Reclamă

Ținuta de miliardară a lui Kim Kardashian. Prima apariție după ce a intrat în topul Forbes

Kim Kardashian s-a afișat cu o ținută de top, la scurt timp după ce a fost inclusă în topul Forbes. Aceasta a fost surprinză de paparazzi în Los Angeles; în timp ce se îndrepta spre un restaurant din orașul american Los Angeles, pentru a lua cina. Ținuta de miliardară a lui Kim Kardashian a fost una îndrăzneață, dar stilată.

Publicat: 12 aprilie 2021, 15:38 / Actualizat: 13 aprilie 2021, 10:03

Îndreptându-se spre un restaurant frecventat de celebrități, vedeta reality show-ului „Keeping Up With the Kardashians” a purtat un pulover decupat. Ea l-a asortat cu blugi de culoare maro, cu talie înaltă. Vedeta a avut cu siguranță ce sărbători. La începutul acestei săptămâni ea a devenit oficial miliardară. Valoarea averii sale a fost estimată la 1 miliard dolari. Încă din octombrie 2020, veniturile sale au crescut considerabil. Acestea au fost obținute din brand-urile pe care vedeta le-a fondat: KKW Beauty și Skims.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ținuta de miliardară a lui Kim Kardashian

Aceasă combinație deosebită a lui Kim Kardashian este doar una dintre numeroasele piese vestimentare deosebite din dulapul vedetei.

În ciuda știrilor recente cu privire la divorțul dintre ea și Kanye West, Kim Kardashian poartă în continuare obiecte care fac parte din linia vestimentară a acestuia, Adidas Yeezy. Rapper-ul în schimb, nu vrea să mai aibă nicio legătură cu vedeta și a decis să-și viziteze copiii în lipsa ei.

Kim este o împătimită a celor mai luxoase branduri de modă. Printre care: Balmain, Balenciaga, Amina Muaddi, Maison Margiela sau Bottega Veneta.

La rândul ei, aceasta și-a creat propria linia de îmbrăcăminte, Skims, în 2019. În plus, vedeta de televiziune și-a fondat propria linie de machiaj, KKW Beauty, în toamna anului 2019, conform Footwearnews.com.

Reclamă
Kim Kardashian, într-o ținută nude, ce include pantaloni și un pulover
Ținuta nude în care Kim Kardashian și-a făcut apariția, la scurt timp după ce a intrat în topul miliardarilor / Profimedia Images

Cum devii miliardară. Afacerile lui Kim Kardashian

Prima lansare KKW Beauty a constat în 300.000 de truse de contur care s-au vândut în doar două ore. Această reușită i-a adus lui Kim Kardashian un profit de peste 14 milioane de dolari. Kim și-a extins apoi gama de produse pentru a include rujuri, parfumuri, și altele, înainte de a vinde 20% din afacere companiei Coty, pentru 200 de milioane de dolari. În prezent, vedeta deține în continuare 72% din companie, care este evaluată la 500 de milioane de dolari.

Reclamă

Denumit în mod oficial „Kimono”, SKIMS este un brand care dorește să ofere soluții pentru a crea următoarea „generație de lenjerie intimă, îmbrăcăminte de lounge și articole de îmbrăcăminte”, conform site-ului lor web. Această afacere a fost un succes, în pofida criticilor de care a avut parte și a schimbării denumirii mărcii, producând un venit de 12 milioane de dolari, potrivit Hello Magazine. Forbes estimează, de asemenea, că acțiunile majoritare, deținute de Kim Kardashian în compania SKIMS valorează aproximativ 225 de milioane de dolari.

Vezi mai multe imagini cu Kim Kardashian în GALERIA FOTO!

Keeping Up with the Kardashians

Deși noul sezon Keeping Up with the Kardashians urmează să se încheie în septembrie, reality-show-ul a fost o alegere profitabilă pentru întreaga familie Kardashian. Rapoartele companiei media Showbiz Cheat Sheet, estimând că fiecare membru al familiei câștigă aproximativ 930.000 de dolari pe episod.

În cadrul unui interviu în emisiunea My Guest Needs No Introduction, prezentată de David Letterman, Kim Kardashian a declarat: „Nu am fi cine suntem astăzi fără emisiunea Kepping Up with the Kardashians și de aceea continuăm să ne împărtășim viețile”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×