Reclamă

Cât de mult s-a schimbat Amanda Bynes. Actrița e de nerecunoscut la vârsta de 37 de ani

Fanii au putut vedea cât de mult s-a schimbat Amanda Bynes în ultimii ani. Actrița e de nerecunoscut la vârsta de 37 de ani. Paparazzi au surprins mai multe imagini cu diva în timp ce se plimba pe străzile din Los Angeles.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 martie 2024, 6:13

Vedeta care a devenit cunoscută după ce a apărut în serialul All That a fost pozată de paparazzi într-o ținută casual. Amanda a luat mai multe kilograme în plus în ultimii ani și s-a confruntat cu diferite probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cât de mult s-a schimbat Amanda Bynes

Vedeta care a devenit cunoscută pentru rolurile sale din filme cu adolescenți trăiește acum o viață complet diferită. Actrița, în vârstă de 37 de ani, a fost zărită pe stradă după ce și-a petrecut timpul liber la o cafenea.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Amanda Bynes cu părul blond și albastru la vârful șuvițelor pe străzile din Los Angeles
Amanda Bynes și-a schimbat culoarea părului / Profimedia Images

Amanda a purtat un tricou simplu și o pereche de colanți. Imaginile apar la scurt timp după ce fostul ei angajator a fost acuzat că a creat condiții toxice și incomode pentru tinerii actori.

Reclamă

Amenda nu a povestit foarte multe despre seria documentară care urmărește modul în care au fost tratați copiii vedetă.

Documentarul Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV va aduce la lumină modul în care Amanda și alți copiii vedetă au fost tratați pe platourile de filmare la începutul carierei lor.

Amanda a fost descoperită de Dan Schneider, un fost producător de top la un program cunoscut de televiziune. Acesta a fost acuzat de fostul său asistent că „a chinuit psihologic” tinerii actori. Amanda a fost văzut de producător cântând la Los Angeles Laugh Factory. El a fost cel care a ales-o să apară în All That din 1996 până în 2000, scrie DailyMail.

Reclamă

Ulterior, Amanda a continuat să joace în propriul ei serial, The Amanda Show, cred de Schneider.

Însă celebritatea a costat-o scump pe Amanda. Anul trecut a fost internată într-un spital de psihiatrie.

Cum s-a schimbat viața Amandei în ultimii ani

În ultimii ani, după perioada timpurie în lumina reflectoarelor, Bynes a suferit probleme de sănătate mintală și a petrecut nouă ani sub o tutelă care a fost controlată de mama ei, Lynn.

Tutela a început în 2013, după ce vedeta a fost internată involuntar într-o unitate de tratament psihiatric din Pasadena, California, în urma unui șir de probleme legale.

Ordinul de protecție a fost încheiat în anul 2022. În iunie 2023, vedeta internațională a fost plasată într-o unitate psihiatrică, la doar două luni după ce a fost eliberată dintr-o altă ședere de trei săptămâni la o unitate de sănătate mintală, după ce a fost găsită cutreierând goală pe străzile din Los Angeles.

Actrița a spus că a cerut să fie internată deoarece s-a considerat „un pericol pentru ea și pentru ceilalți”. După acest eveniment, fostul ei logodnic, Paul Michael, a spus pentru PageSix că Amanda lua medicamente prescrise înainte de specialiști.

Vedeta a urmat un tratament prescris de specialiști chiar și după ce a fost externată de la spitalul de psihiatrie. Vedeta, în vârstă de 37 de ani, a fost diagnosticată de specialiști cu tulburare bipolară, iar ulterior presa a scris că aceasta ar suferi și de schizofrenie. În trecut, Amnda s-a luptat, de asemnea, cu consumul de substanțe interzise.

Declinul vedetei ar fi fost provocat de faptul că nu a știut cum să-și gestioneze faima de care a avut parte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×