Reclamă

Celine Dion a revenit pe rețelele sociale. Artista cere ajutorul pentru poporul ucrainean

Celine Dion a revenit pe rețelele sociale. Deși se află încă în plin proces de vindecare, cântăreața nu poate rămâne indiferentă la situația care se întâmplă în Ucraina. Artista a fost mereu atentă la evenimentele care se întâmplă în lume. S-a implicat mereu în acțiuni de voluntariat și în acte caritabile.

Publicat: 30 martie 2022, 12:25

Celine Dion a revenit pe rețelele sociale pentru a face publică o declarație sfâșietoare. Artista cere sprijinul pentru poporul ucrainean care a fost invadat de Rusia încă de pe data de 24 februarie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celine Dion a revenit pe rețelele sociale

Dacă de obicei postează cu ajutorul echipei sale, de data aceasta cântăreața a publicat un mesaj emoționant realizat de ea. Ea a postat un videoclip care acum face înconjurul internetului.

Ea a scris: „Este atât de oribil ce se întâmplă în Ucraina și în întreaga lume cu situația refugiaților. Au nevoie disperată de ajutorul nostru acum. Alăturați-vă nouă și @glblctzn în timp ce suntem #StandUpforUkraine pentru a-i ajuta pe acești oameni care au fost nevoiți să-și părăsească casele. Să lase totul în urmă pentru a merge într-un loc sigur. Nimeni nu ar trebui să treacă prin acest tip de tragedie. – Celine xx…”

Videoclipul a prezentat mai mulți oameni din Ucraina, în mare parte femei și copii, care sufereau în timp ce oameni din întreaga lume, inclusiv Președintele ucrainean, au transmis mesajul „să vă ridicați pentru Ucraina”.

Reclamă

Videoclipul a promovat un miting global pe rețelele sociale pentru a aduce conștientizare și resurse în țară, iar Celine a cerut sprijinul fanilor ei. Fanii ei au inundat secțiunea de comentarii cu emoji-uri cu ochii înlăcrimați și rugăciuni, mulți împărtășindu-și propriile mesaje de sprijin cu hashtag-ul #StandUpForUkraine.

Cum a reacționat Celine Dion anterior la situația din Ucraina

Artista a mai împărtășit anterior o declarație sinceră, în timp ce și-a exprimat solidaritatea față de poporul Ucrainei.

Reclamă

„Dragi oameni curajoși ai Ucrainei, suntem șocați și întristați și cu adevărat inspirați de curajul dumneavoastră”, și-a început ea declarația.

„Inimile noastre sunt cu voi. Vă trimitem dragoste și rugăciuni pentru pace. Celine xx.” Artista de 53 de ani a scris cuvintele pe o hârtie cu monograma ei oficială și a semnat-o personal la sfârșit.

Îndrăgita cântăreață a sperat să revină cu forțe proaspete după ce pandemia de COVID-19 i-a amânat turneele. Cu toate acestea, o degradare a sănătății ei, care implică spasme musculare persistente, a obligat-o să anuleze din nou restul proiectelor în care era implicată.

Recent, Celin Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate și a postat un mesaj pentru fani. Artista a distribuit câteva minute din videoclipul piesei L’amour existe encore. Vedeta spune că melodia a primit un upgrade digital care poate fi vizionat pe contul acesteia de Youtube.

Fanii au reacționat rapid în secțiunea de comentari. Au întrebat-o pe Dion despre starea sa de sănătate și dacă lucrurile încep să se îmbunătățească. Deși artista a spus că nu are probleme serioase de sănătate, sora sa, Claudette a oferit un interviu pentru o publicație franceză. Atunci a povestit că este tot timpul la curent cu starea de sănătate a surorii sale. ”Ce se întâmplă acum cu ea este într-adevăr foarte trist.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×