Reclamă

Cele mai bune filme ale anului 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

2023 a venit cu multe premiere în materie de filme. Anul este aproape de final, iar unele dintre cele mai așteptate producții au fost lansate și au înregistrat un succes remarcabil. Cei de la RollingSton au întocmit un top cu cele mai bune filme ale anului 2023.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 decembrie 2023, 6:05

Acestea sunt producțiile pe care nu trebuie să le ratezi. Din top-ul întocmit de publicația mai sus menționată a selectat câteva dintre cele mai populare filme ale acestui an. Am ales producții potrivite indiferent de gusturile tale în materie de cinematografie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cinefilii au doar motive de bucurie. 2023 a fost un an bogat din punct de vedere al producțiilor lansate. Foarte multe filme au avut premiera pe parcursul acestui an, iar unele dintre ele s-au bucurat de încasări record, scriu cei de la RollingStone. Cele mai multe dintre ele au reușit să rămână în istorie. Mai jos poți să găsești cele mai așteptate filme ale acestui an, dar și cele mai apreciate.

Barbie

Fenomenul „Barbie” a reușit să atragă o mulțime de curioși. Margot Robbie s-a transformat într-una dintre cele mai îndrăgite păpuși din întreaga lume.

Reclamă

Filmul Barbie a reușit să înregistreze încasări record încă de la lansare. Producția este plină de culoare, amuzament și lecții demne de anul 2023.

Showing Up

Kelly Reichardt a reușit să impresioneze cu producția aceasta. Povestea o urmărește pe Michelle Williams, sculptor celebru, care încearcă să termine cu disperare ultimile piese ale unei expoziții pe care urmează să o lanseze.

Reclamă

Filmul este plin de emoție și a reușit să impresioneze publicul din lumea întreagă. Dacă ești iubitoare de artă, atunci această producție este potrivită pentru tine. Filmul te va ține cu sufletul la gură încă din primele momente.

Poor Things

Poor Things este un film fantasy, încadrat în genul comediilor negre. Filmul a fost regizat de Yorgos Lanthimos și a reușit să strângă o mulțime de aprecieri. Emma Stone, în rolul Bellei Baxter, a făcut un rol extraordinar. Bella este o tânără readusă la viață de omul de știință Dr. Godwin Baxter.

Bella este dornică să învețe despre lumea din jurul său, dar sub protecția atentă a lui Baxter. Din dorința de a cunoaște mai multe aceasta fuge cu Duncan Wedderburn, un avocat cu un trecut neașteptat.

Killers of the Flower Moon

DiCaprio, Martin Scorsese, Lily Gladstone, Robert De Niro și Brendan Fraser. La premiera filmului au participat actorii principali și au oferit câteva declarații despre producția mult așteptată.

În ciuda faptului că filmul s-a bucurat de o promovare masivă, acesta nu a reușit să strângă încasări remarcabile.

Oppenheimer

Oppenheimer a fost și el unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2023. Producția a fost lansată simultan cu filmul Barbie. Competiția și rivalitatea dintre cele două filme a generat un val de reacții în mediul online.

Filmul urmărește povestea doctorului Oppenheimer și crearea primei bombe atomice. În ciuda faptului că a fost un film așteptat, acesta nu a depășit încasările făcute de „rivalul său”, filmul Barbie. Povestea este potrivită pentru orice iubitor al filmelor biografice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×