Reclamă

Câți copii a avut Tina Turner. Ce se știe despre viața lor și cum și-a îndeplinit artista rolul de mamă

Legenda muzicii Tina Turner a murit pe 24 mai 2023 după o luptă lungă cu boala, la vârsta de 83 de ani. Moartea ei a survenit la mai puțin de șase luni după ce fiul ei cel mic, Ronnie, a murit tragic din cauza unor complicații cauzate de cancerul de colon, la vârsta de 62 de ani. Află și tu câți copii a avut Tina Turner și cum a reușit să treacă peste decesul a doi dintre ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 mai 2023, 11:46

Regina rock-n-roll-ului l-a avut pe Ronnie din căsnicia cu fostul ei soț Ike Turner și a fost, de asemenea, mamă pentru alți trei băieți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câți copii a avut Tina Turner

Raymond Craig a venit pe lume după ce Tina Turner a avut o relație cu saxofonistul Kings of Rhythm Raymond Hill, care a fost adoptat ulterior de Ike.

Cântăreața „Proud Mary” a adoptat și doi dintre cei șase copii ai lui Ike din relațiile anterioare.

„Trebuie să spun că au fost copii buni”, i-a spus ea lui Larry King la „Larry King Live” în 1997. Iată tot ce trebuie să știi despre cei patru fii ai ei.

Tina Turner în timpul unui interviu de la începutul anilor 1980, înainte să moară la 83 de ani
Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani. Anunțul a fost făcut public de apropiații celebrei vedete / Profimedia Images
Reclamă

Craig Raymond Turner

Tina și-a născut primul copil, un fiu pe nume Craig Raymond, când avea doar 18 ani. Ea a devenit mamă în timpul relației cu iubitul ei de atunci, Raymond Hill. Acesta cânta la saxofon în trupa Kings of Rhythm.

Craig Raymond Turner și-a petrecut cea mai mare parte a vieții departe de lumina reflectoarelor. A lucrat ca agent imobiliar în Beverly Hills, potrivit paginii sale de Facebook. Primul fiu al Tinei, Craig, a fost copilul ei biologic.

Reclamă

În mod tragic, el s-a sinucis în 2018. Atunci, Tina Turner a spus că a fost „cel mai trist moment al ei ca mamă”.

„Avea 59 de ani când a murit atât de tragic. Va fi întotdeauna copilul meu”, a spus ea în documentarul din 2021 „Tina”.

De asemenea, ea a mai spus că Craig era „însingurat” când a murit în urma unei împușcături auto-provocate în casa lui din Studio City, California.

„Cred că Craig era singur. Asta cred că l-a distrus mai mult decât orice altceva”, a spus ea într-un interviu din 2019 pentru „CBS This Morning”.

„Am imagini de jur împrejur cu el zâmbind și cred că simt că se află într-un loc bun. Chiar da”, a adăugat ea.

Ronnie Renelle Turner

Tina l-a născut pe cel de-al doilea fiu al ei, Ronald „Ronnie” Renelle, în octombrie 1960.

Ea l-a avut pe Ronnie din relația cu fostul ei soț, Ike. Artista a fost căsătorită cu el din 1962 până în 1978. El și-a urmat părinții muzicieni în showbiz. A fost alături de mama lui în filmul din 1993 „What’s Love Got to Do with It”, care a marcat ascensiunea Tinei la celebritate.

Se știu puține lucruri despre viața sa de adult. Cu toate acestea, s-a aflat că s-a căsătorit cu artista de origine franceză Afida Turner în 2007. Tragedia a lovit din nou în familia Turner în decembrie 2022. Soția sa a fost cea care a dezvăluit decesul lui Ronnie la vârsta de 62 de ani.

„Dumnezeul meu, Ronnie Turner, un înger adevărat. Un suflet imens, extrem de spiritual, soțul meu, cel mai bun prieten, copilul meu”, a scris ea pe Instagram la acea vreme.

Familia Turner a confirmat, de asemenea, decesul său într-o declarație pentru Page Six.

„Familia apreciază revărsarea de sprijin și rugăciunile care au fost trimise în privința lui Ronnie din întreaga lume. Solicită respectuos confidențialitate în această perioadă de mare doliu”.

Medicul legist din județul Los Angeles a concluzionat mai târziu că a murit din cauza complicațiilor cauzate de cancerul de colon.

Ike Turner Jr.

Unul dintre cei doi copii ai lui Ike pe care Tina i-a adoptat a fost Ike Turner Jr.. Ike a devenit tată în 1958 cu Lorraine Taylor, dar s-a căsătorit cu Tina cinci ani mai târziu.

Ike Jr. a călcat pe urmele părinților săi în industria muzicală. El a câștigat chiar și un premiu Grammy pentru producerea albumului tatălui său, „Risin’ With The Blues”, la categoria Traditional Blues Album 2006.

Într-un interviu din 2018 pentru Daily Mail, Ike Jr. a susținut că nu a vorbit cu mama sa naturală de aproape 20 de ani.

„Tina m-a crescut de la vârsta de doi ani. E singura mamă pe care am cunoscut-o vreodată”, a spus el la acea vreme.

„Nu am mai vorbit cu mama mea de când Dumnezeu știe când, probabil în jurul anului 2000. Nici unul dintre frații mei nu a vorbit cu ea de mult timp”.

Ike Sr. s-a stins din viață în anul 2007. Tina Turner a vorbit despre el în documentarul său din 2021.

„Multă vreme l-am urât pe Ike, trebuie să spun asta. Dar apoi, după ce a murit, mi-am dat seama cu adevărat că era o persoană bolnavă”, a spus Turner la acea vreme, detaliând cum a suferit un ciclu de abuzuri din partea lui Ike, care era dependent de substanțe interzise.

„Doare să trebuie să-ți amintești acele vremuri, dar la o anumită etapă iertarea preia controlul, a ierta înseamnă a nu fi nevoit să ții.”.

Michael Turner

Tina l-a adoptat și pe cel de-al doilea fiu al lui Taylor, Michael, care s-a născut în 1959.

Dintre toți copiii ei, cel mai puțin se știe despre Michael, deoarece nu a intrat niciodată în showbiz și nu a dorit să fie în lumina reflectoarelor.

O sursă apropiată familiei a declarat pentru Fox News că el și fratele său Ike au fost „devastați” pentru că nu au fost incluși în documentarul din 2021 al mamei lor.

Cu toate acestea, se pare că Michael a fost, de asemenea, îndepărtat de celebra sa mamă de ceva timp.

Ike Jr. a declarat pentru Daily Mail în același articol din 2018 că Michael se afla într-un „cămin de convalescență din California de Sud” și a susținut că are nevoie de „asistență medicală”, dar nu a specificat de ce boală suferă.

Cu toate acestea, Ike Jr. a subliniat la acea vreme: „Am fost să-l văd de câteva ori. Se descurcă grozav.”

El a remarcat că Tina nu a fost în vizită, adăugând: „Tot ce face ea este să-i trimită bani”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×