Reclamă

Blanket Jackson a fost surprins într-o librărie. Cât de mult s-a schimbat fiul lui Michael Jackson în ultimii ani

Blanket Jackson a fost surprins într-o librărie. Fiul cel mai mic al regretatului Michael Jackson s-a bucurat de timpul liber și a ales câteva cărți pentru acasă. Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a ales să stea departe de lumina reflectoarelor după moartea tatălui său.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 noiembrie 2023, 6:02 / Actualizat: 27 noiembrie 2023, 14:07

Blanket Jackson a fost pozat într-o apariție extrem de rară. Acesta apare rareori în public și preferă să se ferească de ochii curioșilor. Imaginea s-a este complet schimbată. Fiul cel mic al lui Michael Jackson a crescut și s-a transformat într-un tânăr remarcabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Blanket Jackson a fost surprins într-o librărie

Publicațiile internaționale scriu că fiul cel mic al lui Michael Jackson este un adevărat cinefil. Acesta și-a arătat dragostea pentru industria filmului în repetate rânduri. De data aceasta a fost pozat într-o librărie chiar în secțiunea dedicată filmului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Blanket Jackson în timp ce ține în mână o pungă cu cărți
Blanket Jackson a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor / Profimedia Images

Bigi a purtat o ținută simplă, care să nu-l facă să iasă foarte mult în evidență. Cu barba crescută, fiul cel mai mic al lui Michael Jackson a purtat un tricoul larg cu o trupă rock din anii 1970, The Doors, la care a asortat o pereche de pantaloni scurți roșii, relatează PageSix.

Reclamă

Tânărul pare că și-a mai scurtat părul față de momentele în care a fost surprins atunci când era doar un copil. Bigi și-a făcut și debutul regizoral.

Acesta a lucrat la scurtmetrajul Rochelles. Anul acesta Bigi a fost văzut mai des în public. Pe data de 29 august acesta s-a întâlnit cu fratele său, Prince, pentru a sărbători ziua de naștere a tatălui lor. Aceasta ar fi fost cea de-a 65-a aniversare a lui Michael Jackson.

Prince, în vârstă de 26 e ani, a postat mai multe mesaje în memoria tatălui său. Copiii lui Michael Jackson au încercat să păstreze vie memoria tatălui lor. Paris Jackson, fiica artistului, postează și ea deseori mesaje în memoria tatălui său.

Reclamă

Blanket Jackson a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat

Fiul cel mai mic al lui Michael Jackson are 21 de ani. Acesta mai poartă numele de Prince Michael Jackson II, însă cei mai mulți îl cunosc drept Bigi. Bigi a împlinit anul acesta pe 21 februarie vârsta minunată de 21 de ani. În ultimii ani s-a schimbat destul de mult.

Acesta a refuzat ani la rândul să apară în public și a preferat să aibă o viață ferită de lumina reflectoarelor. Puțini sunt cei care știu că Blanket a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Identitatea mamei sale a rămas ascunsă publicului chiar și în acest moment.

Prince și Paris sunt copiii pe care Michael Jackson i-a avut cu Debbie Rowe, fosta soție a artistului. În prezent, Bogi locuiește în Calabasas, California.

Acesta și-a cumpărat singur o casă acum trei ani. Reședința tânărului a fost estimată la peste 2 milioane de dolari. Vila acestuia a fost construită în anul 1990 și a fost renovată de mai multe ori în ultimii ani, scrie presa de peste hotare.

După ce tatăl său s-a stins din viață, Bigi a crescut alături de bunica lui paternă, Katherine. Chiar dacă a preferat să nu apară foarte des în public, bigi a păstrat o relație foarte strânsă cu frații săi. Acesta a mers deseori în vacanțe împreună cu Prince și Paris Jackson.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×