Reclamă

Cea mai ghinionistă lună din 2023, în funcție de zodia în care te-ai născut. Ce probleme ți-ar putea rezerva

Specialiștii au dezvăluit care este cea mai ghinionistă lună din 2023, în funcție de zodia în care te-ai născut. Nativii trebuie să fie foarte atenți al deciziile pe care le iau. Unii nu au scăpat de ghinionul care i-ar putea urmări până la finalul lui 2023, în timp ce alții au trecut cu bine peste orice problemă care le-a ieșit în cale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 august 2023, 9:33

Nativii din zodiac trebuie să fie atenți la fiecare semn pe care îl primesc de la univer. Cei mai mulți dintre ei s-au confruntat deja cu ghinionul în prima parte a acestui an. Totuși, există și zodii care nu au cunoscut încă problemele cu adevărat grave.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai ghinionistă lună din 2023, în funcție de zodia în care te-ai născut

Astrologii spun că fiecare nativ are propriul destin. Cu toate acestea, destinul îi poate fi influnețat și de deciziile pe care le are de luat. Unele zodii sunt mai norocoase în timp ce altele au anumite greutăți de întâmpinat. Există probleme pe care nu le-au rezolvat, dar care vor avea o soluție la final de zi.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru Berbeci nu a sosit încă cea mai ghinionistă luna din 2023. Astrologii spun că aceștia se vor confrunta cu probleme în octombrie. Până atunci își vor putea pune viața la punct. Problemele lor vor fi de natură financiară. Astrele spun că acești nativi ar trebui să-și pregătească buzunarele pentru perioada următoare.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Reclamă

Taurii s-au confruntat deja cu cea mai ghinionistă lună din an. Aceștia au avut cele mai multe probleme în luna aprilie. Totuși, anumite aspecte au rămas nerezolvate și ar putea să-i însoțească pe Tauri până în anul următor. Acești nativi trebuie să determine cauzele problemelor și să încerce să le rezolve până în 2024, scrie YourTango.com.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Cea mai ghinionistă lună din 2023, în funcție de zodia ta este noiembrie. Astrele spun că în penultima lună din an vei avea de rezolvat multe probleme pe plan personal. Vor exista discuții puternice între tine și o persoană apropiată. S-ar putea să fie vorba și despre o despărțire.

Reclamă

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii nu au trecut de cea mai ghinionistă lună din an. Decembrie va fi luna cu cele mai multe probleme. Astrology.com spune că te-ai putea confrunta cu episoade de epuizare. Munca te va pune într-o postură dificilă în perioada sărbătorilor de iarnă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii au trecut prin probleme în luna februarie a anului acesta. Astrele spun că acești nativi nu trebuie să se teamă. Dacă și-au pus la punct toate lucrurile, atunci ghinionul nu-i va urmări până la finalul anului. Totuși, Leii care se știu cu problemele nerezolvate s-ar putea să dea un nou test în ultima lună din an.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Cea mai ghinionistă lună din an este chiar august. Pentru tine această lună vine cu un volum impresionant de muncă. S-ar putea ca oboseala să-și spună cuvântul și să ajungi la epuizare. Ar trebui să pui sănătatea pe primul loc și să ai mai multă grijă de tine. 

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pentru tine urmează o lună extrem de dificilă. Astrele spun că luna septembrie este cea care îți va aduce multe probleme. Norocul o să te părăsească, iar tu vei fi pusă în tot felul de situații neașteptate. Totuși, va conta extrem de mult ajutorul pe care o să-l primești de la familie și de la cei apropiați.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii pot respira liniștiți. Astrele spun că pentru ei a trecut perioada dificilă. Luna Mai a fost cea mai grea pentru acești nativi. Deși s-au confruntat cu probleme și cu tot felul de emoții negative, Scorpionii au reușit în cele din urmă să treacă peste toate obstacolele.

Alte zodii nefericite în luna august sunt reprezentate de Tauri. Acești nativi au avut multe probleme pe parcursul acestei luni.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii tocmai ce au trecut de cea mai dificilă lună din an. Iulie le-a adus acestora multe provocării. Astrele spun că te-ai simțit ghinionistă în iulie, dar acum ar trebui să ai motive de bucurie. Problemele care atunci păreau de nerezolvat, vor începe curând să-și găsească o nouă cale spre a fi rezolvate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Cea mai dificilă lună pentru Capricorni a fost ianuarie. Aceștia au fost destul de agitați și nu au reușit să-și dea seama ce anume ar putea face pentru a se întoarce pe linia de plutire. Chiar dacă și-au pierdut motivația, Capricornii au reușit să găsească forța de a merge mai departe. Până la sfârșitul anului vor avea parte de multe reușite.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pentru Vărsători, cea mai dificilă lună din an a fost reprezentată de iuni. Aceștia nu au fost foarte fericiți, în special când vine vorba de partea amoroasă. Chiar dacă Vărsătorii nu au reușit să-și găsească dragostea în lunile de vară, aceștia mai au o șansă specială în preajma sărbătorilor de iarnă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Martie a fost cea mai dificilă lună din acest an pentru Pești. Acești nativi sunt extrem de sensibili, iar micile nereușite îi pot afecta profund. Peștii reușesc să impresioneze în cea de-a doua parte a anului 2023. Aceștia vor înregistra un succes impresionant spre finalul lunii noiembrie, spune YourTango.com. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×