Reclamă

Viața dificilă a Tinei Turner: abuzuri din partea soțului, probleme de sănătate, doi copii decedați

Tina Turner a murit pe 24 mai 2023, la vârsta de 83 de ani, în urma unei boli necunoscute, a anunțat reprezentantul ei prin intermediul rețelelor sociale. Viața dificilă a Tinei Turner a ținut mereu prima pagină a tabloidelor. Cu toate acestea, ea a avut mereu puterea să strălucească și să meargă mereu mai departe.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 mai 2023, 11:13

"Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a Tinei Turner", se arată în declarația pe care reprezentanții ei au oferit-o alături de o fotografie alb-negru a cântăreței.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cu muzica ei și pasiunea ei nemărginită pentru viață, ea a vrăjit milioane de fani din întreaga lume. A inspirat vedetele de mâine. Astăzi ne luăm rămas bun de la o prietenă dragă care ne lasă toată munca ei: muzica ei. Toată compasiunea noastră sinceră este către familia ei”.

Declarația s-a încheiat cu: „Tina, ne va fi foarte dor de tine”.

Viața dificilă a Tinei Turner

În urma acestor informații, celebrități și fani din întreaga lume au apelat la rețelele sociale pentru a plânge pierderea ei. Ea a câștigat inimile multora ca regina rock-n-roll. Cu toate acestea, viața ei de pe scenă a fost mai mult decât o poveste plină de farmec.

Iată fiecare obstacol pe care Tina a trebuit să-l învingă de-a lungul vieții. Tina Turner a avut o viață dificilă, care a inclus abuz domestic și mai multe afecțiuni de sănătate.

Reclamă

Violență domestică

Tina Turner, pe numele ei real Anna Mae Bullock, a devenit faimoasă la vârsta de 20 de ani. Succesul l-a cunoscut după ce a cântat cu Ike Turner și trupa sa, Kings of Rhythm.

Ike și Tina s-au căsătorit în Mexic în 1962, la doi ani după ce au devenit părinți pentru primul lor fiu, Ronnie. În timp ce căsnicia lor părea grozavă din exterior, cântăreața „Proud Mary” s-a confruntat cu ani de abuz fizic din partea soțului ei.

Reclamă

„A existat violență, pentru că avea această teamă că aveam de gând să-l părăsesc”, a spus marea artistă în trecut. Ea a spus mai multe cu privire la abuzul și infidelitatea pe care le-a îndurat într-un interviu din 2018 pentru Sunday Times.

„Celelalte femei, pentru că nu l-am iubit așa… celelalte femei nu erau atât de rele, dar a fost un tratament constant”.

Abuzul fizic a fost detaliat și în filmul biografic „What’s Love Got to Do with It”, în care Angela Bassett și Laurence Fishburne i-au interpretat pe Tina și, respectiv, Ike.

Tina a scăpat de relația abuzivă când a divorțat de Ike în 1978.

Tina și Ike Turner, fotografiați în anul 1975, pe Aeroportul Heathrow, din Londra, UK.
Documentarul „TINA” conține un interviu sincer și emoționant cu Tina Turner, mărturii ale unor persoane apropiate artistei, dar și materiale de arhivă / Getty Images

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Tina Turner

Regina Rock’n’Rollului a suferit de-a lungul anilor de mai multe probleme de sănătate. S-a confruntat inclusiv cu PTSD, insuficiență renală, hipertensiune arterială și cancer intestinal.

Cântăreața „What’s Love Got to Do With It” a suferit și un accident vascular cerebral în octombrie 2013. Ulterior, l-a detaliat în cartea ei de memorii din 2018, „My Love Story“.

„M-am trezit brusc și în panică”, a scris ea. „Un fulger mi-a lovit capul și piciorul drept, cel puțin așa am simțit. Am avut o senzație în gură care nu mi-a dat voie să-l chem pe Erwin pentru ajutor. Am bănuit că nu este bine, dar a fost mai rău decât mi-am imaginat vreodată. Am avut un accident vascular cerebral”.

După ce a stat în spital timp de 10 zile, Tina și-a recăpătat capacitatea de a merge. Ea a spus atunci că „nimic din procesul de reabilitare nu a fost ușor”.

Moartea fiului cel mare prin sinucidere

Lucrurile au devenit mult mai complicate pentru artistă în 2018 când fiul cel mare al Tinei, Raymond Craig, pe care îl avea din relația cu Raymond Hill, s-a sinucis în Los Angeles.

După ce cântăreața „Private Dancer” i-a împrăștiat cenușa în largul coastei Californiei, ea a spus: „Cel mai trist moment al meu ca mamă. Avea 59 de ani când a murit atât de tragic, dar va fi întotdeauna copilul meu”.

La un an după moartea lui Raymond, Tina a vorbit despre viața ei „teribilă”. „Am continuat”, a spus ea pentru New York Times. „Tu continui și speri că va veni ceva”.

Tina Turner și-a pierdut al doilea fiu din cauza cancerului

În 2022, Tina a suferit o altă pierdere devastatoare după ce fiul ei Ronnie a murit din cauza complicațiilor cauzate de cancerul de colon.

Tina a plâns moartea fiului ei pe Instagram la acea vreme, scriind: „Ronnie, ai părăsit lumea mult prea devreme. Îndurerată închid ochii și mă gândesc la tine, fiul meu iubit”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×