minunat și face o treabă grozavă” dar este prea mult.

„Cred că merită să fie cu cineva care îi suține toți pașii. Care călătorește peste tot cu el și se poate muta în Wyoming. Eu nu pot face asta. Ar trebui să aibă o soție care face tot ceea ce eu nu pot faca”, a transmis vedeta în timp ce lacrimile îi cădeau pe față.

„Simt că am eșuat. Este cea de-a treia mea căsătorie eșuată”, s-a plâns Kim surorilor ei, în timp ce ele încercau să o consoleze, informează presa internațională.

În 2016, Kanye West a fost diagnosticat cu tulburare bipolară. Aceasta este o afecțiune psihică cu episoade ce alternează între depresie și maniacalitate. Persoanele bipolare au un comportament haotic și de neînțeles pentru cei din jur.

Din culise

Cel de-al 20-lea sezon al emisiuniii Keeping Up with The Kardashian transmite publicului momentul în care Kim se recuperează în urma infectării cu Covid-19. Atât ea, cât și fiul ei Saint și fiica North au suferit de această infecție.

Kim a traversat o perioadă dificilă. Aceasta a suferit de Covid-19, trece printr-un divorț public și a eșuat la examenul ei pentru practicarea avocaturii. Tatăl lui Kim Kardashian a fost unul dintre cei mai străluciți avocați americani. El a fost unul dintre cei care l-au apărat pe O.J. Simpson într-un mediatizat caz de omucidere.

Kim ar dori să-i calce pe urme acestuia, iar din acest motiv studiază dreptul. În luna iunie ea a avut primul ei examen în cadrul Baroului. Kim nu este oficial înscrisă la Facultatea de Drept, dar urmează un program de stagiatură pentru a deveni avocat. În statul California nu este obligatoriu să deții o diplomă în drept pentru a susține examenul din cadrul Baroului.

Penultimul episod al emiusnii KUWTK este filmat într-o excursie pe care membri familiei Kardashian au făcut-o la lacul Tahoe. Această călătorie este ultima pe care o vor face împreună în cadrul emisiunii KUWTK. Reality show-ul se află în ultimul sezon.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×