Reclamă

Bijuteriile lui Kate Middleton pentru Ziua Commonwealth-ului au avut o mare însemnătate. Ducesa a transmis un mesaj în semn de solidaritate cu Ucraina

Bijuteriile lui Kate Middleton pentru Ziua Commonwealth-ului au avut o mare însemnătate. Ducesa de Cambridge a optat să poarte același set pe care l-a purtat și atunci când s-a întâlnit cu președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky și soția acestuia, Olena Zelensky, în 2020.

Publicat: 15 martie 2022, 12:10 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:47

Kate Middleton continuă să-și arate sprijinul pentru poporul Ucrainei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate s-a alăturat luni Prințului William, Prințului Charles, Camillei, Ducesei de Cornwall și verișoarei Reginei Elisabeta, Prințesa Alexandra, la Commonwealth Day Service de la Westminster Abbey. Pentru această ocazie, ea a purtat o ținută albastră de la Catherine Walker & Co. A ales o rochie din crepon de lână cu guler de catifea și mătase. S-a accesorizat cu o pălărie și a purtat o pereche de mănuși, scrie People.

Bijuteriile lui Kate Middleton pentru Ziua Commonwealth-ului

Dar cerceii și colierul ei au părut a fi un mesaj subtil de sprijinire a Ucrainei pe fondul invaziei din partea Rusiei. Kate, în vârstă de 40 de ani, a purtat bijuterii din safir și diamant. Sunt aceleași piese pe care le-a purtat în octombrie 2020. Atunci, Ducii de Cambridge s-au întâlnit cu președintele Ucrainei Volodymyr Zelenskyy și soția acestuia, Olena Zelensky, la Palatul Buckingham.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducii de Cambridge, într-o rochie albastră, lungă, cu o pălărie asortată pe cap
Ducesa de Cambridge a optat să poarte același set pe care l-a purtat și atunci când s-a întâlnit cu președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky și soția acestuia / Profimedia Images
Reclamă

Se crede că setul de bijuterii provine din colecția Prințesei Diana. Acesta se potrivește perfect cu inelul de logodnă al regretatului regal pe care Kate îl poartă acum.

Săptămâna trecută, Kate și Prințul William, în vârstă de 39 de ani, au făcut o vizită surpriză la Centrul Cultural Ucrainean din Londra. Acestea au dorit să afle mai multe despre eforturile depuse pentru a sprijini ucrainenii din Marea Britanie și din întreaga Europă. Au adus chiar și brownies de ciocolată de casă și batoane granola de la Palatul Kensington pentru voluntari.

Ei au oferit anterior cuvinte de sprijin pentru Ucraina într-o declarație distribuită pe contul lor comun de Twitter, @KensingtonRoyal.

Reclamă

„În octombrie 2020 am avut privilegiul să ne întâlnim cu președintele Zelensky și cu Prima Doamnă. Am aflat despre speranța și optimismul lor pentru viitorul Ucrainei”, se arată în declarația cuplului. „Astăzi suntem alături de președinte și de poporul Ucrainei în timp ce luptă cu curaj pentru a avea un viitor”.

Cum a răspuns Președintele Ucrainei la mesajul Ducilor de Cambridge

Președintele Ucrainei, Volodimyr Zelensky, a mulțumit Familiei Regale a Marii Britanii pentru că și-a exprimat sprijinul pentru țară sa pe data de 1 martie.

Zelenskyy a scris pe Twitter că el și soția sa, Olena, „sunt recunoscători Ducelui și Ducesei de Cambridge @RoyalFamily că în acest moment crucial, când Ucraina se opune cu curaj invaziei Rusiei, ei sunt alături de țara noastră. Mulțumim că îi susțin cetățenii noștri curajoși. Binele va triumfa”.

Serviciul de Zi al Commonwealth-ului onorează cele 54 de țări și națiuni care alcătuiesc Commonwealth-ul. Acesta a fost organizat pentru prima dată de când a fost anulat în 2021 din cauza pandemiei de coronavirus. A fost înlocuit cu un eveniment mai mic.

Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, nu a putut participa la ceremonia de anul acesta. Deși s-a recuperat recent de COVID-19, People spune că absența Reginei de la Commonwealth nu are legătură cu boală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal portocaliu
Horoscop
Zodii care primesc binecuvântări din partea Universului pe 7 octombrie 2024. Viitorul sună promițător
Pregătește-te pentru o zi binecuvântată din Univers, plină de revelații majore și câteva momente extraordinare de dragoste și bucurie. Ai mai jos lista cu zodii care primesc binecuvântări din partea Universului pe 7 octombrie...
2
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
3
Tort Malakoff pe platou, alături de două cești cu ceai și două farfurii cu o paletă de inox
Rețete
Tort Malakoff. Rețetă tradițională din bucătăria austriacă
Rețeta de tort Malakoff poate fi alegerea potrivită pentru un eveniment deosebit în familie sau pur și simplu pentru a-i impresiona pe cei dragi. Nu este o rețetă complexă, iar ingredientele sunt simple și...
4
Dulceață de gutui rase în bol și în borcan, alături de gutui proaspete
Rețete
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
S-au copt gutuile, vrei să le conservi aroma pentru mai târziu și ești în căutare de rețete savuroase? Încearcă să prepari dulceață de gutui rase, o delicioasă rețetă tradițională românească, specifică toamnei, când gutuile...
5
Pastă de avocado cu ou
Sănătate
Cea mai bună pâine pentru pasta de avocado. Ce să alegi ca să te bucuri de cel mai intens gust
Deliciul pâinei prăjite cu avocado constă în simplitatea sa, necesitând doar pâine și avocado copt pentru a se completa. Dar asta înseamnă, de asemenea, că este important să acorzi prioritate calității și tipului de...
PARTENERI
×