Reclamă

Ce spune despre tine ora la care te trezești din somn în timpul nopții

Te-ai întrebat vreodată ce spune despre tine ora la care te trezești din somn noaptea? Dacă ai probleme cu somnul, atunci ar trebui să știi că în funcție de ora la care te trezești din somn, poți afla cu ce probleme emoționale te confrunți. Deși pare greu de crezut, se pare că stările pe care le experimentăm au legătură directă cu orele la care somnul nostru este întrerupt.

Publicat: 27 august 2021, 7:30

Conform Fundației Naționale a Somnului din America, o bună parte a americanilor au probleme cu somnul. Aceștia obișnuiesc să se trezească de mai multe ori în timpul nopții. În plus, nu reușesc să adoarmă la loc până dimineața. Medicina tradițională chinezească dezvăluie răspunsul la tulburările din timpul nopții. Conform acesteia, răspunsul s-ar putea ascunde în orele la care oamenii obișnuiesc să se trezească din somn.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce spune despre tine ora la care te trezești din somn în timpul nopții

Deși nu pare, ora la care te trezești noaptea poate spune foarte multe despre problemele cu care te confrunți. De-a lungul timpului s-a observat o relație directă între acest aspect care ține de tulburarea somnului și anumite probleme pe care o persoană încearcă să le depășească.

Somnul este extrem de important. Dacă acesta îți este tulburat, atunci ar trebui să îți analizezi emoțiile din ultima perioadă. Ți-am pregătit o listă cu motivele pentru care te-ai putea trezi din somn noaptea. Orele acestea pot spune despre tine mai multe lucruri decât poți crede.

Trăiești o dezamăgire emoțională

Dacă te numeri printre persoanele care suferă de tulburarea somnului în timpul nopții, atunci ar putea să te intereseze următoarele aspecte. Lipsa somnului îți poate afecta în mod serioas corpul și sănătatea. Conform medicinii tradiționale chineze, emoțiile noastre au un impact foarte puternic asupra felului în care reușim să ne odihnim.

Reclamă

Dacă ora la care te trezești din somn noaptea este între 11 noaptea și 1 dimineața, atunci ar trebui să știi că este posibil ca în subconștient să te confrunți cu o dezamăgire emoțional. Dacă experimentezi probleme privind luarea deciziilor sau te simți lipsită de energie, atunci s-ar putea să te numeri printre persoanele care se trezesc între aceste ore sau care nu reușesc să adoarmă cu ușurință.

Este foarte important să mergi la culcare având sufletul și mintea cât mai liniștite. Astfel vei avea parte de un somn odihnitor.

Ai probleme cu furia

Reclamă

Conform surselor externe, furia este asociată ficatului. Astfel, atunci când experimentezi un eveniment care îți aduce emoții de furie, atunci ficatul tău va avea tendința să-ți creeze probleme. Încearcă să eviți situațiile stresante și să nu îți creezi singură probleme de sănătate.

Conform specialiștilor, dacă ora la care te trezești din somn noaptea este între unu și trei dimineața, atunci s-ar putea să ai câteva probleme de furie nerezolvate. Cel mai bine este să te liniștești. Încearcă să te detașezi emoțional de situațiile care ar putea să-ți producă asemenea emoții negative.

În schimb, concentrează-te pe lucrurile pozitive din viața ta și nu lua în seamă neplăcerile de moment. Pe termen lung, furia și stresul îți pot afecta starea de sănătate. Tulburările de somn sunt doar începutul, prin urmare fii atentă la acest aspect și încearcă să faci o schimbare pozitivă în viața ta.

Subconștientul încearcă să-ți trimită un mesaj

Persoanele care se trezesc între ora trei și ora cinci dimineața ar trebui să fie mult mai atente la mesajele pe care le primesc de la Univers.

În medicina tradițională chineză, în acest interval de timp, plămânii unei persoane sunt cei mai activi. Conform spuselor acestora, plămânii sunt responsabili pentru felul în care energiile astrale comunică cu restul trupului. Dacă treci printr-un moment dificil în viață atunci încearcă să te liniștești pentru a te bucura de un somn odihnitor.

Fie că este vorba de o dezamăgire sau de faptul că nu reușești să iei o decizie, cel mai bine este să încerci să-ți pui în ordine gândurile pentru a-ți regla ciclul de somn. Deși nu pare, ora la care te trezești din somn noaptea spune foarte multe despre o persoană.

Nu ignora niciodată mesajele astrale pe care le primești. De altfel, subconștientul tău va încerca mereu să-ți comunice atunci când simte că ceva nu merge în direcția corectă. Ascultă-ți sufletul și ia cele mai bune decizii pentru tine. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×