Reclamă

Ce avere are Kim Kardashian. Care sunt cele mai profitabile afaceri ale vedetei

Nu mai este un secret pentru nimeni ce avere are Kim Kardashian. Vedeta de peste ocean a reușit să-și crească veniturile considerabil în ultimii ani. Aceasta deține mai multe afaceri profitabile și a făcut de-a lungul timpului investiții care s-au dovedit a fi un real succes.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 noiembrie 2023, 7:01

Kim Kardashian este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din Statele Unite ale Americii. Diva a reușit să-și creeze un adevărat imperiu, iar numele său a devenit cunoscut la nivel internațional. Valoarea netă a averii sale este o dovadă a perpicatității sale excepționale când vine vorba de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce avere are Kim Kardashian

Kim Kardashian este una dintre cele mai cunoscute și mai bogate celebrități la nivel global. Vedeta are o avere de peste 1,7 miliarde de dolari.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kim Kardashian își salută fanii prezenți la deschiderea unui magazin
Vedeta a participat la deschiderea unui magazin pe Fifth Avenue / Profimedia Images

Câștigurile sale anuale sunt colosale și variază între 50 și 80 de milioane de dolari, scrie publicația PageSix.

Reclamă

Cele mai multe venituri ale divei vin dintr-un set divers de afaceri și companii pe care le deține. Cele mai mari câștiguri ale divei vin din două surse principale. Prima sursă de venit considerabil este reprezentată de linia de frumusețe pe care diva o deține.

Aceasta a fost înființată în anul 2017 și i-a generat vedetei peste 100 de milioane de doalri anual. O mișcare strategică de afaceri care a venit la pachet cu o nouă companie pe care a lansat-o ulterior. În anul 2019 diva a lansat linia de îmbrăcăminte SKIMS.

Compania de îmbrăcăminte modelatoare i-a adus venituri considerabile. O finanțare recentă din iulie 2023 a făcut ca aceasta să evolueze la 4 miliarde de dolari, sporind astfel averea totală a celebrității.

Reclamă

Pe lângă aceste două mari companii, veniturile lui Kim mai provin și din alte surse. Ea este fața mai multor branduri celebre și are numărate apariții TV.

Cum își crește Kim Kardashian veniturile anuale

Aparițiile TV ale diei sunt doar o modalitate ca aceasta să-și crească veniturile. Însă sumele mai mari vind din afacerile în care diva investește. Diva a lansat inclusiv un joc în mediul online. Acesta îi aduce câștiguri anuale de peste 200 de milioane de dolari.

Câștiguile ei anule provin li din taxe de apariție, redevențe de televiziune și postări sponsorizate pe Instagram. Câștigurile lui Kim din Instagram se estimează a fi între 300.000 și 500.000 de dolari pe postare. Acest lucru demonstrează și influența ei în mediul online, scrie People.

Se estimează că din postările de pe social media câștigă între 1 și 2 milioane de dolari pe lună. Kardashian ăși atribuie o parte a succesului eticii sale robuste în muncă. Aceasta susține că munca sa din mediul online a avut un impact pozitiv asupra oamenilor.

Kim și-a dorit încă de la început să devină o vedetă individuală și treptat s-a desprins de familia sa influentă. Imperiul de afaceri al divei include, se asemenea, linii de parfumuri și multe altele. Ascensiunea ei remarcabilă ca celebritate îi consolidează și mai mult statutul pe care îl are în media.

Dincolo de imperiul financiar, viața ei este marcată și de relații importante. Aceasta a fost căsătorită cu Kris Humphries, iar mai apoi cu Kanye West. Ea și West au împreună patru copii pe care i cresc împreună, chiar dacă divorțul lor s-a finalizat în februarie 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×