Reclamă

Ce înseamnă când visezi că e cutremur: care e semnificația lui

A avea un vis intens poate fi foarte copleșitor și înfricoșător, mai ales dacă acel vis se tot repetă. De-a lungul timpului, oamenii au încercat să găsească sens în visele lor, indiferent că i-au speriat sau le-au oferit o stare de bine. Pentru că nu este un eveniment deloc plăcut, află ce înseamnă când visezi că e cutremur.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 februarie 2024, 7:35 / Actualizat: 23 februarie 2024, 11:05

Deoarece visele despre cutremure pot fi deosebit de înfricoșătoare și pe care nu le poți uita prea curând. Interpretarea semnificației lor poate fi foarte importantă și te poate ajuta să te vindeci pe partea emoțională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum poți ajunge la interpretarea unui vis

Există, în general, două moduri diferite de a te gândi la interpretarea viselor tale. În primul rând, trebuie să spunem că sunt oameni care cred că visele vin ca prevestitori ai viitorului.

În al doilea rând, există oameni care cred că visele sunt o modalitate prin care mintea se eliberează de anumite evenimente mai mult sau mai puțin plăcute.

Visele despre dezastre naturale în general sunt de obicei asociate cu evenimente traumatice. Acest lucru este valabil mai ales pentru cutremure.

Dacă ai trăit un cutremur sau un eveniment similar, specialiștii spun că te poți confrunta cu sentimente precum anxietate, frică și depresie. Evenimentele traumatice rămân adesea mult după ce evenimentul în sine a trecut, iar mintea noastră va folosi perioada de somn pentru a procesa toate emoțiile.

Reclamă

Din păcate, rutina zilnică nu ne permite de cele mai multe ori să dăm curs sentimentelor și emoțiilor din timpul zilei, așa că în somn, ele ies la iveală fără a mai fi controlate.

Ce înseamnă când visezi că e cutremur

Potrivit multor experți în interpretarea viselor, a visa un cutremur poate fi o sugestie că te confrunți cu o perioadă extrem de stresantă în viața ta. Dacă treci printr-un eveniment care îți poate schimba viața, atunci visele despre cutremure ar putea fi de înțeles. Lucruri precum divorțul, despărțirile, mutarea, obținerea unui nou loc de muncă sau moartea unui membru al familiei, toate se pot regăsi în vis sub forma unui cutremur.

Reclamă

Acest lucru nu înseamnă că toate visele despre cutremur trebuie să te ducă cu gândul la ceva rău. A avea un vis despre un cutremur mare, devastator poate fi un lucru bun, chiar dacă visul în sine este stresant sau înfricoșător.

Chiar dacă ești încântată și mulțumită de schimbările din viața ta, mintea trebuie să proceseze emoțiile care vin cu schimbările din viața ta. Așa cum cutremurul acționează asupra pământului, așa viața ta se poate schimba în funcție de context. De aici și asocierea dintre emoțiile mai puternice și cutremur. Specialiștii spun că nu trebuie să te sperii dacă vei continua să visezi cutremure până când transformarea se termină.

Visele despre crăpăturile din pământ realizate de un cutremur reprezintă instabilitate și nesiguranțe în viață. Probabil ți-e frică să nu pierzi anumite lucruri sau le-ai pierdut deja. Sau, de asemenea ar putea fi vorba despre dificultăți în viața academică, profesională sau personală.

Acest vis semnalează și dificultățile viitoare. Probabil vei fi martora unei schimbări majore în viață. Privește însă partea bună. Aceste schimbări pot fi oportunități uimitoare pentru tine de a te îmbunătăți pe toate planurile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×