Reclamă

Ce spune despre tine felul în care mănânci. Tipul de personalitate pe care îl ai

Mâncarea este de obicei asociată cu sentimente precum fericire, confort, obiceiul care te ajută să-ți restabilești emoțiile. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu că la masă se pot dezvălui multe din personalitatea unui om. Află ce spune despre tine felul în care mănânci.

Publicat: 30 noiembrie 2022, 8:36

Fiecare persoană are un mod complet diferit de a mânca. Sunt oameni care mănâncă repede, în timp ce alții mănâncă încet. Obiceiurile noastre alimentare pot spune multe despre personalitățile pe care le avem.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce spune despre tine felul în care mănânci

Studii întregi au fost dedicate subiectului de către experți precum Juliet A. Boghossian, expert în alimentație comportamentală și fondator al Food-ology. De asemenea, află și ce spune despre tine ora la care te trezești din somn în timpul nopții.

Citește mai jos pentru a află ce spune despre tine felul în care mănânci.

Dacă mănânci prea încet

Dacă ești The Slow Eater, ești genul de persoană care își ia cu adevărat timp să savureze preparatele de la o masă și nu se grăbește să termine, scrie littlethings.com.

Reclamă

Îți place să profiți la maximum de fiecare moment al vieții. La serviciu, nu te grăbești să duci la bun sfârșit lucrurile.

Crezi că o muncă bine făcută este mai bună decât o muncă făcută rapid. În relații, trăiești mereu clipa. Acest lucru poate face momentele bune și mai plăcute.

Aparenta ta lipsă a unui ceas interior poate pune la încercare nervii altora. Nu lăsa asta să te descurajeze să fii tu. Continuă să te bucuri de fiecare moment.

Reclamă

Dacă mănânci repede

Dacă ești The Fast Eater, ești genul de persoană care trece prin momentul mesei cât mai repede posibil. De multe ori nici măcar nu îți faci timp pentru a mesteca complet mâncarea.

Te descurci foarte bine să faci lucrurile înainte de un termen limită. Șefilor de la birou le place asta la tine. Ești bun la multi-tasking, ai un simț dezvoltat al competiției, iar creierul tău este adesea cu zece pași înaintea poziției tale actuale. În relații, deseori pui nevoile celorlalți înaintea nevoilor tale.

Cu toate acestea, faptul că te grăbești chiar și când mănânci dezvăluie despre tine faptul că nu îți iei suficient timp pentru tine. Asigură-te că ai suficient spațiu în viața ta pentru propriile nevoi.

Dacă nu amesteci mâncarea

Dacă ești The Organizer, ești genul de persoană care nu vrea ca niciunul dintre alimentele tale să se atingă între ele.

Îți place să păstrezi lucrurile îngrijite și ordonate și eviți cu orice preț situațiile haotice. La locul de muncă, abilitățile tale organizatorice te ajută să ții evidența sarcinilor de pe ordinea de zi, precum și a celor care ar putea veni. Acasă, s-ar putea să te lupți să fii mereu cea care spală vasele sau face curățenia. Dar dacă ești capabilă să ajungi la un compromis, ești persoana perfectă pentru a-ți organiza programul în așa fel încât să împărți responsabilitățile.

Ai grijă să nu te lași afectată atunci când lucrurile se destramă. A învăța să fii flexibilă nu va face decât să te ajute să completezi stilul tău de viață ordonat, deja invidiat de ceilalți.

Dacă îți place să experimentezi

Dacă ești The Adventurer, ești genul de persoană care dorește mereu să încerce tipuri de mâncare noi și exotice.

Nu vei fi acuzată niciodată că ești plictisitoare. Îți place să-ți asumi riscuri și, deseori, acestea dau roade în mare măsură. La serviciu, nu trebuie să-ți fie frică să propui o idee nouă și îndrăzneață. Spiritul tău de aventură te face o persoană cu care toată lumea vrea să fie prietenă. Oamenii îți admiră curajul și caută să fie ca tine.

