Reclamă

Ce este „testul Beckham”. Dansul Victoriei cu David Beckham a declanșat un trend pe TikTok

Ți-ai supus jumătatea la „testul Beckham”? Un moment din documentarul despre David Beckham a declanșat un nou trend de dans pe TikTok. Află și tu ce este „testul Beckham” și distrează-te alături de partenerul de cuplu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 octombrie 2023, 6:02

Cei care au urmărit documentarul despre viața fostului fotbalist au privit uimiți asupra unei scene din viața privată a cuplului. Cei doi soți au fost filmați dansând în bucătărie pe melodia „Islands in the Stream”. Piesa aparține lui Dolly Parton și Kenny Rogers. David Beckham i s-a alăturat Victoriei Beckham după ce ea începe să danseze pe cântecul country în bucătărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce este „testul Beckham”

„De ce mă simt fericită acum este că mă simt cu adevărat mulțumită în acest moment al vieții mele. Am acel sentiment de împlinire”, a spus Victoria Beckham în documentar în timp ce camera era pornită.

Trendul de pe TikTok a fost construit în jurul acelui clip scurt cu dansul lor. În videoclipuri, utilizatorii TikTok pun „Islands in the Stream”ca piesă de fundal, fără nicio prezentare, și încep să danseze. Apoi, ei așteaptă și văd dacă partenerii lor „trec” testul alăturându-se lor în același mod în care David Beckham s-a alăturat soției sale.

Utilizatorul TikTok Nicole Douglas (@nicoledouglas) și-a pus iubitul la încercare. Ea a realizat un videoclip care i-a atras atenția lui David Beckham, care a comentat: „Pass ✅🤣”.

Reclamă

Ea începe să danseze în bucătărie, doar pentru ca iubitul ei să intre și să se uite. Prima dată a fost confuz. Apoi, el începe să danseze hilar, iar ea începe să râdă.

„El merge până la capăt”, a scris Nicole în descriere.

Douglas a spus pentru Today.com că iubitul ei habar n-avea că înregistrează.

Reclamă

„Eu și iubitul meu am terminat de vizionat documentarul lui Beckham. Acest trend a apărut pe TikTok-ul meu imediat după”, a spus Douglas. „Eram în bucătărie și am vrut să văd care va fi reacția lui. Tocmai am văzut această scenă și am spus ce cuplu grozav sunt David și Victoria.”

David Beckham a apreciat dansul unor utilizatori de pe TikTok

După ce a observat că David Beckham a comentat la postarea ei, ea a crezut că este un „profil fals”.

„A fost profilul lui oficial, așa că am alergat imediat la iubitul meu să i-l arăt și am fost atât de fericiți”, a mai completat Douglas. „Mai ales pentru că a „aprobat” reacția iubitului meu la provocare.”

Utilizatoarea TikTok Erica Newton (@ericalouise33) și-a postat propria versiune, în care iubitul ei nu numai că i se alătură, dar pare că a avut un dans pregătit dinainte. Chiar și atunci când nu se mai poate abține din râs, iubitul ei continuă să danseze.

Newton a spus pentru Today.com că iubitul ei a fost surprins să constate că videoclipul a devenit mai viral decât oricare dintre celelalte postări ale ei.

„De fapt, nici măcar nu i-am spus că am filmat sau că l-am postat până când m-am trezit a doua zi și a avut aproximativ 13.000 de vizualizări. Este cel mai mult pe din cât am avut vreodată.”

Ce se întâmplă când cineva nu trece testul Beckham

TikToker-ul Kaila Wen a încercat să-și ademenească iubitul să i se alăture, dar acesta se uită la cameră și pleacă. „Documentatul Beckham m-a făcut să o fac”, a scris ea în descriere.

Unii utilizatori nu au văzut acest lucru ca pe un „test Beckham” eșuat.

„A trecut. De fapt este chiar drăguț că nu a vrut să o facă în fața camerei”, a comentat un utilizator.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×