Reclamă

Cele mai bune filme ale anului 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

2023 a venit cu multe premiere în materie de filme. Anul este aproape de final, iar unele dintre cele mai așteptate producții au fost lansate și au înregistrat un succes remarcabil. Cei de la RollingSton au întocmit un top cu cele mai bune filme ale anului 2023.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 decembrie 2023, 6:05

Acestea sunt producțiile pe care nu trebuie să le ratezi. Din top-ul întocmit de publicația mai sus menționată a selectat câteva dintre cele mai populare filme ale acestui an. Am ales producții potrivite indiferent de gusturile tale în materie de cinematografie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cinefilii au doar motive de bucurie. 2023 a fost un an bogat din punct de vedere al producțiilor lansate. Foarte multe filme au avut premiera pe parcursul acestui an, iar unele dintre ele s-au bucurat de încasări record, scriu cei de la RollingStone. Cele mai multe dintre ele au reușit să rămână în istorie. Mai jos poți să găsești cele mai așteptate filme ale acestui an, dar și cele mai apreciate.

Barbie

Fenomenul „Barbie” a reușit să atragă o mulțime de curioși. Margot Robbie s-a transformat într-una dintre cele mai îndrăgite păpuși din întreaga lume.

Reclamă

Filmul Barbie a reușit să înregistreze încasări record încă de la lansare. Producția este plină de culoare, amuzament și lecții demne de anul 2023.

Showing Up

Kelly Reichardt a reușit să impresioneze cu producția aceasta. Povestea o urmărește pe Michelle Williams, sculptor celebru, care încearcă să termine cu disperare ultimile piese ale unei expoziții pe care urmează să o lanseze.

Reclamă

Filmul este plin de emoție și a reușit să impresioneze publicul din lumea întreagă. Dacă ești iubitoare de artă, atunci această producție este potrivită pentru tine. Filmul te va ține cu sufletul la gură încă din primele momente.

Poor Things

Poor Things este un film fantasy, încadrat în genul comediilor negre. Filmul a fost regizat de Yorgos Lanthimos și a reușit să strângă o mulțime de aprecieri. Emma Stone, în rolul Bellei Baxter, a făcut un rol extraordinar. Bella este o tânără readusă la viață de omul de știință Dr. Godwin Baxter.

Bella este dornică să învețe despre lumea din jurul său, dar sub protecția atentă a lui Baxter. Din dorința de a cunoaște mai multe aceasta fuge cu Duncan Wedderburn, un avocat cu un trecut neașteptat.

Killers of the Flower Moon

DiCaprio, Martin Scorsese, Lily Gladstone, Robert De Niro și Brendan Fraser. La premiera filmului au participat actorii principali și au oferit câteva declarații despre producția mult așteptată.

În ciuda faptului că filmul s-a bucurat de o promovare masivă, acesta nu a reușit să strângă încasări remarcabile.

Oppenheimer

Oppenheimer a fost și el unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2023. Producția a fost lansată simultan cu filmul Barbie. Competiția și rivalitatea dintre cele două filme a generat un val de reacții în mediul online.

Filmul urmărește povestea doctorului Oppenheimer și crearea primei bombe atomice. În ciuda faptului că a fost un film așteptat, acesta nu a depășit încasările făcute de „rivalul său”, filmul Barbie. Povestea este potrivită pentru orice iubitor al filmelor biografice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×