Reclamă

Ce să schimbi în casa ta dacă nu ai noroc în dragoste. Obiectele la care e indicat să renunți

Experiții în arta Feng Shui susțin că există anumit obiecte care țin iubirea la distanță. Descoperă ce să schimbi în casa ta dacă nu ai noroc în dragoste. Iată ce trebuie să faci pentru a fi mereu înconjurată de iubirea pe care ți-o dorești.  

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 martie 2024, 6:51 / Actualizat: 13 martie 2024, 9:55

Specialiștii susțin că aranjarea obiectelor în casă este importantă dacă vrei să ai parte de armonie în viața de zi cu zi. Arta Feng Shui te-ar putea ajuta să rezolvi anumite probleme care țin de relația de cuplu. Un spațiu curat și ordonat va atrage abundența și iubirea în viața ta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce să schimbi în casa ta dacă nu ai noroc în dragoste

Dragostea trebuie găsită în căminul tău. Conform specialiștilor în Feng shui, zona dragostei se află în clțul de sud-vest al casei tale.

Este important ca în acea zonă să fie așezată o masă și o vază cu flori proaspete. Aceste elemente pot atrage dragoste ași iubirea.

Florile vor reprezenta dragostea și iubirea ta față de partener. Apa florilor trebuie schimbată periodic, iar plantele trebuie schimbate și ele pentru a avea mereu un colț proaspăt și armonios.

Mai jos găsești și alte metode prin care poți atrage iubirea în viața ta.

Reclamă

Poartă brățări, inele și pandantive care atrag iubirea

Cristalele nu sunt doar obiecte decorative superbe, dar pot fi incluse și în bijuterii. De altfel, specialiștii spun că anumite cristale pot atrage dragostea în viața ta.

Cristalul roz este cunoscut drept piatra iubirii. Se spun că acesta atrage dragostea pură în viața ta. Ametistul este gardianul iubirii, iar specialiștii recomandă să-l ai n preajma ta.

Reclamă

Piatra lunii ar trebui purtată în timpul Lunii Pline pentru a atrage partenerul ideal în viața ta. Descoperă și ce cristal ți se potrivește, în funcție de zodie.

Folosește obiecte de decor care fac parte dintr-o pereche

Obiectele de decor care fac parte dintr-o pereche te pot ajuta să atragi iubirea în viața ta, spun specialiștii de la God of Wealth.com.

Un singur obiect de decor se poate simți singur într-un spațiu atât de mare. Pentru mai multă armonie, și pentru a simboliza uniunea, specialiștii recomandă să alegi două obiecte dintr-un set.

Folosește uleiuri esențiale

Lămpile de aromaterapie pentru meditație pot atrage norocul în dragoste. Meditația este practiată pentru a relaxa mintea și pentru a fi în legătură cu gândurile tale.

Aceste obiecte ne infșunețază viața de zi cu zi, deoarece multe comportamente sunt controlate de subconștientul nostru.

Aprinderea unei lămpi de aromaterapie te-ar putea ajuta să intri mai repede în starea de meditație. Specialiștii recomandă un colț în care poți medita pentru a atrage dragostea în viața ta.

Elimină sursele care te pot perturba liniștea în cuplu

Specialiștii recomandă să stai departe de produsele care pot perturba liniștea din timpul meditației. Aceștia recomandă să lași telefonul în altă încăpere atunci când meditezi sau când alegi să-ți petreci timpul în colțul tău de iubire. Timpul petrecut acolo ar trebui să fie despre tine și persoane pe care o iubești.

Ce nu ar trebui să ai în casă dacă vrei să ai parte de iubire

Există anumite obiecte care nu ar trebui să se afle în casa ta dacă îți dorești dragoste și armonie. Vazele goale pot aduce ghinion în relația de cuplu.

Acestea nu ar trebui să fie niciodată goale, ci umplute cu flori proaspete. Specialiștii mai recomandă să eviți amplasarea oglinzilor în fața patului. Acestea creează o energie negativă și pot atrage ghinionul în relație.

Totodată, experții spun că un dormitor dezordonat poate atrage energia negativă în cuplu și în relație. Este important să păstrezi un loc cât mai aerisit și mai liniștit, spun cei de la Parade.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×