Reclamă

Ce spune despre tine felul în care mănânci. Tipul de personalitate pe care îl ai

Mâncarea este de obicei asociată cu sentimente precum fericire, confort, obiceiul care te ajută să-ți restabilești emoțiile. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu că la masă se pot dezvălui multe din personalitatea unui om. Află ce spune despre tine felul în care mănânci.

Publicat: 30 noiembrie 2022, 8:36

Fiecare persoană are un mod complet diferit de a mânca. Sunt oameni care mănâncă repede, în timp ce alții mănâncă încet. Obiceiurile noastre alimentare pot spune multe despre personalitățile pe care le avem.

Ce spune despre tine felul în care mănânci

Studii întregi au fost dedicate subiectului de către experți precum Juliet A. Boghossian, expert în alimentație comportamentală și fondator al Food-ology. De asemenea, află și ce spune despre tine ora la care te trezești din somn în timpul nopții.

Citește mai jos pentru a află ce spune despre tine felul în care mănânci.

Dacă mănânci prea încet

Dacă ești The Slow Eater, ești genul de persoană care își ia cu adevărat timp să savureze preparatele de la o masă și nu se grăbește să termine, scrie littlethings.com.

Reclamă

Îți place să profiți la maximum de fiecare moment al vieții. La serviciu, nu te grăbești să duci la bun sfârșit lucrurile.

Crezi că o muncă bine făcută este mai bună decât o muncă făcută rapid. În relații, trăiești mereu clipa. Acest lucru poate face momentele bune și mai plăcute.

Aparenta ta lipsă a unui ceas interior poate pune la încercare nervii altora. Nu lăsa asta să te descurajeze să fii tu. Continuă să te bucuri de fiecare moment.

Reclamă

Dacă mănânci repede

Dacă ești The Fast Eater, ești genul de persoană care trece prin momentul mesei cât mai repede posibil. De multe ori nici măcar nu îți faci timp pentru a mesteca complet mâncarea.

Te descurci foarte bine să faci lucrurile înainte de un termen limită. Șefilor de la birou le place asta la tine. Ești bun la multi-tasking, ai un simț dezvoltat al competiției, iar creierul tău este adesea cu zece pași înaintea poziției tale actuale. În relații, deseori pui nevoile celorlalți înaintea nevoilor tale.

Cu toate acestea, faptul că te grăbești chiar și când mănânci dezvăluie despre tine faptul că nu îți iei suficient timp pentru tine. Asigură-te că ai suficient spațiu în viața ta pentru propriile nevoi.

Dacă nu amesteci mâncarea

Dacă ești The Organizer, ești genul de persoană care nu vrea ca niciunul dintre alimentele tale să se atingă între ele.

Îți place să păstrezi lucrurile îngrijite și ordonate și eviți cu orice preț situațiile haotice. La locul de muncă, abilitățile tale organizatorice te ajută să ții evidența sarcinilor de pe ordinea de zi, precum și a celor care ar putea veni. Acasă, s-ar putea să te lupți să fii mereu cea care spală vasele sau face curățenia. Dar dacă ești capabilă să ajungi la un compromis, ești persoana perfectă pentru a-ți organiza programul în așa fel încât să împărți responsabilitățile.

Ai grijă să nu te lași afectată atunci când lucrurile se destramă. A învăța să fii flexibilă nu va face decât să te ajute să completezi stilul tău de viață ordonat, deja invidiat de ceilalți.

Dacă îți place să experimentezi

Dacă ești The Adventurer, ești genul de persoană care dorește mereu să încerce tipuri de mâncare noi și exotice.

Nu vei fi acuzată niciodată că ești plictisitoare. Îți place să-ți asumi riscuri și, deseori, acestea dau roade în mare măsură. La serviciu, nu trebuie să-ți fie frică să propui o idee nouă și îndrăzneață. Spiritul tău de aventură te face o persoană cu care toată lumea vrea să fie prietenă. Oamenii îți admiră curajul și caută să fie ca tine.

Abordarea ta unică asupra vieții este ceva pe care nu ar trebui să-l schimbi niciodată. Ai grijă doar să nu-i presezi pe alții să fie la fel ca tine. r.

Dacă mănânci un singur fel de mâncare

Dacă ești The Isolationist, ești genul de persoană care mănâncă un singur tip de mâncare la un moment dat. Trebuie să te asiguri că termini un fel de mâncare înainte de a trece la următorul.

