Reclamă

Când mai este Luna Nouă în 2022 și ce semnificații are în astrologie

Pentru a cunoaște cele mai importante predicții astrologice trebuie să vedem când mai este Luna Nouă în 2022 și ce semnificații are. În fiecare an, indiferent de circumstanțe, calendarul lunar este important atât pentru astronomi, cât și pentru agronomi, dar și pentru stabilitarea sărbătorile creștine de peste an. Fazele Lunii ne determină și ne schimbă starea emoțională și ne aduce sau ne ia liniștea interioară de care avem nevoie.

Publicat: 7 iulie 2022, 9:09

De foarte multe ori am constatat schimbări în comportament odată cu schimbarea fazelor lunii și astfel am încercat mereu să găsim o explicație plauzibilă pentru modificările survenite. Astfel, ne grăbim de cele mai multe ori să finalizăm proiecte. În speranța că totul se va termina cu bine și nu vom apuca să deținem sensibilitatea cunoscută.

Când mai este Luna Nouă în 2022

Dacă vrem să aflăm când mai este Luna Nouă în 2022, trebuie să știm că acest fenomen afectează fiecare persoană în parte, indiferent de starea sa de spirit la momentul respectiv. Influența pe care această schimbare o va avea în viața ta, va determina comportamentul tău pe o perioadă mai lungă de timp, arată Yourtango.com. Luna Nouă este prima fază de schimbare a Lunii, dar și cea mai ușor de pierdut dacă nu știi cu exactitate când are loc. În această etapă, Luna se poziționează între Soare și Pământ, aproape apărând inexistentă. Când mai este Luna Nouă în 2022 trebuie să aflăm cum să-i folosim energia pentru a ne ajuta.

Luna Nouă în Capricorn: 13 iulie 2022

Dacă vrem să aflăm mai multe despre acest fenomen, trebuie să știm că aceasta se apropie cu pași rapizi în luna lui cuptor. Va exista un moment în care te vei gândi doar la muncă și îți vei urmări obiectivele din carieră.

Te simți inventiv și vii întotdeauna cu soluții eficace la probleme chiar uneori inexistente. Trebuie să te asiguri întotdeauna că flexibilitatea este cuvântul cheie. Vibrațiile Lunii noi în Capricorn îți pot aduce o stare de rigiditate.

Reclamă

Luna Nouă în Leu: 28 iulie 2022

Această perioadă aduce oportunități noi de vacanțe, dar și începerea unei relații de lungă durată. Este bine să-ți aloci timp și pentru ritualurile tale zilnice, fără a uita de puterea ta interioară, spune Astrology.com.

Planurile personale ajung la un nivel mult prea ridicat pentru perioada în cate te găsești. Semnele acestui fenomen astral se pot vedea și în comportamentele de fiecare zi în relație cu cei apropiați sau chiar partenerul de viață.

Reclamă

Luna Nouă în Fecioară: 27 august 2022

Dacă până acum nu ai investit timp și bani în proiectele tale, acum este perioada perfectă de a începe acest lucru. Ulterior, vei avea mustrări de conștiință. Trebuie totuși să faci alegeri corecte ca mai târziu în viață să nu-ți reproșezi lipsa de inventivitate. Activitățile sportive îți pot crește nivelul de dopamină și te pot aduce într-o stare de bine mai ușor decât credeai.

Luna Nouă în Balanță: 25 septembrie 2022

Trebuie să știm că nici măcar toamna nu putem scăpa de acest fenomen. Această perioadă aduce cu sine gânduri și planuri de viitor. Poți să apelezi la un alt domeniu de lucru, te poți interesa chiar de cursuri de calificare sau invenții ce nu au mai fost utilizate până acum. Orice ai alege, creativitatea te ajută enorm în tot acest demers. Nu exclude o călătorie în străinătate pentru a te perfecționa.

Află care este cea mai bună zodie feminină. Are cele mai multe calități din tot zodiacul

Luna Nouă în Scorpion: 25 octombrie 2022

Nativii în Scorpion aduce cu sine și eclipsa parțială de soare, astfel că vom avea de trecut mai multe teste în această perioadă. Va fi un moment dificil pentru căsnicii, relații vechi, dar și pentru acei nativi care își doresc o schimbare și nu știu cum să o obțină. Singurătatea îți poate fi de folos atunci când nu mai găsești niciun răspuns.

Luna Nouă în Săgetător: 24 noiembrie 2022

Pentru această perioadă sunt prevăzute multe schimbări. Decizii rapide pe care le iei te pot debusola la început. Pentru cei care nu au reușit să-și atingă scopurile, acum este momentul ideal. Dacă vrei să-ți schimbi cariera, nu mai ezita. La fel se întâmplă și cu finalizarea relațiilor de lungă durată. Nu este cazul să petreci mai multă vreme acolo unde nu îți dorești cu adevărat.

Luna Nouă în Capricorn: 23 decembrie 2022

Moment benefic pentru împăcare, această fază astrologică nu vine fără incidente. Deși ajungi să comunici mult mai deschis, te poți găsi în cealaltă extremă. Prietenii te găsesc insistentă și încearcă să țină pasul cu tine. Ai deschidere către familie și îți dorești cât mai multe întâlniri ca pe vremuri pentru a vedea ce mai fac rudele îndepărtate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care se măsoară cu un centimetru în talie
Sănătate
Obiceiul care te poate ajuta să pierzi în greutate. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
În sezonul cald multe persoane s-au preocupat să obțină silueta perfectă. Vara este aproape pe sfârșite, însă nu este prea târziu pentru a-ți atinge obiectivele când vine vorba de fizicul tău. Specialiștii au descoperit...
2
Scarlett Johansson la premiera filmului Sing 2
Divertisment
Scarlett Johansson a purtat un costum de baie roșu. Actrița se află în vacanță cu soțul său, Colin Jost
Scarlett Johansson a purtat un costum de baie roșu. Actrița și-a expus silueta într-o vacanță de vis pe care a petrecut-o alături de soțul său, Colin Jost. Cei doi îndrăgostiți se bucură de timpul...
3
Fată frumoasă cu părul roșcat și lung se află într-o pădure în anotimpul toamna
Horoscop
Ce spune zodia despre starea ta de sănătate. Află ce îți rezervă astrele
Dacă vrei să știi ce spune zodia despre starea ta de sănătate, trebuie să cunoști detalii despre astrologia medicală. Numită și iatromatematică, aceasta ghidează nativii către găsirea unor răspunsuri clare și concise. Este vorba...
4
Meghan Markle ]n timpul unui interviu pe care l-a oferit c\nd a ]mplinit v\rsta de 40 de ani
Divertisment
Preparatul preferat al lui Meghan Markle. Cum arată masa ideală pentru Ducesa de Sussex
Familia Regală Britanică s-a aflat tot timpul în atenția presei internaționale. De data aceasta s-a aflat care este preparatul preferat al lui Meghan Markle. Se pare că Ducesa de Sussex are un regim alimentar...
5
Ashton Kutcher într-un costum gri suferă de o boală autoimună rară
Știri
Ashton Kutcher suferă de o boală autoimună rară: „Sunt norocos că sunt în viață”
Ashton Kutcher suferă de o boală autoimună rară. Actorul a declarat recent că se simte bine și că este foarte norocos că a scăpat cu viață. Boala de care suferă l-a lăsat incapabil să...
PARTENERI
×