Reclamă

Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale

Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea de comentarii și i-au trimis artistei multe mesaje de încurajare.

Publicat: 26 noiembrie 2021, 11:31

Cântăreața în vârstă de 53 de ani trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere personal și profesional. Artista s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, iar fanii au devenit tot mai îngrijorați. În ultima vreme aceasta a pierdut destul de mult în greutate și s-a confruntat cu spasme musculare. Acestea au împins-o să ia câteva decizii care au afectat-o pe plan emoțional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate

Celine Dion a fost nevoită să anuleze mai multe concerte încă din luna Octombrie a anului acesta. Vedeta internațională și-a dorit să se concentreze mai mult pe viața personal și să-și rezolve problemele de sănătate. Deși nu a vrut să ofere foarte multe detalii, Celine a declarat că suferă de ”spasme musculare severe și persistente”.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Acestea au oprit-o pe vedetă din a performa pe scenă. Vestea că artista trece prin momente dificile a emoționat rapid milioane de fani din lumea întreagă. Aceștia au așteptat cu sufletul la gură vești de la Dion, însă vedeta a preferat să-și păstreze problemele în intimitate.

Reclamă

Recent, Celin Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate și a postat un mesaj pentru fanii de pe rețelele sociale. Artista a distribuit câteva minute din videoclipul piesei L’amour existe encore. Vedeta spune că melodia a primit un upgrade digital care poate fi vizionat pe contul acesteia de Youtube.

Fanii au reacționat rapid în secțiunea de comentarii unde au întrebat-o pe Dion despre starea sa de sănătate și dacă lucrurile încep să se îmbunătățească.

Vedeta a declarat că problemele sale de sănătate ”nu sunt atât de serioase”, însă faptul că a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte a marcat-o profund. Totodată, sora artistei, Claudette Dion, a oferit recent un interviu pentru o revistă franceză în care a povestit mai multe despre sora sa și starea acesteia de sănătate. 

Reclamă

Ce spun apropiații vedetei despre starea sa de sănătate

Celine Dion și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele sale de sănătate pe rețelele sociale, scrie publicația Hello. La 53 de ani, vedeta arată ca o adevărată zeiță atunci când pozează. Cu toate acestea, recent a trecut prin mai multe probleme de sănătate. Aceasta și-a anulat mai multe evenimente pentru a se putea recupera. Deși vedeta spune că nu este nimic serios, fanii au continuat să se îngrijoreze pentru ea.

Prima care a vorbit despre felul în care se mai simte Dion a fost sora sa, Claudette. Aceasta a oferit un interviu pentru o publicație franceză în care a povestit că este tot timpul la curent cu starea de sănătate a surorii sale. ”Ce se întâmplă acum cu ea este într-adevăr foarte trist.

Totuși, nu este nimic serios. Celine îmi povestește totul mereu și îmi cere sfatul atunci când ceva nu merge bine. Știu că în prezent se simte mai bine.” Prima declarație a artistei în luna octombrie anunța că aceasta își va lua o pauză până pe data de 22 martie 2022.

De atunci vedeta nu a mai oferit nicio informație privind concertele sale, prin urmare lucrurile ar putea rămâne neschimbate. Celine spune atunci că are inima frântă din cauza anulării evenimentelor. Vedeta a lucrat mult timp alături de echipa sa pentru a pune pe picioare spectacolele la care urma să ia parte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×