Reclamă

Bill Gates a vorbit despre divorț. Motivul pentru care omul de afaceri crede că va ieși de pe lista celor mai bogați oameni din lume

Bill Gates a vorbit despre divorț. Omul de afaceri crede că va ieși de pe lista celor mai bogați oameni din lume cât de curând. Se pare că miliardarul „se uită la lume printr-o nouă lentilă”. Chiar el a scris despre această schimbare a viziunii într-o postare lungă pe blog.

Publicat: 23 decembrie 2022, 7:40

În postarea sa anuală de sfârșit de an pe blogul Gates Notes, Bill Gates oferă de obicei o actualizare a Fundației Gates. El trece în revistă progresele tehnologice recente și abordează schimbările climatice. Miliardarul abordează toate aceste subiecte și multe altele în mesajul său din 2022. Noutatea este că a inclus în text și informații despre divorțul său din 2021 de Melinda French Gates. Omul de afaceri a explicat de ce va ocupa un loc mai jos pe lista celor mai bogați oameni din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bill Gates a vorbit despre divorț

Gates și-a deschis și închis mesajul foarte lung cu mărturisiri despre viața personală.

„Am împlinit 67 de ani în octombrie. Este greu de crezut că sunt atât de bătrân. În America, majoritatea oamenilor de vârsta mea sunt pensionari!”, și-a început Gates postarea pe blog.

Actualul miliardar a început imediat să explice de ce ar putea să nu mai fie pe lista celor mai bogați din lume în viitorul apropiat. „Deși nu-mi pasă unde mă clasez pe lista celor mai bogați oameni din lume”, a scris el, „știu că, pe măsură ce reușesc să dau, voi cădea jos. În cele din urmă, voi ieși de pe listă”.

Gates a vorbit apoi despre modul în care rolul de bunic pe care îl va avea anul viitor îi schimbă perspectiva. „Dar am început să privesc lumea printr-o lentilă nouă recent. S-a întâmplat când fiica mea mai mare mi-a dat vestea incredibilă. Voi deveni bunic anul viitor”, a mai spus Gates.

Reclamă
Bill Gates alături de soția și de fiica lor cea mică, Phoebe Gates în cadrul unui eveniment al Fundației lor. Totți trei poartă ținute sobre.
Bill Gates și Melinda Gates au împreună trei copii / Getty Images

Copilul cel mare al lui Gates, Jennifer, în vârstă de 26 de ani, așteaptă în prezent primul ei copil cu soțul Nayel Nassar. Ea a anunțat vestea oficial chiar de Ziua Recunoștinței.

El a continuat: „Pur și simplu tastarea acelei fraze, „Voi deveni bunic anul viitor”, mă emoționează. Și gândul dă o nouă dimensiune muncii mele. Când mă gândesc la lumea în care se va naște nepotul meu, eu sunt mai inspirat ca niciodată să ajut copiii și nepoții tuturor. Vreau să aibă șansa de a supraviețui și de a prospera”.

Reclamă

Cum a trecut miliardarul peste evenimentele din ultimii ani

După ce a oferit actualizări semnificative despre acțiunile Fundația Gates și a vorbit inclusiv despre reducerea la jumătate a ratei mortalității în rândul celor mici, ajutând lumea să se pregătească mai bine pentru viitoarele pandemii, a ajutat cu adevărat la eradicarea poliomielitei. El a folosit tehnologia AI pentru a ajuta la salvarea mamelor și bebelușilor din țările subdezvoltate.

„Odată cu pandemia, războiul din Ucraina și scăderea economiei, ultimii trei ani au fost dintre cei mai grei din memoria recentă”, a scris Gates. „Toată lumea a suferit pierderi în această perioadă. Pierderea celor dragi, pierderea siguranței financiare sau a unui mod de viață”.

Apoi, miliardarul a comentat despre propria sa viață: „Din cauza poziției mele, sunt izolat de multe dintre aceste greutăți. Dar și eu am atins câteva puncte slabe personale în ultimii câțiva ani. Inclusiv moartea tatălui meu și sfârșitul căsătoriei mele„.

Gates le-a mulțumit prietenilor și familiei pentru că l-au susținut în vremurile grele. „A fi bogat îmi face viața mult mai confortabilă, dar nu mai împlinită. Pentru asta, am nevoie de familie, prieteni și un loc de muncă în care să contribui la lucruri care contează. Sunt recunoscător că le am pe toate trei”, a mai spus el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de tensiuni pe plan amoros în această perioadă. Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări...
2
cartonașe cu simboluri chinezești ținute în mână de o femeie
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze...
3
O femeie care se uită în frigider, noaptea
Sănătate
Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Obiceiurile pe care specialiștii le interzic
Renunță la aceste obiceiuri dacă vrei să scapi de grăsimea viscerală. Dacă reușești să o elimini poți reduce și riscul de afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul. Ai mai jos...
4
fată frumoasă pe un lac ține o lună în mână într-un apus
Horoscop
Cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea Lunii. Ce arată astrele
Nu de puține ori, mișcările astrale i-au influențat pe nativi. Află cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea lunii. Atrag după sine noi începuturi, asta dacă există dorințe de schimbare. Optimismul și...
5
Șarlotă de căpșuni și pișcoturi pe un platou de sticlă
Rețete
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
Este sezonul căpșunilor și dorești inspirație pentru deserturi savuroase în care să le incluzi? Poți începe cu o rețetă simplă și rapidă de șarlotă de căpșuni. Este rețeta unui tort fără coacere, având ca...
PARTENERI
×