Cea mai bună actriță într-un serial TV la Globurile de Aur 2021. Cine ar putea câștiga

Producția Netflix „The Crown” a reușit mai multe performanțe admirabile. Printre ele, o distribuție foarte talentată și recunoscută de industrie în acest sezon de premii. Olivia Colman și Emma Corrin sunt favorite la categoria cea mai bună actriță într-un serial TV la Globurile de Aur 2021. 

27 februarie 2021 la 8:15

Olivia Colman este una dintre cele mai importante figuri ale ediției de anul acesta a Globurilor de Aur. Actrița este nominalizată atât la categoria cea mai bună actriță într-un serial televizat pentru rolul Reginei Elisabeta a II-a din „The Crown”, cât și la categoria cea mai bună actriță în rol secundar într-un lungmetraj pentru apariția din „The Father”. 

Cea mai bună actriță într-un serial TV la Globurile de Aur 2021

Olivia Colman este o obișnuită a Globurilor de Aur. Actrița a obținut anul trecut un trofeu pentru interpretarea rolului Reginei Elisabeta a II-a în „The Crown”. Anul acesta este nominalizată pentru același rol. Olivia Colman are la activ cinci nominalizări și trei trofee la Globurile de Aur. 

Actrița are șanse mari să obțină un trofeu și la ediția din acest an după ce și-a demonstrat talentul încă o dată în cel de-al patrulea sezon al serialului „The Crown”. 

Olivia Colman a dezvăluit într-un interviu pentru The Guardian că îi este mai ușor să interpreteze un personaj ficțional decât unul inspirat din viața reală. 

Pentru că în spatele ușilor închise, nu știm cum este ea.M-am putut juca puțin cu asta. Dar cu siguranță cel mai greu rol pe care l-am interpretat este cineva care este real.

– Olivia Colman

Actrița are șanse mari să obțină un trofeu și la ediția din acest an după ce și-a demonstrat talentul încă o dată în cel de-al patrulea sezon al serialului „The Crown” / Profimedia Imgaes

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Totodată, actrița spune că machiajul și costumația au fost niște aspecte la fel de importante ca scenariul în portretizarea Reginei Elisabeta a II-a.

Părul, machiajul și garderoba au fost trei sferturi din treaba pe care am avut-o de făcut.

– Olivia Colman

Deși „The Crown” a fost o provocare, actrița a spus că este recunoscătoare pentru că a făcut parte din sezoanele trei și patru din drama Netflix. „Faptul că sunt angajată de doi anieste un sentiment minunat, pentru că încă mă tem că nu se va mai întâmpla”.

Emma Corrin

Cu o distribuție atât de talentată, producția Netflix „The Crown” este vedeta ediției din acest an a Globurilor de Aur. Emma Corrin a reușit să atragă atenția juriului în rolul Prințesei Diana. Acum se află printre favorite la categoria cea mai bună actriță într-un serial televizat, alături de colega ei de platou, Olivia Colman. 

Actrița a recunoscut că prin intermediul experienței „The Crown” a dezvoltat o apreciere profundă pentru Prințesa Diana.

Emma Corrin a reușit să atragă atenția juriului Globurilor de Aur în rolul Prințesei Diana, iar acum se află printre favorite la categoria cea mai bună actriță într-un serial televizat / Profimedia Images

„Am ajuns să am această apreciere copleșitoare pentru complexitatea ei. Sunt fascinată de tânăra Diana. Cu toții înțelegem cum era ea pe măsură ce îmbătrânea, dar copilăria ei… Cât de izolată și de singură s-a simțit în cea mai mare parte. A fost smulsă din această situație minunată, cu prietenii și apartamentul ei din Earl’s Court, și a ajuns în această lume foarte austeră. Era adolescentă când s-a logodit. Este un moment incredibil de fragil: încă nu știi cine ești. Ești pe punctul de a face ceva. Apoi a devenit membru al Familiei Regale și i s-au cerut atât de multe. M-am gândit în fiecare zi în care am lucrat la această pendulare între vulnerabilitate și forță. Nu era complet vulnerabilă. A suportat incredibil de multe lucruri”, a spus Corrin pentru The Guardian.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×