Reclamă

Bijuteriile Reginei Elisabeta împrumutate de Kate Middleton, Prințesa Diana și Meghan Markle. Ce accesorii au atras atenția

Printre bijuteriile Reginei Elisabeta se numără piese moștenite de-a lungul mai multor generații, ce au ajuns din nou în atenția publicului datorită Ducesei de Cambridge, Ducesei de Sussex și Prințesei Diana. Accesoriile au atras atenția publicul și au fost purtate la evenimente importante.

Publicat: 11 ianuarie 2022, 8:27 / Actualizat: 11 ianuarie 2022, 10:09

Regina Elisabeta a II-a are o colecție impresionantă de bijuterii. Printre piesele sale se numără coronițe purtate la nunți, coliere cu diamante moștenite de-a lungul generațiilor și bijuterii cu valori impresionante, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unele accesorii au fost împrumutate de alte membre ale Familiei Regale din Marea Britanie pentru evenimente importante. Printre acestea se numără nunți și întâlniri internaționale.

Unele accesorii au fost moștenite și de Regina Elisabeta și purtate la unele dintre cele mai importante ocazii din domnia sa. 

Bijuteriile Reginei Elisabeta purtate de Kate Middleton, Diana și Meghan Markle

Regina Elisabeta a împrumutat unele dintre cele mai spectaculoase bijuterii din colecția sa Prințesei Diana, Ducesei de Cambridge, Ducesei de Sussex, dar și nepoatelor sale.

Iată unele dintre cele mai impresionante bijuterii din colecția Reginei Elisabeta, împrumutate de alte membre ale Familiei Regale din Marea Britanie:

Reclamă

Tiara Cambridge Lover’s Knot

Coronița a fost comandată de Regina Maria în perioada 1913-1914 de la bijutierii faimoși Garrard. Atunci când Regina Maria a murit, în anul 1953, i-a lăsat moștenire tiara Reginei Elisabeta.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Printesa Diana purtând pe cap o diademă strălucitoare la un eveniment public
Prințesa Diana și-a etalat preferințele vestimentare cu riscul de a încălca protocolul Familie Regale / Hepta

Aceasta a purtat-o în cadrul mai multor evenimente formale în anii 1950. Prințesa Diana și Kate Middleton au purtat-o și ele la ocazii speciale. 

Tiara cu diamante a Reginei Maria

Meghan a purtat o tiara din colecția Reginei Elisabeta. Coronița a fost un cadou oferit de County of Lincoln Prințesei Maria cu ocazia căsătoriei sale cu Ducele de York, ce a devenit Regele George al 5-lea. 

Regina Elisabeta a moștenit-o în anul 1953. Prințesa Margareta, sora Reginei, a purtat-o și ea la mai multe evenimente. 

Colierul de nuntă al Reginei Alexandra

Colierul a fost un cadou oferit de fiul Reginei Victoria Prințesei Alexandra din Danemarca, cu ocazia căsătoriei lor din 1863. 

Colierul face parte dintr-un set ce include o tiara, o broșă și cercei. A fost purtat de Regina Mamă până la moartea sa, în anul 2002. Acum face parte din bijuteriile Reginei Elisabeta și a fost împrumutat și de Ducesa de Cambridge. 

Tiara Greville cu smaralde în stil cocoșnic 

Tiara din diamante și smaralde a fost purtată de Prințesa Eugenie la nunta sa din anul 2018.

Margaret Greville i-a lăsat moștenire coronița Reginei Mamă în 1942, după care a ajuns în colecția Reginei Elisabeta. 

Tiara aureolă Cartier 

Tiara purtată de Kate Middleton la nunta sa a fost purtată de numeroase membre ale Familiei Regale. Printre acestea se numără Prințesa Anne și Regina Mamă.

Deși face parte din bijuteriile Reginei Elisabeta, aceasta nu a purtat niciodată tiara într-un context public. 

Colierul cu perle

Colierul a fost creat special pentru Regina Elisabeta, ce le-a permis Prințesei Diana și Ducesei de Cambridge să îl poarte. Kate a purtat recent colierul, la înmormântarea Prințului Philip, în aprilie 2021. 

Tiara cu franjuri de diamante a Reginei Maria

Prințesa Beatrice a purtat o coroniță specială la nunta ei din anul 2020. Tiara cu franjuri de diamante a Reginei Maria e aceeași purtată de Regina Elisabeta la propria sa nuntă, din anul 1947, cu Prințul Philip.

Tiara e una dintre cele mai cunoscute bijuterii ale Reginei Elisabeta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×