Reclamă

Ce animal de companie ți se potrivește, în funcție de zodie. Află ce spun specialiștii

Dacă vrei să știi ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie, trebuie să înțelegi că alegerea unui astfel de companion necesită multe angajamente. Este vorba despre mult mai multe detalii decât am crede, iar ideea principală ar fi scopul pentru care ni-l dorim. Așa cum știm, nu este o jucărie și nu se oferă cadou dacă nu suntem absolut siguri că este un angajament pe viață. Să găsești cel mai drăguț patruped este mai dificil decât am crezut până acum.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 7 decembrie 2022, 9:54

Cel mai important lucru atunci când ne gândim la o astfel de schimbare în viața noastră este cât de mult de dorim de fapt o responsabilitate în plus. Dacă știm că putem ține în grijă un alt suflet, atunci cu siguranță suntem pregătiți. Un alt factor foarte important pe care trebuie să-l luăm în considerare, este timpul pe care trebuie să-l acordăm animalului de companie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce animal de companie ți se potrivește, în funcție de zodie

Dacă dorim să ne schimbăm viața și să aducem în casă un animal de companie, specialiștii ne spun cu exactitate care dintre acestea sunt potrivite fiecărei personalități. Există specificație pentru fiecare în parte, la fel cum și oamenii au caracteristicile lor diferite. Așa că, atunci când ești gata să-ți alegi partenerul perfect, este bine să știi câteva idei de bază pe care să te axezi. Semnul tău zodiacal poate spune foarte multe despre tine, ceea ce înseamnă că astfel poți identifica și care este patrupedul care ți se potrivește mai bine.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt printre cele mai curajoase și pasionale semne zodiacale. Au o energie debordantă și se vede acest lucru la fiecare pas pe care țin să îl facă alături de ceilalți, dar și singuri. Sunt foarte sociabili și își doresc să petreacă timp de calitate alături de prieteni. De asemenea, le place să râdă și să spună glume.

Un câine energic și dornic să exploreze este un animal perfect pentru orice Berbec. Acesta necesită atenția pe care nativul i-o poate acorda fără doar și poate.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt cunoscuți pentru puterea lor, dar și lenea de care dau dovadă uneori. Vor un animal pe care îl pot îmbrățișa ori de câte ori își doresc, dar care să nu aibă atât de multă enegie. Așa că un necuvântător care să stea la locul lui, dar care să-și dorească și apropiere este numai bun, spune Yourtango.com.

Hamsterul este ideal. Îi place să se cuibărească alături de stăpân și astfel poate primi grija de care are nevoie. De asemenea, este foarte drăguț.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt iubitori de animale ce continuă să vorbească, să gândească și să fie implicați în proiecte inedite. Își doresc un animal ce să le imite personalitate, dar care să se miște într-un ritm mai lent. Un papagal este perfect ! Nu doar că este inteligent, dar este îndeajuns de interesant încât să-ți răspundă la orice întrebare.

Află 10 semne că te place un nativ din zodia Gemenilor. Cum să te comporți în preajma lui.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac pot fi foarte emoționali și schimbători, ceea ce înseamnă că un animăluț plin de energie nu li s-ar potrivi de fel. Deși pot fi foarte pricepuți la a oferi sensibilitate, uneori își doresc și timpul lor liber pe care să-l petreacă în liniște. Un arici este perfect pentru momentele în care îți dorești o îmbrățișare, dar care să nu dureze prea mult, arată Astrology.com. Cel mai probabil, acest necuvântător se potrivește fără doar și poate descrierii.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu își doresc întotdeauna să fie în centrul atenție și să se înconjoare cu lucruri frumoase și exotice. De aceea, nu își doresc lucruri diferite nici când vine vorba despre animalele de companie. Vei dori un necuvântător care să iasă întotdeauna în evidență, iar aici își intră în drepturi pisica bengaleză. Aceste patrupede deosebite îți vor schimba cu adevărat viața.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru nativii Fecioară știm deja că totul trebuie să fie într-o ordine și curățenie de nedescris. La fel ca în viața personală, și viața profesională arată organizată și bine pusă la punct. Nu au răbdare pentru animale precum cățeii sau pisicile, asta pentru că mizeria pe care o lase în urmă nu este tocmai pe placul lor. Un pește ar fi ideal în această situație. Este un bun companion și interesat de avut în casă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță își doresc să fie înconjurați de lucruri frumoase, ceea ce înseamnă că îți dorești ca și animăluțul tău să îți inspire aceleași gânduri. Pui foarte mare preț pe relații, așa că alegi pe cineva cu care să te și îmbrățișezi la nevoie. Un iepuraș micuț și pufos este perfect în această situație. Sunt foarte simpatici și adorabili.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Dacă este să atribuim un semn zodiacal șarpelui, acesta ar fi fără nicio discuție Scorpionul. Reprezintă potrivirea perfectă în acest caz. Nativul este misterios, emotional și cu o latură întunecată pe care puțini o cunosc. În cea mai mare parte este exact ca un șarpe. Scorpionul îi apreciează latura misterioasă și frumusețea pe care nu mulți o văd cu aceeași ochi. Te vei bucura de unicitatea sa.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativul Săgetător își dorește să călătorească la nesfârșit. Este prins într-un vârtej al ideii de frumos pe care o desprinde din povești. Este mereu pe picior de plecare, gata de o nouă aventură. Dacă ar fi să aibă un animal, va avea nevoie de cineva care să nu necesite o atenție deosebită. Este greu de crezut, dar o pisică mai bătrână ar putea fi foarte ușor potrivită descrierii.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt cunoscuți pentru munca pe care o depun constant. Apreciează orele petrecute peste program și sunt foarte ocupați din punct de vedere profesional. De asemenea, sunt foarte răbdători atunci când vine vorba despre iubirea pe care o pot oferi unor animăluțe. Un porc de guinea ar fi perfect pentru acest semn zodiacal. Se poate descurca de unul singur pentru o perioadă, însă ar avea nevoie și de dragostea pe care cu siguranță acesta i-o poate oferi.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt recunoscuți pentru stilul lor unic, așa că nu este de mirare că își doresc un animal de companie care să le semene. Cauți un companion care este mai inteligent, dar nu-și dorește să stea în brațe foarte des. Nu îți dorești pe cineva care este în căutarea atenției. Încearcă o pasăre – inteligente, interesante, și poți găsi unele care unice pe piață.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt foarte emoționali. Își doresc să fie iubiți și să ofere iubire la rândul lor. Își doresc un animal cu care să se îmbrățișeze și căruia să îi ofere tot timpul din lume. De asemenea, cineva care să-i înțeleagă sentimentele ar fi ideal. Specialiștii spun că un câine mai în vârstă este perfect pentru dorințele tale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×