Reclamă

Ce este „testul Beckham”. Dansul Victoriei cu David Beckham a declanșat un trend pe TikTok

Ți-ai supus jumătatea la „testul Beckham”? Un moment din documentarul despre David Beckham a declanșat un nou trend de dans pe TikTok. Află și tu ce este „testul Beckham” și distrează-te alături de partenerul de cuplu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 octombrie 2023, 6:02

Cei care au urmărit documentarul despre viața fostului fotbalist au privit uimiți asupra unei scene din viața privată a cuplului. Cei doi soți au fost filmați dansând în bucătărie pe melodia „Islands in the Stream”. Piesa aparține lui Dolly Parton și Kenny Rogers. David Beckham i s-a alăturat Victoriei Beckham după ce ea începe să danseze pe cântecul country în bucătărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce este „testul Beckham”

„De ce mă simt fericită acum este că mă simt cu adevărat mulțumită în acest moment al vieții mele. Am acel sentiment de împlinire”, a spus Victoria Beckham în documentar în timp ce camera era pornită.

Trendul de pe TikTok a fost construit în jurul acelui clip scurt cu dansul lor. În videoclipuri, utilizatorii TikTok pun „Islands in the Stream”ca piesă de fundal, fără nicio prezentare, și încep să danseze. Apoi, ei așteaptă și văd dacă partenerii lor „trec” testul alăturându-se lor în același mod în care David Beckham s-a alăturat soției sale.

Utilizatorul TikTok Nicole Douglas (@nicoledouglas) și-a pus iubitul la încercare. Ea a realizat un videoclip care i-a atras atenția lui David Beckham, care a comentat: „Pass ✅🤣”.

Reclamă

Ea începe să danseze în bucătărie, doar pentru ca iubitul ei să intre și să se uite. Prima dată a fost confuz. Apoi, el începe să danseze hilar, iar ea începe să râdă.

„El merge până la capăt”, a scris Nicole în descriere.

Douglas a spus pentru Today.com că iubitul ei habar n-avea că înregistrează.

Reclamă

„Eu și iubitul meu am terminat de vizionat documentarul lui Beckham. Acest trend a apărut pe TikTok-ul meu imediat după”, a spus Douglas. „Eram în bucătărie și am vrut să văd care va fi reacția lui. Tocmai am văzut această scenă și am spus ce cuplu grozav sunt David și Victoria.”

David Beckham a apreciat dansul unor utilizatori de pe TikTok

După ce a observat că David Beckham a comentat la postarea ei, ea a crezut că este un „profil fals”.

„A fost profilul lui oficial, așa că am alergat imediat la iubitul meu să i-l arăt și am fost atât de fericiți”, a mai completat Douglas. „Mai ales pentru că a „aprobat” reacția iubitului meu la provocare.”

Utilizatoarea TikTok Erica Newton (@ericalouise33) și-a postat propria versiune, în care iubitul ei nu numai că i se alătură, dar pare că a avut un dans pregătit dinainte. Chiar și atunci când nu se mai poate abține din râs, iubitul ei continuă să danseze.

Newton a spus pentru Today.com că iubitul ei a fost surprins să constate că videoclipul a devenit mai viral decât oricare dintre celelalte postări ale ei.

„De fapt, nici măcar nu i-am spus că am filmat sau că l-am postat până când m-am trezit a doua zi și a avut aproximativ 13.000 de vizualizări. Este cel mai mult pe din cât am avut vreodată.”

Ce se întâmplă când cineva nu trece testul Beckham

TikToker-ul Kaila Wen a încercat să-și ademenească iubitul să i se alăture, dar acesta se uită la cameră și pleacă. „Documentatul Beckham m-a făcut să o fac”, a scris ea în descriere.

Unii utilizatori nu au văzut acest lucru ca pe un „test Beckham” eșuat.

„A trecut. De fapt este chiar drăguț că nu a vrut să o facă în fața camerei”, a comentat un utilizator.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×