Reclamă

Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta

Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 iunie 2024, 8:29

Neptun retrogradează în Pești la începutul lunii iulie, ajutându-te să vezi adevărul mai ușor și să înțelegi mai multe despre ceea ce vrei. Deși acest lucru poate aduce adesea un moment de claritate, te ajută, de asemenea, să fii mai atentă și mai directă cu ceea ce faci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal

Asigură-te că îți oferi spațiu pentru a crește și a schimba părerea și chiar direcția. S-ar putea să descoperi că ceea ce ți-ai dorit cândva nu mai are sens acum pentru tine.

Luna Nouă a Racului începe pe 5 iulie și Luna Plină a Capricornului pe 21 iulie. Ele vor găsi un echilibru între ceea ce ai nevoie și ceea ce vrei să obții.

Berbec

Cea mai norocoasă zi: duminică, 21 iulie

Reclamă

Luna Plină în Capricorn răsare duminică, 21 iulie, aducând un plus de noroc carierei tale și garantând acea promovare sau creștere pentru care ai lucrat.

Doar asigură-te că îți faci timp pentru a înțelege cu adevărat ceea ce urmează, mai ales dacă te-ai concentrat și pe alte lucruri. Orice ai visa, poți face acum. Concentrează-te doar pe traseul mai lung, nu doar pe acele succese de moment.

Taur

Reclamă

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 20 iulie

Totul ține de bani pe măsură ce iulie își intră în drepturi. Deși nu ești străină să-ți dorești lucrurile frumoase în viață și, de obicei, nu ai nicio problemă în a spune ceea ce meriți, acum vei intra într-o fază în care poți să manifești o bogăție mai mare.

Gemeni

Cea mai norocoasă zi: vineri, 5 iulie

Luna Nouă în Rac de vineri, 5 iulie, îți cere să începi un nou capitol în viața ta. Deși de multe ori poți fi copleșită de toate oportunitățile din jurul tău, să te împaci cu valoarea ta personală și cu tipul de viață pe care vrei să-l trăiești îți permite să te concentrezi doar pe ceea ce îți va aduce cu adevărat acel sentiment profund de împlinire și abundență.

Rac

Cea mai norocoasă zi: marți, 2 iulie

Fă-ți o promisiune că vei reduce zgomotul exterior și te vei concentra doar pe ceea ce vrei pentru viața ta. De prea multe ori opiniile sau nevoile altora devin dorințele tale pentru că vrei să-i faci pe alții fericiți și să ai grijă de cei pe care îi iubești. Dar trebuie să înțelegi că până nu-ți onorezi propria cale, nu vei vedea niciodată măreția ta interioară.

Leu

Cea mai norocoasă zi: marți, 2 iulie

Nu lăsa lumea să te schimbe. Ești puternică și chiar puțin necruțătoare când vine vorba de a realiza ceea ce îți dorești. Doar pentru că alții ți-ar putea invidia capacitatea de a-ți urma visurile nu înseamnă că ar trebui să afecteze modul în care îți trăiești viața.

Fecioară

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 20 iulie

Iulie este momentul să strălucești deoarece ți se dă undă verde pentru a face ca lucrurile să se întâmple în cariera ta. Vei primi un impuls extraordinar de energie și un cadou pe măsură ce Marte se va muta în Gemeni sâmbătă, 20 iulie. Acest tranzit te va ajuta să excelezi și să primești premii pentru toată munca depusă.

Balanță

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 20 iulie

Renunță la tot ceea ce ai știut și eliberează-te de fricile despre cum se va întâmpla totul. Trebuie să vezi că este posibil mult mai mult decât ai crezut anterior. Poate că cea mai bună viață la care ai visat există în altă parte decât acolo unde ai trăit întotdeauna.

Scorpion

Cea mai norocoasă zi: joi, 11 iulie

Nu trebuie să-ți faci atât de mult griji cu privire la finanțe, Scorpion, mai ales când ești pe cale să intri într-un sezon foarte abundent al vieții tale. Este normal să te gândești uneori, dar când stelele se aliniază pentru a-ți aduce succes și abundență, trebuie să te lași purtată de val.

Săgetător

Cea mai norocoasă zi: luni, 22 iulie

La un moment dat trebuie să renunți la trecut. Desigur, există lucruri pe care le-ai face diferit. Dar realitatea este că nu poți. Și este în regulă, pentru că nu ești menită să trăiești în trecut, ci mai degrabă în posibilitățile nemărginite ale viitorului tău.

Capricorn

Cea mai norocoasă zi: joi, 25 iulie

Trebuie să lași puțin spațiu pentru neașteptat în viața ta. Deși poți oricând să faci un plan de succes și să-l urmezi până la capăt, asta nu înseamnă întotdeauna că nu există o altă cale. Dar trebuie să fii deschisă la noi oferte, redirecționări din univers și să-ți permiți să mergi cu entuziasm într-o nouă direcție.

Vărsător

Cea mai norocoasă zi: duminică, 21 iulie

În interiorul tău trăiește un adevăr profund care te poate ajuta să înțelegi ce este menit pentru tine și ce nu. Dar pentru a profita la maximum de această energie, trebuie să ai încredere în tine, mai ales când vine vorba de a alege între da și nu. Nu este vorba despre logică sau practică, ci despre acea voce intuitivă care te ajută să înțelegi ce trebuie să faci pentru a crea o viață cu abundență.

Pești

Cea mai norocoasă zi: vineri, 26 iulie

Promite-ți că nu vei mai pătrunde niciodată în locul în care te îndoiești de valoarea ta. Ai ajuns atât de departe în acest domeniu în ultimul an crezând în tine și știind cu adevărat că tot ceea ce visezi este de fapt ceea ce meriți. Oricât de mult ai făcut pași uriași în acest domeniu, asta nu înseamnă că încă nu mai vor urma.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Cuplu care ține o hartă în mână
Horoscop
Zodii care au toate șansele să lase tot și să călătorească în lume. Nativii care apreciază experiențele noi
Cutreierea globului este un vis pentru călătorii cu sete de nou și aventură. În astrologie există puține zodii care au o poftă mare de călătorie. Explorarea colțurilor lumii și experimentarea atracției magnetice a culturilor...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×