Reclamă

Kim Kardashian spune adevărul despre divorțul de Kanye West. Ce simte vedeta

În penultimul episod al reality show-ului Keeping Up With The Kardashian (KUWTK), Kim Kardashian spune adevărul despre divorțul de Kanye West. Cum se simte vedeta?

Publicat: 4 iunie 2021, 16:09 / Actualizat: 19 iulie 2021, 15:38

Kim Kardashian a fost anterior căsătorită cu Damon Thomas și Kris Humpries. Iar căsătoria ei cu Kanye West se încheie cu un alt divorț. Cel de-al treilea pentru aceasta. Artista a izbucnit în plâns și și-a mărturisit problemele maritale și eșecul căsniciei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian spune adevărul despre divorțul de Kanye West

În februarie 2021, Kim și Kanye, ce sunt părinții a trei copii, au confirmat că urmează să se separe. Încă de atunci, cei doi au trecut printr-o serie de chestiuni legale și de împărțire a custodiei.

În mod obișnuit vedeta nu împărtășește atât de multe lucruri despre viața ei intimă în KUWTK, însă în penultimul episod ea și-a transmis emoțiile față de divorțul său de rapperul american. Aceasta a izbucnit în plâns, în timp ce surorile ei încercau să o consoleze: „Tot ce vreau este să merg în camera mea și să nu mai ies niciodată de acolo”.

„Această perioadă este dificilă deoarece Kim își redirecționează frustrările, tristețea și furia către lucruri care n-au legătură cu (divorțul, not. red.)”, declară una dintre surorile sale.

Înainte de a pleca în excursie cu familia, Kim și Kanye avuseseră o ceartă. Motiv pentru care Kim era atât de afectată și emotivă. Ea a transmis că „nu mai poate continua în felul acesta și se simte blocată de ani de zile. El (Kanye West, not. red.) se mută în alt stat în fiecare an, iar eu trebuie să mă mut la rândul meu după el pentru a-mi crește copiii. Este un tată minunat și face o treabă grozavă” dar este prea mult.

Reclamă

„Cred că merită să fie cu cineva care îi suține toți pașii. Care călătorește peste tot cu el și se poate muta în Wyoming. Eu nu pot face asta. Ar trebui să aibă o soție care face tot ceea ce eu nu pot faca”, a transmis vedeta în timp ce lacrimile îi cădeau pe față.

„Simt că am eșuat. Este cea de-a treia mea căsătorie eșuată”, s-a plâns Kim surorilor ei, în timp ce ele încercau să o consoleze, informează presa internațională.

În 2016, Kanye West a fost diagnosticat cu tulburare bipolară. Aceasta este o afecțiune psihică cu episoade ce alternează între depresie și maniacalitate. Persoanele bipolare au un comportament haotic și de neînțeles pentru cei din jur.

Reclamă

Click pe fotografie pentru mai multe imagini!

Kim Kardashian este surprinsă plângând în reality-show-ul „Keeping Up with the Kardashian”
Kim Kardashian este surprinsă plângând în reality-show-ul „Keeping Up with the Kardashian” / Profimedia Images

Din culise

Cel de-al 20-lea sezon al emisiuniii Keeping Up with The Kardashian transmite publicului momentul în care Kim se recuperează în urma infectării cu Covid-19. Atât ea, cât și fiul ei Saint și fiica North au suferit de această infecție.

Kim a traversat o perioadă dificilă. Aceasta a suferit de Covid-19, trece printr-un divorț public și a eșuat la examenul ei pentru practicarea avocaturii. Tatăl lui Kim Kardashian a fost unul dintre cei mai străluciți avocați americani. El a fost unul dintre cei care l-au apărat pe O.J. Simpson într-un mediatizat caz de omucidere.

Kim ar dori să-i calce pe urme acestuia, iar din acest motiv studiază dreptul. În luna iunie ea a avut primul ei examen în cadrul Baroului. Kim nu este oficial înscrisă la Facultatea de Drept, dar urmează un program de stagiatură pentru a deveni avocat. În statul California nu este obligatoriu să deții o diplomă în drept pentru a susține examenul din cadrul Baroului.

Penultimul episod al emiusnii KUWTK este filmat într-o excursie pe care membri familiei Kardashian au făcut-o la lacul Tahoe. Această călătorie este ultima pe care o vor face împreună în cadrul emisiunii KUWTK. Reality show-ul se află în ultimul sezon.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×