Reclamă

Amanda Bynes s-a internat într-un alt centru de sănătate mintală. Un apropiat a făcut dezvăluiri despre starea ei

Amanda Bynes s-a internat într-un alt centru de sănătate mintală, după ce a trăit noi episoade delicate. Un apropiat a făcut dezvăluiri despre starea fostei actrițe, au titrat publicațiile de peste ocean.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 2 august 2023, 7:00

Cunoscută pentru aparițiile în „Nickelodeon All That“ și „The Amanda Show“, cariera fostei actrițe americane a înregistrat un declin din cauza dependenței de substanțele interzise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amanda Bynes s-a internat într-un alt centru de sănătate mintală

În vârstă de 37 de ani, Amanda Bynes a devenit pacienta unui centru de sănătate mintală. Vedeta a mers singură să se interneze, au scris jurnaliștii publicației Page Six. Decizia sa a venit la o săptămână după ce a fost luată în evidența unui spital de psihiatrie.

Unul dintre apropiații fostei actrițe le-a spus celor de la TMZ că aceasta s-a prezentat la un „centru pentru sănătate mintală cu tratament intensiv“. În iunie, Amanda Bynes a fost plasată în arest psihiatric. Și asta pentru că a fost declarată un pericol pentru ea și pentru ceilalți.

Deși s-a externat din unitatea de psihiatrie, vedeta a intrat într-un program ambulatoriu care i-a permis să primească un tratament în timp ce locuia acasă. Se pare că medicamentele pe care medicii i le-au prescris nu au fost suficiente. Și, simțind că are nevoie de mai mult ajutor decât cel pe care îl primea prin intermediul programului ambulatoriu, a ales un mediu mai „terapeutic“.

Jurnaliștii publicației TMZ au mai relatat, după ce au primit informația de la un alt prieten de-ai vedetei, că Amanda Bynes se află în centru de sănătate mintală din Orange County, California. Potrivit surselor lor, specialiștii de aici au colaborat cu cei din unitatea în care ea a primit tratament anterior.

Reclamă

Amanda Bynes a fost diagnosticată cu tulburarea bipolară

Diagnosticată cu tulburarea bipolară, despre fosta actriță se spune că suferă de schizofrenie. În trecut, ea s-a luptat cu abuzul de substanțe interzise. Declinul Amandei Bynes a fost provocat de faptul că nu a știut cum să gestioneze faima de care a avut parte. A devenit idolul adolescenților în anii 2000, când a apărut în numeroase pelicule și seriale. „What a girl wants“ și „She’s the Man“ sunt două dintre filmele în care ea a jucat.

În iunie, Amanda Bynes a ajuns în custodia poliției după ce a fost făcut un apel la numărul unic de urgență prin care s-a alertat că o femeie este în pericol. Iar în martie, vedeta a ieșit fără haine pe străzile din Los Angeles și a oprit un șofer căruia i-a mărturisit că a suferit un episod psihotic.

Reclamă

Atunci, tot ea a fost cea care a sunat la 911, ajungând astfel la o secție de poliție. Aici, o echipă de specialiști în sănătate mintală a plasat-o în regim de reținere psihiatrică 5150.

O reținere 5150 reprezintă o acțiune legală din Codul de bunăstare și instituții din California. Aceasta îi dă voie unui ofițer sau unui clinician calificat să închidă pe cineva împotriva voinței sale timp de 72 de ore. Dacă starea de sănătate a persoanei în cauză nu se îmbunătățește, perioada arest psihiatric poate fi prelungită.

Amanda Bynes se numără printre cei care au renunțat la celebritate pentru o viață obișnuită. Rick Moranis și Freddie Prinze Jr. sunt alți doi actori care au luat aceeași hotărâre.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×