Reclamă

Celine Dion a apărut în public alături de băieții săi. Cum arată cântăreața după ce a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide

Celine Dion a apărut în public alături de băieții săi. Acestea sunt primele imagini publice cu artista după ce a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide. Celine s-a retras din lumina reflectoarelor tocmai pentru a pune sănătatea pe primul loc.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 noiembrie 2023, 6:19

Celine Dion a pozat alături de Rene-Charles și gemenii Nelson și Eddy. Acesta este prima apariție publică a cântăreței din ultimii patru ani. Cântăreața canadiană a absentat din lumea muzicii pentru a se recupera. Acesta nu plănuiește să se mai întoarcă pe scenă. Condiția medicală nu-i mai permite artistei să-și susțină spectacolele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celine Dion a apărut în public alături de băieții săi

În ciuda problemelor de sănătate, Celine Dion a prut plină de energie și veselă în videoclipul care a apărut în mediul online. Imaginile o surprind pe vedetă alături de cei trei băieți ai săi dar și de o parte a echipei de hochei din Montreal.

Vezi mai mule imagini în Galeria Foto!

Cântăreața a purtat o ținută casual și a pozat alături de cei prezenți. Diva a purtat o conversație cu Martin St. Louis, antrenorul echipei de hochei, a scris publicația Hello.

Reclamă

Fanii s-au bucurat să o vadă pe artistă atât de plină de viață. Secțiunea de comentarii a fost plină de urări pentru vedeta internațională.

„Celine este una dintre cele mai autentice și mai realiste celebrități pe care vei vei întâlni vreodată”, a scris un admirator din mediul online.

„O femeie deosebită. Cred că a fost o mare onoare pentru băieți”, a adăugat un alt fan din mediul online. „Mi-a fost atât de dor de ea! Mă bucură să văd că se simte mai bine!”, a postat un fan în mediul online.

Reclamă

Celine a apărut ultima oară pe scenă în luna aprilie a anului 2020. Atunci a anunțat că va fi nevoită să suspende turneul mondial. Ulterior, în luna decembrie a anului 2022 a anunțat faptul că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide.

De atunci, artista nu a mai apărut în public și nu a mai făcut declarații despre starea sa de sănătate. Sora artistei a fost cea care i-a ținut pe fanii acesteia la curent cu modul în care evoluează starea ei de sănătate.

Ce declarații a făcut sora artistei despre starea acesteia de sănătate

Claudette Dion, în vârstă de 74 de ani, a fost cea care a povestit despre starea de sănătate a cântăreței. Claudette spune că familia sa „nu poate face nimic” pentru a o ajuta pe artistă. A mai adăugat că Celine este „o luptătoare”.

„Celine face totul pentru a se recupera.Este o femeie foarte puternică. Este o boală despre care se știu foarte puține lucruri. Are spasme, iar uneori sunt imposibil de controlat. Este puțin ceea ce putem face noi pentru a o susține sau pentru a-i alina durerea”.

„Sperăm ca cercetătorii să găsească un remediu pentru această boală îngrozitoare”, a declrat sora artistei într-un interviu. Sindromul persoanei rigide este o tulburare neurologică rară și progresivă. Aceasta poate provoca înțepenirea mușchilor de la nivelul trunchiului, brațelor și picioarelor.

Această boală afectează aproximativ o persoană dintr-un milion, a scris National Institutes of Health. Sora artistei s-a mutat în casa acesteia încă de când Celine a primit diagnosticul. În prezent nu s-a găsit niciun medicament care să o ajute pe Celine să se vindece, însă apropiații familiei susțin că nu vor să-și piardă speranțe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×