Reclamă

Blanket Jackson a fost surprins într-o librărie. Cât de mult s-a schimbat fiul lui Michael Jackson în ultimii ani

Blanket Jackson a fost surprins într-o librărie. Fiul cel mai mic al regretatului Michael Jackson s-a bucurat de timpul liber și a ales câteva cărți pentru acasă. Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a ales să stea departe de lumina reflectoarelor după moartea tatălui său.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 noiembrie 2023, 6:02 / Actualizat: 27 noiembrie 2023, 14:07

Blanket Jackson a fost pozat într-o apariție extrem de rară. Acesta apare rareori în public și preferă să se ferească de ochii curioșilor. Imaginea s-a este complet schimbată. Fiul cel mic al lui Michael Jackson a crescut și s-a transformat într-un tânăr remarcabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Blanket Jackson a fost surprins într-o librărie

Publicațiile internaționale scriu că fiul cel mic al lui Michael Jackson este un adevărat cinefil. Acesta și-a arătat dragostea pentru industria filmului în repetate rânduri. De data aceasta a fost pozat într-o librărie chiar în secțiunea dedicată filmului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Blanket Jackson în timp ce ține în mână o pungă cu cărți
Blanket Jackson a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor / Profimedia Images

Bigi a purtat o ținută simplă, care să nu-l facă să iasă foarte mult în evidență. Cu barba crescută, fiul cel mai mic al lui Michael Jackson a purtat un tricoul larg cu o trupă rock din anii 1970, The Doors, la care a asortat o pereche de pantaloni scurți roșii, relatează PageSix.

Reclamă

Tânărul pare că și-a mai scurtat părul față de momentele în care a fost surprins atunci când era doar un copil. Bigi și-a făcut și debutul regizoral.

Acesta a lucrat la scurtmetrajul Rochelles. Anul acesta Bigi a fost văzut mai des în public. Pe data de 29 august acesta s-a întâlnit cu fratele său, Prince, pentru a sărbători ziua de naștere a tatălui lor. Aceasta ar fi fost cea de-a 65-a aniversare a lui Michael Jackson.

Prince, în vârstă de 26 e ani, a postat mai multe mesaje în memoria tatălui său. Copiii lui Michael Jackson au încercat să păstreze vie memoria tatălui lor. Paris Jackson, fiica artistului, postează și ea deseori mesaje în memoria tatălui său.

Reclamă

Blanket Jackson a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat

Fiul cel mai mic al lui Michael Jackson are 21 de ani. Acesta mai poartă numele de Prince Michael Jackson II, însă cei mai mulți îl cunosc drept Bigi. Bigi a împlinit anul acesta pe 21 februarie vârsta minunată de 21 de ani. În ultimii ani s-a schimbat destul de mult.

Acesta a refuzat ani la rândul să apară în public și a preferat să aibă o viață ferită de lumina reflectoarelor. Puțini sunt cei care știu că Blanket a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Identitatea mamei sale a rămas ascunsă publicului chiar și în acest moment.

Prince și Paris sunt copiii pe care Michael Jackson i-a avut cu Debbie Rowe, fosta soție a artistului. În prezent, Bogi locuiește în Calabasas, California.

Acesta și-a cumpărat singur o casă acum trei ani. Reședința tânărului a fost estimată la peste 2 milioane de dolari. Vila acestuia a fost construită în anul 1990 și a fost renovată de mai multe ori în ultimii ani, scrie presa de peste hotare.

După ce tatăl său s-a stins din viață, Bigi a crescut alături de bunica lui paternă, Katherine. Chiar dacă a preferat să nu apară foarte des în public, bigi a păstrat o relație foarte strânsă cu frații săi. Acesta a mers deseori în vacanțe împreună cu Prince și Paris Jackson.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×