Reclamă

Actori care au renunțat la celebritate pentru o viață obișnuită. Ce cariere au urmat vedetele după ce au plecat de la Hollywood

Chiar dacă viața la Hollywood pare lipsită de griji, lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par. Acesta este și cazul multor vedete care au renunțat la o viață în lumina reflectoarelor pentru a duce o existență departe de tumultul faimei. Uite o listă cu cei mai cunoscuți actori care au renunțat la celebritate pentru a avea o viață obișnuită.

Publicat: 16 iulie 2022, 7:00

Acești actori și-au dorit mai mult decât viețile trăite prin intermediul personajelor pe care le aveau de interpretat. Deși faima le-ar fi putut aduce un trai lipsit de griji, vedetele au ales să plece de la Hollywood și să-și urmeze pasiunile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actori care au renunțat la celebritate pentru o viață obișnuită

E greu de crezut că o persoană și-ar putea dori ceva mai mult decât o carieră de succes în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, pentru unele celebrități faima nu a fost singurul lucru pe care și l-au dorit de la viață. În aceste condiții, multe staruri au ales să iasă din zona de confort și să se provoace pentru a vedea ce le rezervă viitorul. Ei sunt actorii care au renunțat la celebritate pentru o viață obișnuită.

Amanda Bynes

Amanda Bynes a reușit să cucerească inimile admiratorilor săi după ce a apărut în producția All That. Celebritatea sa se afla în plină ascensiune,iar numele său devenea tot mai cunoscut. Cu toate acestea Amanda a suferit foarte mult în perioada în care viața sa era tot timpul sub lupa presei. Vedeta a decis că cel mai bine pentru starea sa de sănătate este să ia o pauză.

Colaj cu actrița Amanda Bynes care a jucat în filmul All That
Amanda Bynes a reușit să cucerească inimile admiratorilor săi după ce a apărut în producția All That / Profimedia Images
Reclamă

Vedeta s-a concentrat asupra studiilor și a obținut o diplomă ca fashion designer. Cu ajutorul cunoștințelor pe care le-a acumulat aceasta și-a lansat propriul brand de haine, iar în prezent este o femeie de afaceri de succes.

Freddie Prinze Jr.

Freddie Prinze Jr. a devenit cunoscut în urma aparițiilor sale din seria Scooby-Doo. În ciuda celebrității pe care a atins-o, pasiunea sa cea mai mare a rămas bucătăria. După ce a lucrat mai mulți ani ca producător, acesta a decis că este timpul să-și schimbe complet cariera.

Reclamă
Freddie Prinze Jr unul din cei șapte actori care au renunțat la celebritate pentru a avea o viață obișnuită
Freddie Prinze Jr. a devenit cunoscut în urma aparițiilor sale din seria Scooby-Doo / Profimedia Images

În anul 2016 a lansat prima sa carte de bucate. Câțiva ani mai târziu acesta a lansa și un podcast intitulat Prize and Wolf Podcast. Soția fostului actor, Sarah Michelle Gellar, este la rândul său extrem de pasionată de bucătărie și duce această pasiune mai departe alături de soțul său.

Rick Moranis

În anii 1980, Rick Moranis era unul dintre cei mai în vogă actori de la Hollywood. Acesta a jucat în filme de succes precum Honey, I Shrunk the Kids și Ghostbusters. Însă ceva s-a întâmplat, iar actorul nu a mai fost la fel de atras de lumina reflectoarelor. Rick a luat o pauză de la actorie și a dispărut din lumina reflectoarelor fără să ofere vreodată o explicație cu privire la decizia sa. Rick se află și el pe lisat de actori care au renunțat la celebritate pentru o viață obișnuită.

