Reclamă

Ce înseamnă când visezi că e cutremur: care e semnificația lui

A avea un vis intens poate fi foarte copleșitor și înfricoșător, mai ales dacă acel vis se tot repetă. De-a lungul timpului, oamenii au încercat să găsească sens în visele lor, indiferent că i-au speriat sau le-au oferit o stare de bine. Pentru că nu este un eveniment deloc plăcut, află ce înseamnă când visezi că e cutremur.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 februarie 2024, 7:35 / Actualizat: 23 februarie 2024, 11:05

Deoarece visele despre cutremure pot fi deosebit de înfricoșătoare și pe care nu le poți uita prea curând. Interpretarea semnificației lor poate fi foarte importantă și te poate ajuta să te vindeci pe partea emoțională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum poți ajunge la interpretarea unui vis

Există, în general, două moduri diferite de a te gândi la interpretarea viselor tale. În primul rând, trebuie să spunem că sunt oameni care cred că visele vin ca prevestitori ai viitorului.

În al doilea rând, există oameni care cred că visele sunt o modalitate prin care mintea se eliberează de anumite evenimente mai mult sau mai puțin plăcute.

Visele despre dezastre naturale în general sunt de obicei asociate cu evenimente traumatice. Acest lucru este valabil mai ales pentru cutremure.

Dacă ai trăit un cutremur sau un eveniment similar, specialiștii spun că te poți confrunta cu sentimente precum anxietate, frică și depresie. Evenimentele traumatice rămân adesea mult după ce evenimentul în sine a trecut, iar mintea noastră va folosi perioada de somn pentru a procesa toate emoțiile.

Reclamă

Din păcate, rutina zilnică nu ne permite de cele mai multe ori să dăm curs sentimentelor și emoțiilor din timpul zilei, așa că în somn, ele ies la iveală fără a mai fi controlate.

Ce înseamnă când visezi că e cutremur

Potrivit multor experți în interpretarea viselor, a visa un cutremur poate fi o sugestie că te confrunți cu o perioadă extrem de stresantă în viața ta. Dacă treci printr-un eveniment care îți poate schimba viața, atunci visele despre cutremure ar putea fi de înțeles. Lucruri precum divorțul, despărțirile, mutarea, obținerea unui nou loc de muncă sau moartea unui membru al familiei, toate se pot regăsi în vis sub forma unui cutremur.

Reclamă

Acest lucru nu înseamnă că toate visele despre cutremur trebuie să te ducă cu gândul la ceva rău. A avea un vis despre un cutremur mare, devastator poate fi un lucru bun, chiar dacă visul în sine este stresant sau înfricoșător.

Chiar dacă ești încântată și mulțumită de schimbările din viața ta, mintea trebuie să proceseze emoțiile care vin cu schimbările din viața ta. Așa cum cutremurul acționează asupra pământului, așa viața ta se poate schimba în funcție de context. De aici și asocierea dintre emoțiile mai puternice și cutremur. Specialiștii spun că nu trebuie să te sperii dacă vei continua să visezi cutremure până când transformarea se termină.

Visele despre crăpăturile din pământ realizate de un cutremur reprezintă instabilitate și nesiguranțe în viață. Probabil ți-e frică să nu pierzi anumite lucruri sau le-ai pierdut deja. Sau, de asemenea ar putea fi vorba despre dificultăți în viața academică, profesională sau personală.

Acest vis semnalează și dificultățile viitoare. Probabil vei fi martora unei schimbări majore în viață. Privește însă partea bună. Aceste schimbări pot fi oportunități uimitoare pentru tine de a te îmbunătăți pe toate planurile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×