Reclamă

Ce aduce universul pentru fiecare zodie în parte până pe 18 august 2024. Vezi ce spun astrele

Nativii din zodiac vor fi puși la încercare în această perioadă. Află ce aduce universul pentru fiecare zodie în parte până pe 18 august 2024 și vezi cum sunt influențate. Pe măsură ce timpul va trece, lucrurile vor fi văzute într-o altă formă.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 15 august 2024, 10:13

Săptămâna începe cu Luna în Scorpion, ceea ce aduce productivitate. Pe plan profesional vor fi utilizate manevre diverse pentru a profita de fiecare ocazie. Mercur retrograd, dar și alte evenimente astrale îi pot lua prin surprindere pe anumiți nativi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce aduce universul pentru fiecare zodie în parte până pe 18 august 2024

Viața personală va fi structurată într-o măsură mult mai mare. Surprizele vor continua să apară odată ce scopurile sunt setate. Unii nativi se vor întâlni cu provocări noi, însă vor face față așa cum nu au mai încercat până acum.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt pregățiti să își întâlnească jumătatea. Fac  multe eforturi pe plan profesional și se bucură de ceea ce reușesc. Astrele îi sfătuiesc să aibă mai multă încredere în ei și să se bucure de ceea ce le rezervă viitor. Relații de cuplu devin mult mai dinamice datororită faptului că își doresc să comunice.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor să se concentreze asupra problemelor profesionale. Reușesc să își ducă până la capăt ceea ce și-au propus însă cu mari eforturi. În relațiile de cuplu își doresc să comunce mai bine, însă nu știu cum să gestioneze anumite situațiie. Au încredere în persoanele apropiate, însă de cele mai multe ori acestea pot dezamăgi.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii Gemeni se numără printre zodiile care se ocupă mai mult de statutul financiar în această perioadă. Vor să aibă bani și să se bucure de meritele muncii lor. Capătă mai multă încredere în forțele proprii, cu toate că trec prin perioade dificile din punct de vedere emoțional.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Acești nativi ar putea să devină obsedați de porpria relație. Își țin partenerul într-o cușcă și atuncu când realitatea îi lovește într-un alt mod se tresescla realtate. La fel de scorpioniim este votba despre o problrmă care se desfășoară în propriul corp.

Leu: 23 iulie – 22 august

Cele mai dificile momente vor fi trecute de nativii Gemeni în această perioadă. Se arată un viitor dificil din punct de vedere emoțional și nu prea mare încredere în viitor, arată Astrology.com.

Soarele, dar și Mercur, îi ajută pe nativi să se simtă mai puternici ca niciodată. Au încredere în oameni apropiați și se bucură de succes.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Cer acordul suprem al celor din jur pentru a realiza anumite probleme. La sfârșitul acestei perioade își vor da seama ce anume îi vor deranja și ce cum. Așa cum se comportă în prezent în comportament cu copiii lor vor perpectua asta pe viitor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt pregătiți să acorde mai multă atenție problemelor personale. Se pregătesc să încheie o etapă importantă în viața lor sau să își exprima sentimentele . Indiferent de ceea ce decizie iau vor fi sprijiniți de către astre.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Este o săptămână în care nativii Scorpion își pun piciorul în prag și își arată sentimentele. În relațiile cu cei apropiați cunoscc modalitățile perfecte de a se eschiva în situații dificile. Au încredere în cei apropiați. Însă doar într-o formă uzuală, spun cei de la Yourtango.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător vor să corecteze relații cu cei din jur și să se bucure de încredere pe plan personal și profesional. Chiar dacă au o manevrăde rutină, țin cont de ceea ce se întâmplă în jurul lor. În relațiile de iubire vor exista mici certuri, însă nu ceva evidențiat.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Nu știu cum să gestioneze propriile sentimente și se simt compleșiți. Cei care se află deja într-o relație reușesc să se detașeze de tot ceea ce este în jurul lor.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător vor să muncească și să se bucure de roadele muncii lor. Chiar dacă au avut o perioadă mai dificilă, de data aceasta știu cum să fie așa cum își doresc.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești știu cum să își seteze anumite limite chiar dacă nu le pot traversa. Se bucură de prezent și încearcă să-și contruiască viitorul așa cum și-l imaginează.

Nativii din zodiac vor fi puși la încercare în această perioadă. Află ce aduce universul pentru fiecare zodie în parte până pe 18 august 2024 și vezi cum sunt influențate. Pe măsură ce timpul va trece, lucrurile vor fi văzute într-o altă formă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×