Reclamă

Care e cea mai simpatică zodie și care e cea mai răutăcioasă. Vezi ce spun astrele

Fiecare nativ în parte are propriile trăsături și caracteristici. Află care e cea mai simpatică zodie și care e cea mai răutăcioasă și vezi dacă te numeri printre ele. Mulți oameni pasionați de horoscop vor să afle detalii mai amănunțite despre ei înșiși, despre parteneri, prieteni sau familie. Află astfel de detalii inedite cu privire la fiecare aspect la vieții.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 1 februarie 2024, 5:22

Nu este de mirare atunci când afli că toți sunt înzestrați cu calități și defecte. Este dificil de digerată ideea că printre cele 12 zodii există nativi cu adevărat buni la suflet, dar și cei care își doresc mai multă răzbunare ca alții. Vestea bună este că astrele sunt întotdeauna alături și vin în ajutor atunci când totul pare să meargă pe o pantă descendentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care e cea mai simpatică zodie și care e cea mai răutăcioasă

Viața ne provoacă la fiecare pas și câteodată nu reușim să ne stăpânim emoțiile. În cele mai multe dintre cazuri, astrologia este întotdeauna la îndemână pentru a ne oferi noi perspective. Într-o lume în care empatia este tot mai rar întâlnită, fii sigură că alegi drumul corect urmând cele mai prețioase sfaturi de viitor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt impulsivi, dar le place să fie buni cu cei din jur. Nu gândesc de două ori înainte de a transmite o idee și îi pot jigni pe cei din jur. Nu se exclude faptul că își doresc să muncească, sunt generoși și empatici.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur întruchipează bunătatea. Trebuie să subliniem faptul că le place să aibă ultimul cuvânt în orice situație.

În general sunt calmi, dar dacă sunt călcați pe coadă se vor ridica și își vor apăra drepturile până la ultima șansă.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni pot fi foarte cruzi în relațiile cu cei din jur. Chiar dacă personalitatea lor este una romantică și atrăgătoare, pot arăta disperare, spune Yourtango.com. În acel moment, partea lor negativă își face apariția mult mai des.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac caută răzbunare. Vor să plătească cu aceeași monedă, însă de cele mai multe ori arată o atitudine familistă. Vor face tot ce pot pentru a-și ajuta prietenii și familia. Atunci când se simt atacați scot la iveală partea răzbunătoare.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt miloși, chiar dacă firea lor este una dominantă. Vor să fie lăudați pentru sucesele lor și să li se recunoască talentele. Sunt calzi, loiali și iartă ușor. Au un caracter foarte complex și pot deveni foarte răi atunci când nu știu ce-și doresc cu adevărat.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt foarte darnici. Chiar dacă nu exprimă acest lucru, generozitatea este ceea ce îi face atât de speciali. Este adevărat că ar face orice pentru oricine. Trebuie totuși să se asigure că această calitate a lor nu îi va clasa drept naivi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt diplomatici. Sunt cei mai politicoși și se pot obișnui cu cei din jur foarte ușor. Reușesc să lege foarte multe prietenii de durată, arată my.astrofame.com. Câteodată devin defensivi în ochii celorlalți. Astrele îi îndrumă la orice problemă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt cei mai răi. Chiar dacă sunt plini de pasiune, se lasă conduși de val. Sunt dispuși să facă totul pentru cei dragi, dar se așteaptă să primească același lucru în schimb. Sunt pregătiți să dea ordine și vor face tot ce le stă în putință pentru a primi ce doresc.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător urăsc sentimentele neplăcute. Sunt foarte deschiși în fața noilor situații și a oamenilor în general. Trăiesc viața la maximum și nu le place să se enerveze. Iartă ușor și direct. Sunt considerați drept agresivi, mai ales atunci când vorbesc din suflet.

Află totul despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt rebelii scăpați de sub control. Vor să își ia întotdeauna o atitudine de conducere. Sunt rezonabili și cu picioarele pe pământ și nu suportă ca cei din jur să nu le asculte regulile. Dacă se întâmplă acest lucru pot avea atitudini copilărești și pot deveni foarte răi.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător reușesc de fiecare dată să fie cei mai buni la suflet. Urăsc momentele dramatice și conflictele. Putem spune că nu le place să țipe la cei din jur și nu este deloc în natura lor. Sunt blânzi și empatici, însă riscă să fie luați peste picior.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești lovesc primii într-o confruntare, atât la propriu cât și la figurat. Chiar dacă pot părea foarte inofensivi, atunci când atacă își arată adevărata putere. Într-o dispută, lipsa lor de încredere se va observa imediat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×