Reclamă

Lady Gaga s-a transformat în Harley Quinn la premiera Joker: Folie à Deux din Los Angeles. Vedeta a impresionat cu ținuta pe care a ales-o pe covorul roșu

Lady Gaga s-a transformat în Harley Quinn la premiera filmului Joker: Folie à Deux. Diva a pozat într-o rochie neagră pe covorul roșu din Los Angeles. Actrița a impresionat atunci când a pășit într-o pereche de tocuri care au consacrat-o de-a lungul carierei sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 octombrie 2024, 7:30

Lady Gaga și-a etalat simțul estetic în timp ce a adus la viață personajul pe care îl interpretează în filmul Joker 2. Artista, în vârstă de 38 de nai, joacă în viitorul proiect alături de Joaquin Phoenix, în vârstă de 49 de ani, care i s-a alăturat pe covorul roșu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga s-a transformat în Harley Quinn la premiera Joker: Folie à Deux

Actrița, al cărui nume real este Stefani Germanotta, joacă rolul lui Harley alături de Joaquin care îl interpretează pe Joker. Filmul este o continuare a peliculei Joker din 2019.

Vezi mai mule imagini în Galeria Foto!

Lady Gaga într-o rochie neagră la premiera filmului Joker din Los Angeles
Vedeta a impresionat cu ținuta pe care a ales-o pe covorul roșu / Profimedia Images

Producția regizată de Todd Phillips va fi lansată în cinematografe începând cu data de 4 octombrie 2024. Pentru apariția de la teatrul Chinez TCL, Lady Gaga a ales să poarte o rochie neagră cu mâneci scurte, ondulate. Ea a ales să-și acopere sprâncenele și să poarte o perucă roșcată.

Reclamă

Cu o lună înainte de data lansării filmului, Joaquin a ludat-o pe Lady Gaga pentru pregătirea ei „impresionantă” pentru lungmetraj, a citat PageSix.

În timpul unei conferințe de presă de la Festivalul de Film de la Veneția, el a discutat despre provocările pe care le-a întâmpina în fața camerelor de filmat, dar și despre terminarea partenerei sale, Lady Gaga. Actrița a povestit și ea despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru acest rol.

„Cred că amândoi ne-am transformat în personajele noastre de-a lungul unei perioade de timp și am continuat să perfecționăm fiecare detaliu. Am repeta valsul din film timp de două luni”, a spus vedeta.

Reclamă

Ce spune Lady Gaga despre transformările prin care a trecut pentru rolul lui Harley Quinn

Lady Gaga este o actriță implicată. Vedeta se dedică în totalitate rolurilor pe care le are de interpretare și face tot ce-i stă în putere pentru a atinge interpretarea pe care și-o dorește.

Acesta a fost și cazul noului film în care apare. Diva a făcut mai multe dezvăluiri despre pregătirile pe care le-a făcut pentru a se transforma în Harley Quinn.

„Mi-am permis, odată ce i-am găsit vocea, să fac orice îmi doream în orice moment, indiferent de scenă. M-am perfecționat cu adevărat să când ca ea, fprp tehnică, fără respirație corectă. La început, a fost cu adevărat înfricoșător și s-a simțit nefiresc, ar apoi a devenit narual. A fost un proces uimitor. Îmi amintesc când m-am văzut pentru prima oară la cameră și am simțit că am găsit un sentiment autentic”, a spus vedeta într-un interviu din trecut.

Gaga o interpretează pe Harley care își găsește dragostea în brațele lui Arthur Fleck, interpretat de Joaquin Phoenix.

Cei doi devin parteneri și dezlănțuie un adevărat haos în Gotham prin nebunia de care dau dovadă. Filmul a pus-o pe Gaga în multe ipostaze noi, însă actrița nu s-a temut de această transformare. Diva a îmbrățișat procesul și a încercat să ofere cea mai bună interpretare a sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Pastă de sardine în bol și în linguriță, alături de crackers și pătrunjel verde
Rețete
Pastă de sardine. Rețetă de gustare rapidă și hrănitoare
Dacă nu mai știi ce să prepari pentru un platou cu gustări rapide și hrănitoare, poți încerca rețeta de pastă de sardine. Este una dintre acele rețete despre care se spune că sunt, pe...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 30 septembrie – 6 octombrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Două evenimente astrale aduc schimbări și noi începuturi pentru nativii din zodiac. Este vorba este Luna Nouă și Eclipsa de Lună care vor fi nelipsite. Citește horoscopul săptămânii 30 septembrie – 6 octombrie 2024...
3
Două porții de alivancă moldovenească
Rețete
Alivancă moldovenească. Rețetă de prăjitură cu mălai
Rețeta de alivancă moldovenească este rețeta unui desert tradițional românesc, cu rădăcini adânci în zona Moldovei. Prăjitura este foarte populară și apreciată pentru simplitatea și gustul său autentic. Este un fel de prăjitură cu...
4
Biscuiți din fulgi de ovăz
Sănătate
Cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. E recomandat să-l consumi și tu
Cu multitudinea de informații despre nutriție pe care o regăsim peste tot, cu siguranță și tu te-ai întrebat care e cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. Răspunsul este simplu și are...
5
Cremă de fistic în bol de sticlă și pe felie de pâine, alături de un borcan cu fistic
Rețete
Cremă de fistic făcută în casă. Rețetă simplă și ușoară
Dacă adori fisticul, rețeta de cremă de fistic te va cuceri atât din punct de vedere al gustului, cât și al texturii și culorii apetisante. Se prepară simplu și ușor din ingrediente puține și...
PARTENERI
×