Reclamă

Cele mai sigure țări din Europa în anul 2024. Unde te poți relaxa vara aceasta

Vara și-a intrat în drepturi, iar cei mai mulți dintre noi se gândesc deja în vacanță. Descoperă și tu care sunt cele mai sigure țări din Europa în anul 2024. Specialiștii în traveling spun că aceste locuri sunt perfecte pentru a-ți petrece concediul.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 iulie 2024, 8:56

Dacă nu ți-ai făcut deja planul de vacanță, atunci aceste sugestii ar putea fi utile pentru tine. Specialiștii în traveling de la Times of India au stabilit care sunt cele mai sigure destinații de anul acesta din Europa. Nu mai sta pe gânduri și află unde te poți distra împreună cu întreaga familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai sigure țări din Europa în anul 2024

Europa a fost mult timp o destinație de top pentru călătorii din întreaga lume, din motive întemeiate. Pe lângă faptul că vei avea parte de o experiență bogată, poți descoperi diferite culturi și peisaje uimitoare. Dacă plănuiești o vizită în Europa în viitorul apropiat, iată câteva dintre cele mai sigure locuri din Europa.

Islanda

Adesea în frunct clasamentelor globale, Islanda este renumită pentru ratele scăzute ale criminalității și standardele ridicate de trai. Ca națiune insulară, Islanda are o populație mică și omogenă.

De asemenea, Islanda se bucură de o stabilitate socială și o coeziune remarcabilă. Vizitatorii se pot simți în largul lor explorând peisajele vulcanice ale țării, cascadele impresionante și izvoarele geotermale, spun specialiștii de la Times of India.

Reclamă

Elveția

Reputația Elveției pentru ordine, eficiență și neutralitate se extinde până la statutul său de una dintre cele mai sigure țări din Europa.

Elveția oferă călătorilor un mediu sigur pentru a se cufunda în frumusețea alpină a țării, orașele vibrante și moștenirea culturală bogată.

Reclamă

Deși mulți consideră că este o destinație turistică scumpă, Elveția îți poate oferi un nivel ridicat de siguranță.

Danemarca

Danemarca a fost clasată în mod constant printre cele mai viabile țări din lume. Danemarca este, de asemenea, o altă alegere excepțională pentru a călătorii siguranță în Europa.

Națiunea scandinavă se mândrește cu niveluri de criminalitate scăzute. Descoperă și cele mai frumoase destinații pentru vara anului 2024. Aceste recomandări sunt perfecte pentru o vacanță de vis.

Vizitatorii pot explora liber orașele fermecătoare ale Danemarcei, castelele medievale și scena culturală impresionantă.

Norvegia

Norvegia este admirată pentru calitatea sa înaltă a vieții și pentru ratele criminalității excepțional de scăzute.

Călătorii se pot simți în largul lor navigând prin fiordurile, ghețarii și munții dramatici din Norvegia, precum și în orașele sale cosmopolite, cum ar fi Oslo.

Norvegia este o destinație superbă pentru o vacanță în vara anului 2024, spun experții de la Parade.com.

Finlanda

Finlanda completează topul țărilor sigure din această listă. Fie că vrei să faci drumeții prin păduri, fie că vrei să admiri aurora boreală sau să experimentezi cultura finlandeză, această destinație este perfectă pentru iubitorii de natură.

Este o țară deschisă turiștilor și este cotată ca fiind una dintre cele mai sigure destinații pentru un concediu cu întreaga familie.

Austria

Austria este renumită pentru peisajele sale alpine uimitoare, orașele istorice și bogăția culturală. De asemenea, este considerată una dintre cele mai sigure destinații de pe continet, cu rate scăzute ale criminalității, instituții puternice și un nivel de trai ridicat.

Călătorii pot explora liniștea castelelor, pârtiile de schi și scena muzicii clasice din Austria. Este o destinație turistică perfectă pentru vara aceasta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
2
Dulceață de smochine fără zahăr în borcan cu linguriță
Rețete
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 4 ingrediente
Dacă îți plac smochinele și vrei să te bucuri de gustul lor pe tot parcursul anului, le poți conserva la borcan, preparând rețeta de dulceață de smochine fără zahăr. Este o alternativă sănătoasă și...
3
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
4
Regele Felipe se salută cu fiica sa, Prințesa Leonor
Familia Regală
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer. Părinții mândri au avut emoții care au trecut dincolo de statutul lor...
5
cerul luminat de luna plină într-o noapte cu nori răzleți
Horoscop
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
Fiecare moment al astrului văzut pe cer este la fel de important. Află care este calendarul fazelor lunii în iulie 2024 și vezi cele mai deosebite momente. Atunci când este Lună Nouă este momentul...
PARTENERI
×