Reclamă

Ce face Prințul Louis cu bijuteriile Prințesei Charlotte. Dezvăluirea despre micuțul de 6 ani a fost făcută chiar de tatăl lor, Prințul William

Prințul de Wales a participat recent la un angajament regal. Așa cum face de obicei, fiul cel mare al Regelui Charles a vorbit despre copiii săi. De data acesta, în special despre fiul său cel mic. El a dezvăluit ce face Prințul Louis cu bijuteriile Prințesei Charlotte.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 septembrie 2024, 8:12
Micuța Ruby i-a dăruit cu amabilitate lui William o carte cu cărți poștale scrise de elevii de la Swiss Valley Community Primary School / Profimedia Images

Prințul William a făcut o mărturisire sinceră despre fiul său cel mic, Prințul Louis. Acesta pare să aibă o pasiune adorabilă pentru bunurile surorii sale, Prințesa Charlotte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce face Prințul Louis cu bijuteriile Prințesei Charlotte

Prințul de Wales, în vârstă de 42 de ani, i-a spus unui copil în vârstă de 10 ani de la evenimentul la care a fost prezent, că fiul său de șase ani „încearcă să fure toate bijuteriile surorii sale” în timpul plimbării sale în Llanelli, Țara Galilor.

Micuța Ruby i-a dăruit cu amabilitate lui William o carte cu cărți poștale scrise de elevii de la Swiss Valley Community Primary School. Fiul Regelui Charles a primit și brățări de prietenie pentru George, Charlotte și Louis.

Prințul a spus: „Mulțumesc mult, Ruby. O să-i placă pe acelea. Le voi ține departe de Louis pentru că va încerca să fure toate bunurile surorii lui”.

Ruby, care învață limba galeză, a devenit virală la începutul acestui an. Ea a câștigat la categoria recital la Eisteddfod, o competiție anuală din Țara Galilor.

Reclamă

Prințul a adăugat: „Am urmărit videoclipul tău de câteva ori, Ruby. Te-ai descurcat genial și nu pari deloc emoționată să cânți pe scenă”.

Prințesa Charlotte poartă brățară de prietenie de la Taylor Swift

Prințesa Charlotte, în vârstă de nouă ani, și Prințul George, în vârstă de 11 ani, împreună cu bunicul lor, Regele Charles, au fost văzuți anterior având brățări de prietenie inspirate de Taylor Swift. Charlotte chiar a fost fotografiată purtând-o pe ale ei la Wimbledon. Prințul George pe a sa în portretul său oficial de 11 ani.

Reclamă

Prințul Louis a ratat ocazia de a se vedea cu Taylor Swift, cel mai probabil din cauza vârstei sale fragede, dar acum compensează prin însușirea brățărilor surorii sale.

Prințesa Charlotte alături de Taylor Swift, Prințul William și Prințul George
Prințesa Charlotte este fana cântăreței Taylor Swift / Profimedia Images

Ieșirea lui William a venit imediat după actualizarea emoționantă oferită de soția sa. Prințesa de Wales a vorbit recent despre tratamentul ei pentru cancer.

În timpul videoclipului cu familia sa, Kate a dezvăluit că a ajuns la sfârșitul ședințelor de chimioterapie. În timpul recentei sale plimbări în Țara Galilor, William i-a spus lui Pauline Thomas, 74 de ani, că aceasta este o „veste bună”, adăugând: „Este o veste bună, dar mai este un drum lung de parcurs”.

În videoclipul emoționant, Kate a vorbit și despre revenirea ei la muncă, dezvăluind că, deși așteaptă cu nerăbdare să-și reia îndatoririle publice, „calea către vindecare și recuperare completă este lungă” și „trebuie să continue să ia fiecare zi așa cum vine.”

Kate și-a încheiat videoclipul cu un mesaj profund emoționant adresat bolnavilor de cancer și familiilor lor, spunând: „Tuturor celor care își continuă propria călătorie împotriva cancerului. Rămân alături de voi, unul lângă celălalt, mână în mână. Din întuneric, poate ieși lumina, așa că lăsați acea lumină să strălucească puternic”.

Programul ei de angajamente regale va fi unul „ușor”. Cel mai probabil, așa cum a dezvăluit Daily Mail, Kate ar putea să participe la Ziua amintirii și floare de mac în Marea Britanie. E posibil să fie prezentă și la alte evenimente care au loc în jurul acestei sărbători.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×