Reclamă

Ce cadou a primit David Beckham de la soția sa. Victoria Beckham și-a surprins partenerul de Crăciun

Admiratorii cuplului celebru au aflat ce cadou a primit David Beckham de la soția sa. Fostul jucător de fotbal s-a bucurat de o surpriză impresionată de la Victoria Beckham. Aceasta a fost cea care a postat un clip în mediul online cu reacția soțului ei.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 decembrie 2023, 7:14

David și Victoria Beckham au petrecut sărbătorile de iarnă în familie. Cei doi soți s-au bucurat de Crăciun în compania copiilor lor. David și Victoria sunt considerați a fi unul dintre cele mai puternice și mai influente cupluri din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce cadou a primit David Beckham de la soția sa

David și Victoria Beckham s-au surprins anul acesta cu cadouri deosebite. Cei doi au petrecut sărbătorile în casa lor din Miami, Florida. Familia Beckham a postat câteva imagini în mediul online.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Victoria a postat și portretele de familie pe care le-a surprins anul acesta. Alături de imagine Victoria a postat și un mesaj emoționant pentru fanii ei.  

Reclamă

„Moțul a venit mai devreme în Miami. Vă iubesc atât de mult. Ne e dor de tine, Romeo Beckham”, a scris victoria în postarea sa din mediul online. Victoria a postat alături de Brooklyn și soția acestuia, Nicola, dar și de Harper și Cruz.

Din fotografie a fost absent doar Rome Beckham, care este în prezent plecat în cantonament cu echipa de fotbal pentru care joacă.

Victoria a postat ulterior și un videoclip cu cadoul pe care i l-a oferit soțului ei. David a primit de Crăciun mai multe găini. Soția sa a încercat să-l surprindă pe David cu un cadou unic. În videoclip David apare purtând o căciulă de Moș Crăciun și o cămașă roșie în carouri, scrie People.

Reclamă

Acesta apare hrănind găinile, iar în tot acest timp Victoria îl întreabă ce părere are despre cadoul său special. Victoria și-a dorit să-și surprindă soțul anul acesta de Crăciun.

Fanii celor doi au reacționat rapid în secțiunea de comentarii. Cei mai mulți s-au amuzat de surpriza pe care Victoria i-a făcut-o iubitului ei, citează Pagesix.

David și Victoria Beckham și-au dorit să aibă familie aproape de sărbători

David și Victoria Beckham s-au bucurat de timpul pe care l-au petrecut împreună. Cei doiu au sărbători recent 24 de ani de mariaj.

Victoria și David au început să se întâlnească încă din anul 1997. Victoria și David Beckham au împreună o familie unită și fericită. Copiii celor doi au postat și ei imagini în mediul online de la reuniunea de familie. Înainte de Crăciun, familia Beckham a mers în vacanță  în Bahamas.

Victoria, în vârstă de 49 de ani, a încărcat pe social media un videoclip în care dansa alături de nora sa, nicola Peltz. În trecut s-a scris despre cele două că nu au o relație bună.

Cu toate acestea, imaginile cu Victoria și Nicola au demonstrat contrariul. Nicola a publica și ea ulterior un videoclip. Acesta se bucură de tot timpul petrecut cu familia extinsă.

Nicola s-a căsătorit cu fiul Victoriei, Brooklyn Beckham, în aprilie 2022.  Admiratorii cuplului se bucură să vadă că Nicola și Victoria se înțeleg mai bine, iar familia petrece timp de calitate împreună.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×