Reclamă

Kim Kardashian are o nouă relație? Cine este Van Jones, bărbatul despre care se spune că îi este iubit

Kim Kardashian are o nouă relație, acesta este un subiect care ține primele pagini ale tabloidelor. Bărbatul care se află acum pe buzele tuturor este reporterul CNN Van Jones. Relația celor doi vine la numai două luni de când vedeta a depus actele de divorț de Kanye West.

Publicat: 27 aprilie 2021, 10:23

Kim și Van Jones sunt prieteni de ani de zile. Fanii spun că acum prietenia dintre ei a ajuns la nivelul următor. Relația lor a devenit acum una romantică? Cu toate aceste speculații, apropiații lui Kim neagă informațiile apărute în presă. Aceștia spun că între cei doi este doar o relație de muncă și interese comune pentru a reforma justiția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian are o nouă relație?

Cindy Adams, zvonist și scriitor american de gossip, a declarat pentru New York Post că el este cel „care i-a influențat politica”.

Fanii celor doi au început o discuție amplă pe Twitter. Sunt mulți cei care cred că între cei doi există o relație romantică. Cei mai mulți cred că Kim îl folosește pe Jones pentru a-și continua cariera în avocatură.

„Oamenii o vor privi pe Kim drept o femeie care l-a folosit pe Kanye pentru a o promova în lumea modei. Acum ea îl folosește pe Van Jones pentru a o ajuta să avanseze în cariera de avocat”, a comentat un fan.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Kim Kardashain, alături de Van Jones, la o conferință despre justiție
Kim Kardashian are o nouă relație, acesta este un subiect care ține primele pagini ale tabloidelor / Getty Images

Un altul a scris: „Dacă Kim Kardashian se căsătorește cu Van Jones, nu îi voi mai urmări. Asta va fi pur și simplu prea mult pentru mine.”

În anul 2018, Kardashian și Jones au lucrat împreună pentru a-i reduce sentința lui Alice Johnson dintr-o condamnare pe viață care rezulta dintr-o decizie din anul 1996 pentru acuzații de substanțe nonviolente.

Reclamă

Cine este Van Jones

Jones s-a despărțit recent de soția sa, Jana Carter. Cei doi au avut o relație timp de 14 ani, dar au finalizat divorțul în anul 2019.

Van Jones, în vârstă de 52 de ani este unul dintre cele mai apreciate figuri media din Statele Unite. Este și cel mai bine vândut autor al New York Times și câștigătorul unui Premiu Emmy. De asemenea, el a fost consilier special al fostului Președinte american Barack Obama în 2009. De-a lungul timpului a fondat mai multe organizații non-profit.

Potrivit news.com, Van Jones s-a apropiat de Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, când s-a implicat în campania pentru reforma justiției penale în 2018. Jones este CEO-ul REFORM Alliance, o inițiativă fondată de Jay Z și Meek Mill pentru a revizui sistemul de justiție.

Jones și Kardashian, împreună cu soțul Ivankăi Trump, Jared Kushner, l-au convins pe fostul Președinte american Donald Trump să sprijine Fisrt Step Act la sfârșitul anului 2018, un document care a reformat legile dure privind condamnarea.

Există declarații ale unei surse pentru PageSix. Aceasta spune că vedeta „nu caută pe nimeni acum. Nu vrea nicio relație, doar își păstrează mintea deschisă”.

Despre Kim și Kanye s-a scris recent că au reușit să ajungă la un acord pentru ca lucrurile dintre ei să rămână calme până când se va finaliza divorțul. Cei doi se înțeleg din ce în ce mai bine în ceea ce privește custodia copiilor. Despre Kim apropiații susțin că este mai fericită pe zi ce trece de la despărțirea de artist.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×