Abordarea ta unică asupra vieții este ceva pe care nu ar trebui să-l schimbi niciodată. Ai grijă doar să nu-i presezi pe alții să fie la fel ca tine. r.

Dacă mănânci un singur fel de mâncare

Dacă ești The Isolationist, ești genul de persoană care mănâncă un singur tip de mâncare la un moment dat. Trebuie să te asiguri că termini un fel de mâncare înainte de a trece la următorul.

Ești o persoană foarte orientată spre detalii și sigur vei gândi mereu bine lucrurile. Deși alți oameni s-ar putea să nu înțeleagă întotdeauna felul tău de a face lucrurile, în adâncul tău știi că există o metodă pentru așa-zisa ta obsesie. Ești o persoană foarte atentă, câștigând adesea laude la locul de muncă pentru atenția acordată celor mai mici detalii.

Ai grijă să nu-i înstrăinezi pe ceilalți fiind prea rigidă în privința lucrurilor. Încearcă să ai răbdare și flexibilitate pentru a consolida și mai mult relațiile.

Dacă îți place să mănânci amestecat

Dacă ești The Mixer, ești genul de persoană care își amestecă toată mâncarea și primește puțin din tot la fiecare mușcătură.

Ești o persoană puternică și simți că ești capabilă să îți asumi multe. La serviciu, șefilor tăi le place că ești dispusă să-ți asumi atât de multă responsabilitate. Și, ca persoană deschisă și prietenoasă, ai relații sănătoase în care nu ți-e frică să-ți faci timp pentru toți oamenii importanți din viața ta.

Acestea fiind spuse, uneori s-ar putea să simți că nu te mai descurci cu toate. S-ar putea să-ți fie greu să știi ce sarcină să faci mai întâi. Apelează la prioritizare și s-ar putea să descoperi că munca ta grea dă roade.

Dacă mănânci cu zgomot

Dacă ești The Oversharer, ești genul de persoană căreia îi place să-și soarbă ciorba și să mestece mâncarea cu zgomot.

Ai un spirit lipsit de griji și nu îți faci prea multe griji pentru ceea ce cred alții despre tine. Din fericire, acesta este o calitate pe care mulți oameni o admiră la tine. Nu ți-e frică să arăți lumii cine ești și nici nu ți-e frică să le spui oamenilor exact ce vrei.

Abordarea ta directă și deschisă poate fi dezamăgitoare pentru unii oameni. Nu lăsa pe nimeni să te convingă să te schimbi.

Dacă tai mâncarea înainte de a te apuca să mănânci

Dacă tai mâncarea înainte de a te apuca să mănânci ești simbolul unui gânditor. Întotdeauna te gândești la modul în care o mișcare va duce la alta. La locul de muncă, visezi în mod constant la lucruri mărețe și muncești din greu pentru a avansa. În relații, îți place să faci întâlniri cu mult timp înainte și ești mereu în căutarea unui partener cu obiective pe termen lung.

Ai grijă ca planificarea ta să nu te împiedice să te bucuri de momentul prezent. Fă-ți timp să te bucuri de locul în care te afli acum.

Dacă îți este greu să comanzi

Dacă ești The Picky Eater, ai o mulțime de solicitări foarte specifice pentru mâncarea ta. Când iei masa în oraș, ai o mulțime de întrebări și specificații pentru ospătar.

Ești o persoană care prosperă atunci când te afli în zona ta de confort. Îți place acel sentiment cald și neclar de a fi în preajma unei persoane dragi de mulți ani. Preferi locurile de muncă și sarcinile pe care le cunoști foarte bine. Dar ești și o persoană curioasă. Nu ttrebuie să îți fie frică să pui întrebări și ai o dorință mare de cunoaștere. Nu este nimic rău în cunoaște ce îți place.

Acum că ai aflat ce spune despre tine felul în care mănânci, putem spune că mâncarea poate aduce întotdeauna oamenii împreună. Dar felul în care mâncăm acea mâncare poate spune multe despre ceea ce ne diferențiază de fapt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×