Rick Moranis unul din cei șapte actori care au renunțat la celebritate pentru o viață obișnuită
Rick a luat o pauză de la actorie și a dispărut din lumina reflectoarelor fără să ofere vreodată o explicație / Profimedia Images

După ce și-a pierdut soția din cauza unei boli, acesta a decis să se retragă definitiv și să se concentreze asupra creșterii copiilor săi. Acesta este un tată implicat și se asigură că adolescenții săi duc cea mai bună viață. De-a lungul timpului actorul a încercat să lanseze mai multe cărți, după cum scriu publicațiile internaționale.

Shirley Temple

Shirley Temple a reușit la începutul carierei sale să ajungă la inimile milioanelor de admiratoare. Gingășia sa nu putea trece neobservată, însă pe măsură ce a înaintat în vârstă aceasta și-a găsit locul tot mai greu într-o industrie atât de schimbătoare.

Colaj cu Shirley Temple una din actrițele care au renunțat la celebritate pentru o viață obișnuită
Shirley Temple a reușit la începutul carierei sale să ajungă la inimile milioanelor de admiratoare / Profimedia Images

În anul 1950, Shirley Temple s-a retras definitiv din actorie și a încercat să ureze o altă carieră. În anii 1960 aceasta a devenit mult mai implicată în scena politică . Curând aceasta a obținut rolul de ambasador al Statelor Unite ale Americii în Ghana. Deși s-a stins din viață, eforturile sale și implicarea în politica internațională vor rămâne întotdeauna apreciate de oamenii din lumea întreagă.

Lisa și Louise Burns

Lisa și Louise Burns au devenit cunoscute în urma apariției din filmul The Shining. Deși rolul lor nu a fost niciodată unul principal, cele două surori au impresionat oamenii din lumea întreagă. Lisa și Louise au primit de-a lungul timpului mai multe oferte pentru a apărea în diverse producții, însă cele două surori au decis că vor să urmeze alte cariere.

Colaj cu Lisa și Louise Burns în filmul The Shining, iar mai apoi la maturitate
Lisa și Louise Burns au devenit cunoscute în urma apariției din filmul The Shining / Profimedia Images

Lisa a devenit o avocată de succes, în timp ce Louise este om de știință. Deși nu au vrut să trăiască în lumina reflectoarelor, cele două au cariere de succes și impresionează de fiecare dată cu realizările lor.

Ariana Richards

Ariana Richards a cunoscut succesul după apariția sa în Jurassic Park. Tânăra a primit nenumărate oferte, însă a decis să renunțe la actorie pentru a-și urmări visul adevărat. Aceasta a obținut o diplomă în arte în anul 2001 și a continuat studiile avansând și aplicând la Art Center College of Design.

Colaj de fotografii cu Ariana Richards în Jurassic Park, iar mai apoi la mauritate
Ariana Richards a cunoscut succesul după apariția sa în Jurassic Park / Profimedia Images

Aceasta are în prezent o carieră de succes în arte. Tablourile sale impresionează la fiecare expoziție. Richards a obținut primul loc în cadrul competiției National Professional Oil Painting.

Dylan Sprouse

Dylan Sprouse se află pe lista de actori care au renunțat la celebritate pentru o viață obișnuită. Acotrula intrat în atenția publicului după ce a apărut în seria de succes The Suit Life on Deck. Sprouse și fratele său geamăn s-au mutat în New York unde au încercat să-și urmeze visul pentru a deveni actori. În timp ce Cole joacă și astăzi în serii de succes, Dylan acceptă rareori roluri. Acesta a decis să pună viața în lumina reflectoarelor pe planul doi.

Colaj de fotogrfii cu Dylan Sprouse în adolescență și la maturitate
Dylan Sprouse se află pe lista de actori care au renunțat la celebritate pentru o viață obișnuită / Profimedia Images

Dylan a învățat să-și investească economiile în proiecte și afaceri de succes. Acesta deține un business stabil. În prezent acesta deține propria cramă și propriul restaurant. Nu doar acești actori au decis să-și schimbe complet viața. Uite o listă cu alte vedete care au renunțat la lumina reflectoarelor pentru un job obișnuit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×