Reclamă

Care este floarea specifică pentru fiecare zodie. Semnificațiile lor și influențele pe care le au asupra nativilor

Care este floarea specifică pentru fiecare zodie este o informație pe care o poți afla în doar câteva clipe. În plus, astrologii au vorbit despre semnificațiile și influențele pe care acestea le au asupra nativilor din zodiacul european.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 9 septembrie 2023, 7:35

Informațiile oferite de specialiștii străini fac senzație în mediul online. În plus, au mai spus ei, dacă rezonezi cu floarea care îți revine, conform zodiei în care ești născută, alege să o adaugi în viața ta. O poți cumpăra într-un ghiveci și să îl ții la vedere în casă sau, dacă ai posibilitatea, planteaz-o în grădină dacă locuiești acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care este floarea specifică pentru fiecare zodie

Semnul zodiacal îl poți celebra în diferite moduri: cu cristale, animale, dar și alte elemente. De exemplu: momentul zilei în care te-ai născut are și el un impact asupra personalității tale. Iar un alt detaliu important este reprezentat de floarea specifică pentru fiecare zodie în parte.

Există puține femei care nu iubesc florile. Ele sunt atrăgătoare și îți pot schimba instant dispoziția. Probabil că ai observat asta în special când Mercur se află în celebra lui mișcare retrogradă.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Acest semn zodiacal guvernat de Foc este cunoscut pentru încrederea pe care o are în sine, însă, și pentru natura pasională. Reprezentat de caprifoi, o liană lemnoasă care are flori parfumate și de culori diferite, Berbecul capătă un nou sens prin renaștere și noi experiențe.

Reclamă

Caprifoiul are proprietăți antiinflamatorii și una dintre cele mai timpurii flori care înflorește primăvara. Iar acesta este motivul care o face să fie perfectă pentru zodia căreia îi place să fie prima în orice.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Macul reprezintă floarea specifică nativilor Taur. Despre ei se știe că sunt încăpăţânați, plini de compasiune şi rezistenți în situații delicate. Toate aceste trăsături sunt specifice și macului. Această plantă care face parte din familia Papaveraceae este persistentă și crește în cele mai dure condiții. În plus, macul reprezintă simbolul amintirilor, un detaliu pe care orice Taur îl cunoaște foarte bine.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Acest semn zodiacal condus de elementul Aer este recunoscut pentru personalițile sale cameleonice și are un sentiment puternic în legătură cu propria identitate. Astfel, nativii Gemeni au fost asociați de astrologi cu lavanda.

Considerată arbust de talie mică, această plantă perenă cucerește pe toată lumea datorită culorii, dar și prin parfumul pe care îl răspândește în jurul ei. În plus, lavanda are o serie de beneficii asupra sănătății oamenilor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Trandafirul alb reprezintă floarea specifică nativilor Rac.Foarte emoționali, dar la fel de idealiști și imaginativi, ei au o inima curată și preferă să rămână la ceea ce știu. Adesea văzut ca un simbol al purității și inocenței, trandafirul alb oglindește natura sensibilă și delicată a Racului, potrivit House Beautiful Magazine.

Leu: 23 iulie – 22 august

Acestui semn zodiacal guvernat de Foc i-a fost atribuită floarea-soarelui de astrologii străini. Și asta pentru că, la fel ca nativii Leu, și această floare iubește razele Soarelui, dar și să fie în centrul atenției.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Piciorul cocoşului sau Ranunculus, așa cum este denumită științific, reprezintă floarea specifică nativilor Fecioară. Nuanța ei galbenă, vibrantă le contrazice viața interioară creativă a celor născuți în acest semn zodiacal guvernat de elementul Pământ. Floarea Piciorul cocoşului poate fi plantată atât în grădină, cât și în ghiveci.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pasionată de dreptate și de limita dintre bine și rău, Balanța este un semn extrem de angajat în a face dreptate în lume. Astfel, nativii acestei zodii guvernate de elementul Aer le-a fost atribuit trandafirul roșu, un simbol atemporal al păcii și al iubirii.

Asemenea trandafirilor delicați, dar rezistenți, nativii din zodia Balanță preferă o viață liniștită, fără conflicte, au scris cei de la publicația The Times of India.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Mușcata reprezintă floarea specifică nativilor Scorpion datorită faptului că ei arată mereu o altă latură a lor. Tocmai când crezi că îi cunoști, ei dezvăluie ceva nou, au spus astrologii străini. La fel ca florile de mușcate, Scorpionii preferă cercurile sociale mici.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Puternice, dar frumoase, garoafele își poartă contradicțiile cu mândrie la fel ca acest semn zodiacal guvernat de elementul Foc. Legătura dintre Săgetător și garoafa pare să fie realizată în rai, au mărturist specialiștii, care au explicat că aceasta este cea mai populară floare de nuntă în anumite culturi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Panseluța reprezintă floarea specifică nativilor Capricorn. Muncitori și tenace, ei, dar și panseluțele se îmbunătățesc odată cu trecerea timpului. Capricornilor le place să aibă un simț puternic al direcției și să lucreze din greu ca să își atingă obiectivele.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

În ciuda faptului că pare timid, Vărsătorul este unul dintre cele mai energice și carismatice zodii. Mai mult, nativii acestui semn zodiacal condus de elementul Aer sunt inteligenți și rezolvă probleme mari. Tocmai din acest motiv, astrologii i-au asociat cu florile de orhidee. Acestea sunt puternice și, în același timp, delicate, dar și îndrăgite pentru forma lor exotică. Toate acestea le experimentează și excentricul Vărsător.

Află topul zodiillor care rămân fidele până la moarte. Potrivit astrologilor, nativii acestor 3 semne zodiacale iubesc aceeași persoană toată viața.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nufărul, cunoscut și sub denumirea de lotus, reprezintă floarea specifică nativilor Pești. Specialiștii în astrologie au văzut o legătură frumoasă între această floare de apă și acest semn zodiacal guvernat de elementul Apă.

De altfel, Peștii sunt cunoscuți pentru creativitatea și atitudinea lor de a merge cu fluxul. De asemenea, ei pot fi destul de visători și sensibili. Nuferii preferă apele liniștite și calme ca să prindă rădăcini.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×