Ești o persoană foarte orientată spre detalii și sigur vei gândi mereu bine lucrurile. Deși alți oameni s-ar putea să nu înțeleagă întotdeauna felul tău de a face lucrurile, în adâncul tău știi că există o metodă pentru așa-zisa ta obsesie. Ești o persoană foarte atentă, câștigând adesea laude la locul de muncă pentru atenția acordată celor mai mici detalii.

Ai grijă să nu-i înstrăinezi pe ceilalți fiind prea rigidă în privința lucrurilor. Încearcă să ai răbdare și flexibilitate pentru a consolida și mai mult relațiile.

Dacă îți place să mănânci amestecat

Dacă ești The Mixer, ești genul de persoană care își amestecă toată mâncarea și primește puțin din tot la fiecare mușcătură.

Ești o persoană puternică și simți că ești capabilă să îți asumi multe. La serviciu, șefilor tăi le place că ești dispusă să-ți asumi atât de multă responsabilitate. Și, ca persoană deschisă și prietenoasă, ai relații sănătoase în care nu ți-e frică să-ți faci timp pentru toți oamenii importanți din viața ta.

Acestea fiind spuse, uneori s-ar putea să simți că nu te mai descurci cu toate. S-ar putea să-ți fie greu să știi ce sarcină să faci mai întâi. Apelează la prioritizare și s-ar putea să descoperi că munca ta grea dă roade.

Dacă mănânci cu zgomot

Dacă ești The Oversharer, ești genul de persoană căreia îi place să-și soarbă ciorba și să mestece mâncarea cu zgomot.

Ai un spirit lipsit de griji și nu îți faci prea multe griji pentru ceea ce cred alții despre tine. Din fericire, acesta este o calitate pe care mulți oameni o admiră la tine. Nu ți-e frică să arăți lumii cine ești și nici nu ți-e frică să le spui oamenilor exact ce vrei.

Abordarea ta directă și deschisă poate fi dezamăgitoare pentru unii oameni. Nu lăsa pe nimeni să te convingă să te schimbi.

Dacă tai mâncarea înainte de a te apuca să mănânci

Dacă tai mâncarea înainte de a te apuca să mănânci ești simbolul unui gânditor. Întotdeauna te gândești la modul în care o mișcare va duce la alta. La locul de muncă, visezi în mod constant la lucruri mărețe și muncești din greu pentru a avansa. În relații, îți place să faci întâlniri cu mult timp înainte și ești mereu în căutarea unui partener cu obiective pe termen lung.

Ai grijă ca planificarea ta să nu te împiedice să te bucuri de momentul prezent. Fă-ți timp să te bucuri de locul în care te afli acum.

Dacă îți este greu să comanzi

Dacă ești The Picky Eater, ai o mulțime de solicitări foarte specifice pentru mâncarea ta. Când iei masa în oraș, ai o mulțime de întrebări și specificații pentru ospătar.

Ești o persoană care prosperă atunci când te afli în zona ta de confort. Îți place acel sentiment cald și neclar de a fi în preajma unei persoane dragi de mulți ani. Preferi locurile de muncă și sarcinile pe care le cunoști foarte bine. Dar ești și o persoană curioasă. Nu ttrebuie să îți fie frică să pui întrebări și ai o dorință mare de cunoaștere. Nu este nimic rău în cunoaște ce îți place.

Acum că ai aflat ce spune despre tine felul în care mănânci, putem spune că mâncarea poate aduce întotdeauna oamenii împreună. Dar felul în care mâncăm acea mâncare poate spune multe despre ceea ce ne diferențiază de fapt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
2
Un bărbat și o femeie sunt îndrăgostiți și stau pe malul apei în timp ce peste ei se formează harta astrală a nativilor din zodiac
Horoscop
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Află care sunt zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață, chiar dacă sunt persoane tandre. Anumiți nativii din zodiac se tem de angajamente, căsătorii sau pur și simplu să se îndrăgostească. Din acest...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
4
Kate Middleton și Prințul William, la un eveniment cu reprezentanții BAFTA, în ținute elegante
Divertisment
Kate Middleton a apărut într-un costum roșu, cu pantaloni. Prințul și Prințesa de Wales au mers la o întâlnire cu reprezentanții BAFTA
Kate Middleton a apărut într-un costum roșu, cu pantaloni. Prințul și Prințesa de Wales au mers la o întâlnire cu reprezentanții BAFTA. Acest eveniment a fost organizat înainte de lansarea campaniei lui Kate, „Shaping...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×