Reclamă

Care e cea mai simpatică zodie și care e cea mai răutăcioasă. Vezi ce spun astrele

Fiecare nativ în parte are propriile trăsături și caracteristici. Află care e cea mai simpatică zodie și care e cea mai răutăcioasă și vezi dacă te numeri printre ele. Mulți oameni pasionați de horoscop vor să afle detalii mai amănunțite despre ei înșiși, despre parteneri, prieteni sau familie. Află astfel de detalii inedite cu privire la fiecare aspect la vieții.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 1 februarie 2024, 5:22

Nu este de mirare atunci când afli că toți sunt înzestrați cu calități și defecte. Este dificil de digerată ideea că printre cele 12 zodii există nativi cu adevărat buni la suflet, dar și cei care își doresc mai multă răzbunare ca alții. Vestea bună este că astrele sunt întotdeauna alături și vin în ajutor atunci când totul pare să meargă pe o pantă descendentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care e cea mai simpatică zodie și care e cea mai răutăcioasă

Viața ne provoacă la fiecare pas și câteodată nu reușim să ne stăpânim emoțiile. În cele mai multe dintre cazuri, astrologia este întotdeauna la îndemână pentru a ne oferi noi perspective. Într-o lume în care empatia este tot mai rar întâlnită, fii sigură că alegi drumul corect urmând cele mai prețioase sfaturi de viitor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt impulsivi, dar le place să fie buni cu cei din jur. Nu gândesc de două ori înainte de a transmite o idee și îi pot jigni pe cei din jur. Nu se exclude faptul că își doresc să muncească, sunt generoși și empatici.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur întruchipează bunătatea. Trebuie să subliniem faptul că le place să aibă ultimul cuvânt în orice situație.

În general sunt calmi, dar dacă sunt călcați pe coadă se vor ridica și își vor apăra drepturile până la ultima șansă.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni pot fi foarte cruzi în relațiile cu cei din jur. Chiar dacă personalitatea lor este una romantică și atrăgătoare, pot arăta disperare, spune Yourtango.com. În acel moment, partea lor negativă își face apariția mult mai des.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac caută răzbunare. Vor să plătească cu aceeași monedă, însă de cele mai multe ori arată o atitudine familistă. Vor face tot ce pot pentru a-și ajuta prietenii și familia. Atunci când se simt atacați scot la iveală partea răzbunătoare.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt miloși, chiar dacă firea lor este una dominantă. Vor să fie lăudați pentru sucesele lor și să li se recunoască talentele. Sunt calzi, loiali și iartă ușor. Au un caracter foarte complex și pot deveni foarte răi atunci când nu știu ce-și doresc cu adevărat.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt foarte darnici. Chiar dacă nu exprimă acest lucru, generozitatea este ceea ce îi face atât de speciali. Este adevărat că ar face orice pentru oricine. Trebuie totuși să se asigure că această calitate a lor nu îi va clasa drept naivi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt diplomatici. Sunt cei mai politicoși și se pot obișnui cu cei din jur foarte ușor. Reușesc să lege foarte multe prietenii de durată, arată my.astrofame.com. Câteodată devin defensivi în ochii celorlalți. Astrele îi îndrumă la orice problemă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt cei mai răi. Chiar dacă sunt plini de pasiune, se lasă conduși de val. Sunt dispuși să facă totul pentru cei dragi, dar se așteaptă să primească același lucru în schimb. Sunt pregătiți să dea ordine și vor face tot ce le stă în putință pentru a primi ce doresc.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător urăsc sentimentele neplăcute. Sunt foarte deschiși în fața noilor situații și a oamenilor în general. Trăiesc viața la maximum și nu le place să se enerveze. Iartă ușor și direct. Sunt considerați drept agresivi, mai ales atunci când vorbesc din suflet.

Află totul despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt rebelii scăpați de sub control. Vor să își ia întotdeauna o atitudine de conducere. Sunt rezonabili și cu picioarele pe pământ și nu suportă ca cei din jur să nu le asculte regulile. Dacă se întâmplă acest lucru pot avea atitudini copilărești și pot deveni foarte răi.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător reușesc de fiecare dată să fie cei mai buni la suflet. Urăsc momentele dramatice și conflictele. Putem spune că nu le place să țipe la cei din jur și nu este deloc în natura lor. Sunt blânzi și empatici, însă riscă să fie luați peste picior.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești lovesc primii într-o confruntare, atât la propriu cât și la figurat. Chiar dacă pot părea foarte inofensivi, atunci când atacă își arată adevărata putere. Într-o dispută, lipsa lor de încredere se va observa imediat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×