Reclamă

Bruce Willis uita uneori că se afla pe platourile de filmare. Ce dezvăluiri a făcut un membru al echipei actorului

Bruce Willis uita uneori că se afla pe platourile de filmare la ultimele sale roluri. Emma Heming Willis a publicat și ea recent o actualizare despre starea de sănătate a celebrului actor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 mai 2023, 7:47

Heming Willis este căsătorită cu actorul Bruce Willis, care a fost diagnosticat cu demență frontotemporală la începutul acestui an. Din fericire, actorul are tot sprijinul din partea familiei sale, inclusiv pe cel al fiicei sale de 9 ani, Evelyn.

Emma Heming Willis a dat detalii despre situația din familia ei

Heming Willis a povestit recent pe Instagram că Evelyn este foarte preocupată de starea tatălui ei. Fetița vrea să se asigure că are toată îngrijirea necesară ca să ducă o viață cât de cât normală.

„Deci trebuie să vă spun această poveste și voi încerca să o fac fără să plâng”, a început ea videoclipul. „Pentru că atunci când Evelyn mi-a spus această poveste, eram o băltoacă absolută”.

Potrivit fondatorului Make Time Wellness, fiica lor a cercetat „fapte amuzante despre demență” în timpul liber la școală. Ea a aflat că persoanele cu demență „se pot deshidrata ușor”.

„Acum, asta nu e amuzant, dar e un pic funny”, a continuat ea. „Și ea este într-adevăr fata tatei, pentru că acești doi iubesc niște fapte întâmplătoare. Așa că i-am spus: „Evelyn, ne vom asigura întotdeauna că tata are o sticlă de apă în mână. Mulțumesc că mi-ai spus. Dar este cel mai iubitor și plin de compasiune lucru pe care îl poți face. Să fii curioasă și să te informezi despre boala tatălui tău.”

Reclamă

De asemenea, cuplul mai are o fiică de 11 ani, Mabel. Willis este tatăl fiicelor Rumer, Scout și Tallulah Willis, cu fosta soție Demi Moore. Bruce Willis a devenit recent bunic pentru prima dată.

Emma Heming Willis, alături de Bruce Willis și familia lor, în aeroport
Bruce Willis continuă să primească sprijin de la cei dragi după ce a fost diagnosticat cu demență frontotemporală la începutul acestui an / Profimedia Images

Bruce Willis uita uneori că se afla pe platourile de filmare

Reclamă

Un maestru de recuzită din thrillerul polițist „Midnight in the Switchgrass” a spus că, în timp ce filma producția în 2020, simptomele de afazie ale lui Bruce Willis erau atât de grave încât uneori părea să uite că se afla pe platourile de filmare.

Vorbind pentru „Scandalul Randall”, un nou documentar de la Los Angeles Times și ABC News, care detaliază acuzațiile despre comportamentul abuziv al producătorului și regizorului Randall Emmett, Alicia Haverland a spus că în timp ce filma o scenă plasată într-un restaurant, Willis părea că creadă că de fapt se afla într-un restaurant.

Cum și-a jucat Willis ultimele roluri

Haverland a explicat că atunci când i-a turnat lui Willis mai multă cafea pentru a refilma scena, Willis se pare că nu a înțeles că filmează. I s-a adresat de parcă ar fi fost o chelneriță la un restaurant.

„Mă duceam să torn cafeaua. Probabil că trăgeam dubla cu numărul șapte sau opt. El își pune mâna pe cafea, mă privește în ochi și spune: „Oh, nu, doamnă, nu. Nu mai vreau”, și-a amintit Haverland în documentar. Ea a spus că a încercat să explice că îi umplea din nou paharul pentru scenă, dar el nu a înțeles. În schimb, conform lui Haverland, el a întrebat-o dacă a comandat mai multă cafea.

Haverland și-a mai amintit că a decis să pretindă că este chelneriță. A ales să-i spună că a comandat mai multă cafea pentru a termina filmarea scenei. Ea a descris comportamentul lui Willis drept „sfâșietor” de urmărit.

Haverland a vorbit anterior cu Amy Kaufman și Meg James, de la LA Times, despre interacțiunile ei cu Willis la „Midnight in the Switchgrass”, ca parte a unei expuneri publicate în iunie 2022 despre acuzațiile împotriva lui Emmett. Această expunere a servit drept bază pentru noul documentar.

„Coordonatorul nostru de cascadorii a menționat că se luptă”, a spus Haverland. „Primul nostru AD a văzut că se zbate. Ar trebui să fii orb ca să nu-l vezi zbătându-se”.

Alți membri ai echipei din „Midnight in the Switchgrass” au spus pentru Times că l-au văzut pe Willis derutat de instrucțiunile de a deschide ușa pentru o scenă.

Bruce Willis îmbrăcat la sacou, poartă un papion negru și stă pe un scaun de culoare roșie, din piele
Bruce Willis este un actor premiat de mai multe ori și cunoscut pentru rolurile sale din filmele precum „Die Hard” și „Armageddon” / Getty Images

Colegilor săi le pare rău că nu l-au ajutat mai mult

În documentar, Haverland a mai spus că atunci când l-a cunoscut pe Willis în 2020, el era „cel mai dulce și mai blând bărbat”. Dar, din cauza afaziei sale, avea nevoie de un asistent care să-i alimenteze realitatea printr-o cască pe care o purta mereu.

„Ar fi trebuit să spunem ceva”, a adăugat ea, admițând că s-a simțit „imens de vinovată” că nu l-a susținut pe Willis.

The LA Times a scris că Emmett a mai făcut alte cinci filme cu Willis, chiar și după ce fostul său partener Lala Kent a spus că este „atât de trist” să lucrez cu Willis pentru că „nu știe unde este”. Într-o declarație din martie 2022 către LA Times prin intermediul avocatului său, Emmett a negat că ar fi știut „de vreo scădere a sănătății domnului Willis”. El a negat, de asemenea, conversația cu Kent, care ar fi fost auzită de alte două persoane.

Potrivit LA Times, Willis a realizat majoritatea filmelor sale din ultimii câțiva ani ai carierei cu două companii. Una a fost Emmett/Furla Oasis, compania co-deținută de Emmett, cu care Willis a realizat 20 de filme.

Ce a spus familia despre diagnosticul lui Bruce Willis

În martie 2022, familia lui Willis a anunțat public că acesta a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune care poate provoca pierderea vorbirii și dificultăți de scriere și înțelegere a limbajului. Afazia apare uneori după un accident vascular cerebral.

Familia lui Willis a scris că el „se îndepărtează” de actorie pentru că afazia lui „îi afecta abilitățile cognitive”. Cauza stării actorului nu a fost dezvăluită. Apoi, în februarie 2023, familia sa a anunțat că starea lui a progresat și că a fost, de asemenea, diagnosticat cu demență frontotemporală, o afecțiune degenerativă care poate avea semne similare cu Alzheimer, inclusiv pierderea memoriei.

În LA Times, avocatul actorului, Martin Singer, a dat o declarație în care spunea că a fost decizia lui Willis de a continua să lucreze în ciuda diagnosticului său.

„Clientul meu a continuat să lucreze după diagnosticul său medical pentru că a vrut să lucreze și a putut să facă acest lucru, la fel ca mulți alții diagnosticați cu afazie care sunt capabili să continue să lucreze”, a scris Singer.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×