Reclamă

Biletele pentru concertul de la Palatul Buckingham au fost puse la vânzare. Evenimentul celebrează Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta

La jumătatea lunii ianuarie, oficialii de la Palatul Buckingham au anunțat că vor organiza o petrecere fastuoasă pe data de 4 iunie 2022 pentru a celebra Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. Majestatea Sa aniversează 70 de ani de când se află la domnia Marii Britanii. În vârstă de 95 de ani, monarhul Marii Britanii se va bucura alături de oamenii din lumea întreagă. Biletele pentru concertul de la Palatul Buckingham au fost puse la vânzare. BBC a dezvăluit faptul că 5.000 de persoane se vor putea alătura evenimentului și vor putea obține bilete gratuite în urma unei tombole.

Publicat: 24 februarie 2022, 10:47

5.000 de persoane din publicul care va celebra Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta vor avea o oportunitate unică în viață și vor putea lua parte la petrecerea organizată de Palatul Buckingham. Jubileul monarhului în vârstă de 95 de ani va fi celebrat timp de mai multe zile, iar Marea Britanie va fi centrul nenumăratelor evenimente organizate în cinstea Majestății Sale. Printre multele momente va avea loc și concertul de la Palatul Buckingham stabilit pentru data de 4 iunie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Biletele pentru concertul de la Palatul Buckingham au fost puse la vânzare

Publicația BBC a fost cea care a dezvăluit faptul că biletele pentru concertul de la Palatul Buckingham au fost puse la vânzare. Vestea a bucurat oamenii din întreaga lume. Cei care își doresc să obțină unul din cele 5.000 de bilete gratuite se pot înscrie la tombola care se va organiza în perioada 24 februarie – 23 martie 2022.

Vezi mai multe imagini cu Regina Elisabeta în Galeria Foto!

Înscrierea pentru bilete se poate face în mediul online. Acesta nu vor fi alocate în funcție de ordinea de înscriere a doritorilor, scrie publicația Hello. Cei care vor intra în tombolo vor avea șanse egale de a câștiga unul din biletele puse la dispoziție. Scena concertului va fi ridicată în fața Palatului Buckingham.

Reclamă

O mulțime de celebrități din lumea muzicii se vor urca pe scena imensă. Organizatorii nu au comunicat încă datele concrete privind lista de artiști și programul de desfășurare al concertului. Cu toate acestea, pe scenă se așteaptă să urce personalități care performează în domenii diferite, printre care artiști pop, rock, cântăreți de operă și inclusiv o orchestră live.

De asemenea, personalități faimoase din lumea filmului și a televiziunii vor urca pe scenă pentru a celebra unul din cele mai importante momente din istoria domniei Reginei Elisabeta. Majestatea Sa se află pe tronul Marii Britanii de 70 de ani.

Deși în prezent se află în izolare din cauza infectării cu COVID-19, oamenii se așteaptă ca aceasta să-și revină rapid. Restul de bilete care nu vor fi puse la bătaie pentru tombola organizată vor fi distribuite către organizațiile de caritate spre a fi vândute ulterior.

Reclamă

Cum se vor desfășura evenimentele de la Palatul Buckingham

BBC a anunțat deja că biletele pentru concertul de la Palatul Buckingham au fost puse la vânzare. Concertul va avea loc pe data de 4 iunie. Cu toate acestea, evenimentele vor începe cu câteva zile mai devreme. Momente de celebrare ale Jubileului vor avea loc pe tot parcursul anului, printre acestea cea mai așteptată va fi parada Trooping the Colour.

De asemenea se va organiza o un eveniment special în perioada Zilei Recunoștinței la Catedrala St. Paul, Petrecerea de la Palat și Prânzul special care marchează Jubileul de Platină.  Majestatea Sa va lua parte la evenimente alături de ceilalți membri ai Familiei Regale Britanice. Printre aceștia sunt așteptați Prințul de Wales, Ducesa de Cornwall, Prințul William și soția sa, Kate Middleton.

Nu se cunoaște încă dacă Ducii de Sussex vor lua parte la evenimentul mult așteptat. Concertul de la Palatul Buckingham coincide cu aniversarea de un an al micuței Lilibet. Ducii de Sussex nu au făcut niciun comentariu cu privire la prezența sau absența lor de la eveniment.

Ce artiști și-au confirmat prezența la marele eveniment

Publicația Independent.ie a anunțat faptul că George Erza va fi unul din artiștii care va cânta la concertul de la Palatul Buckingham. Artistul în vârstă de 28 de ani va avea șansa unică de a oferi un spectacol deosebit publicului larg. Concertul de la Palatul Buckingham se așteaptă să fie unul de mare amploare. La aflarea veștii, Erza și-a împărtășit emoțiile cu fanii din lumea întreagă printr-un mesaj oficial de pe rețelele sociale.

”Nu știu cucm să vă spun cât de încântat sunt să fiu parte din artiștii care vor urca pe scena aceasta. Este o onoare incredibilă pentru mine să fiu invitat la un asemenea eveniment. Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc pe data de 4 iunie.”

Scena concertului se va bucura de un spectacol de lumini, se vor organiza proiecții 3D și vor fi așteptați peste 10.000 de participanți.

”BBC este onorat să anunțe că va aduce acest moment special în casele tuturor. Fiecare eveniment va fi transmis live și va putea fi urmărit de omaneii din Marea Britanie și din întreaga lume.”

Postul de televiziune BBC a anunțat că va transmite live toată experiența. Se așteaptă să fie unul dintre cele mai mari concerte din toate timpurile, scrie publicația Hello.

Regina Elisabeta nu va organiza o petrecere aniversară pentru micuța Lilibet

Concertul de la Palatul Buckingham va fi organizat pe data de 4 iunie 2022. Momentul coincide cu aniversarea de un an al strănepoatei Reginei Elisabeta, Lilibet. Fiica Ducilor de Sussex nu se va bucura de o petrecere organizată de strabunica sa.

Oficialii de la Palatul Buckingham au anunțat deja o parte din evenimentele care vor avea loc și nici unul nu pare să facă referire la Ducii de Sussex. De altfel, nu se cunoaște încă dacă aceștia vor lua parte la Jubileul Majestății Sale. Meghan Markle și Prințul Harry ar putea alege să nu-și aducă cei doi copii în Marea Britanie.

Apropiații Cuplului Regal sunt de părere că Ducii de Sussex ar putea rămâne în Statele Unite ale Americii alături de cei mici. Deși monarhul nu va organiza o petrecere pentru Lilibet, micuța ar putea fi amintită în cadrul discursului oficial care va avea loc pe data de 4 iunie. În cadrul transmisiunii live cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Regina Elisabeta ia amintit pe Ducii de Sussex și pe strănepoata sa, Lilibet.

Monarhul Marii Britanii încă nu și-a întâlnit strănepoata. Acest lucru s-a putea întâmpla cu ocazia Jubileului de platină dacă Ducii decid să-i aducă pe Archie și pe Lilibet la evenimentele din Marea Britanie din luna iunie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×