Reclamă

Ce avere are Joaquin Phoenix. Câți bani a primit actorul pentru rolul său din Joker

S-a aflat ce avere are Joaquin Phoenix și câți bani a primit actorul pentru rolul său din Joker. Cariera vedetei de la Hollywood este în plină ascendență. Cunoscut pentru performanțele sale incredibile oferite de-a lungul timpului, Phoenix pare că a reușit să strângă câteva sume incredibile în urma rolurilor sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 octombrie 2024, 5:50

Munca sa din filme celebre precum Wolk the Line, The Master, Her, Joker și multe altele i-a câștigat nu numai elogii, ci și o bogăție substanțială. Conform presei internaționale, Joaquin Phoenix a reușit să cumuleze câteva zeci de milioane de dolari pentru familia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce avere are Joaquin Phoenix

Cu o valoare netă raportată de 80 de milioane de dolari, Phoenix a avut un impact semnificativ asupra industriei cinematografice atât financiar, cât și artistic.

Călătoria acotrului în lumea filmului a debutat la începutul anilor 1980. Atunci a apărut alături de frații săi la mai multe emisiuni TV.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Joaquin Phoenix şi Lady Gaga în timp ce se țin în brațe pe platourile de filmare ale producției Joker 2
Todd Phillips a dezvăluit imagini noi din filmul Joker: Folie à Deux / Profimedia Images
Reclamă

După un succes remarcabil în copilărie, Joaquin Phoenix și-a pus pauză carierei și-a revenit pe micile ecrane în anii 1990. Acela a fost și momentul în care s-a remarcat în producții celebre precum To Die For sau Gladiator.

De altfel, interpretarea lui Commodus în Gladiator i-a adus prima sa nominalizare la Gala Premiilor Oscar și l-a propulsat în faima internațională.

Pe măsură ce cariera sa a continuat să crească, Joaquin a continuat să demonstreze că își emrt locul la Hollywood. Actorul a jucat în filme precum Signs, The Village și Wolk the Line. Acolo a câștigat un Glob de Aur și a primit a doua nominalizare la Premiile Oscar.

Reclamă

Unul dintre cele mai emblematice roluri ale sale a venit în 2019, atunci când a acceptat provocarea de a-l portretiza pe Arthur Fleck în Joker. Actorul se întoarce acum pe marile ecrane în Joker 2.

De altfel, el și Lady Gaga au făcut un turneu de promovare al filmului și au promis fanilor o interpretare de excepție.

Câți bani a primit Joaquin Phoenix pentru rolul din Joker

Performanța intensă ca răufăcător i-a adus lui Phoenix laude la nivel internațional, dar și primul său Premiu Oscar pentru „Cel mai bun actor în rol principal”.

Pentru rolul său din Joker, Phoenix a primit un salariu de bază de 4,5 milioane de dolari, scrie Marca. Conform publicației anterior citate, salariul este unul considerabil, dar modest în comparație cu câștigurile actorilor care joacă în francizele importante cu supereroi.

Cu toate acestea, contractul lui Phoenix nu s-a încheiat doar cu un salariu de bază. El și regizorul Todd Philipps au acceptat tave inițiale mai mici.

Filmul Joker a încasat peste un miliard de dolari la nivel global, a scris presa. Rapoartele sugerează că Phoenix ar fi primit din această sumă aproximativ 25 de milioane de dolari.

De-a lungul carierei sale, Phoenix a avut onorarii impresionante. Actorul a avut salarii cuprinse între 375 de mii de dolari și 20 de mii de dolari pentru un singur film, scrie PageSix.

Pentru mult așteptatul Joker 2, Joaquin ar fi fost plătit cu 20 de milioane de dolari în avans. De altfel, presa scrie că Phoenix se numără printre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mariah Carey, într-o rochie aurie, lungă
Divertisment
Cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Aniversarea cu numărul 50 a fost un adevărat spectacol
Desfășurate în Los Angeles, premiile anuale sărbătoresc impactul semnificativ al muzicii asupra culturii pop. Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Mariah Carey, cântăreața britanică Raye și grupul de...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă pe o creangă în pădure
Horoscop
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Cine sunt nativii care lasă trecutul în spate
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Acești nativi lasă trecutul în spate și privesc cu mult mai mult optimism asupra viitorului. Este o perioadă minunată pentru zodiile care își doresc...
3
Sufleu de brânză dulce în bol alb, glazurat cu sos, cu o linguriță și un bol cu sos alături
Rețete
Sufleu de brânză dulce. Rețeta unui desert fin, pufos și aromat
Dacă ești în căutarea unui desert delicios și aromat, dar simplu și ușor de preparat, încearcă rețeta de sufleu de brânză dulce. Te vei bucura de un desert fin, pufos și aromat, cu o...
4
Dulceață de gutui rase în bol și în borcan, alături de gutui proaspete
Rețete
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
S-au copt gutuile, vrei să le conservi aroma pentru mai târziu și ești în căutare de rețete savuroase? Încearcă să prepari dulceață de gutui rase, o delicioasă rețetă tradițională românească, specifică toamnei, când gutuile...
5
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
PARTENERI
×