Reclamă

Kim Kardashian e din ce în ce mai îndrăzneață după ce a depus actele de divorț

Kim Kardashian e din ce în ce mai îndrăzneață după ce a depus actele de divorț și a cerut despărțirea de rapper-ul Kanye West. Aceasta a distrus barierele imaginației după ce a publicat o nouă imagine pe contul de Instagram.

Publicat: 10 mai 2021, 7:51

Vedeta "Keeping Up With The Kardashians" are 40 de ani, dar nu se sfiește să-și expună cele mai intime zone ale trupului în ținute extrem de sexy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian e din ce în ce mai îndrăzneață

Kim Kardashian a depus în luna februarie a acestui an actele de divorț și a cerut legal despărțirea de Kanye West. Acum, cei doi se află în proces de custodie pentru cei patru copii pe care îi au împreună, scrie DailyMail.

Vedeta a atras toate privirile și a stârnit imaginația domnilor după ce s-a pozat într-un body decupat în cele mai intime zone ale trupului. Kim a publicat imaginea pe contul de Instagram. Aceasta a optat și pentru o perucă blondă în timp ce făcea exerciții fizice.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Cu toate acestea, fanii au observat că imaginea face parte cu siguranță dintr-o ședință foto și nu este realizată în timpul unui antrenament fizic. Vedeta nu are strop de transpirație pe corp, iar chipul ei este machiat perfect.

Kim nu a adăugat nicio descriere imaginii, a lăsat-o să vorbească de la sine. Nu este clar nici dacă este o imagine nouă cu Kim sau este una dintre trecut. Vedeta a mai avut podoaba capilară blondă în anul 2017.

Kim a cerut divorțul după 7 ani de căsnicie

Reclamă

Kim este cea care a intentat procedura de divorț în luna februarie a acestui an. Potrivit publicațiilor internaționale, procesul de divorț decurge fără niciun fel de probleme.

„Kim și Kanye se înțeleg. Amândoi au rămas fideli angajamentului ca copiii să primeze în tot acest proces de separare. Kim este foarte fericită că au reușit să țină lucrurile calme. Ea crede că Kanye este un tată bun. Ea vrea ca el să poată petrece cât mai mult timp cu copiii, așa cum consideră el mai bine.”

Declarația de mai sus aparține unui apropiat al celor doi. În ultimul timp, Kim Kardashian a postat extrem de rar pe conturile de socializare și s-a dedicat mai mult familiei și celor mai apropiați prieteni.

Despre vedetă s-a scris recent că se află într-o nouă relație. Se pare că bărbatul care îi este acum alături este nimeni altul decât reporterul CNN Van Jones. Cei doi sunt prieteni de ani buni, iar acum și-au dus relația la un alt nivel.

Surse din cercul de prieteni ai lui Kim spun că între cei doi nu este vorba despre o relație amoroasă, ci despre una profesională. Fanii au început și ei să comenteze informația și au spus că de fapt Kim îl folosește pe bărbat pentru a-și continua cariera ca avocat. Kim și Jones au lucrat împreună în anul 2018 pentru a reduce condamnarea pe viață a lui Alice Johnson, un caz popular la vremea respectivă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×