Reclamă

Celine Dion arată ca o zeiță într-o rochie neagră, lungă. Artista de 53 de ani e superbă

Celine Dion a fost mereu numită o femeie frumoasă, dacă nu chiar una dintre cele mai frumoase femei din lume. Artista de 53 de ani arată impecabil, iar silueta ei este neschimbată de ani de zile. Imaginea care demonstrează că Celine Dion arată ca o zeiță într-o rochie neagră, lungă.

Publicat: 26 august 2021, 7:31 / Actualizat: 26 august 2021, 11:57

Cântăreața a dus totul la un alt nivel cu cea mai recentă postare a sa de pe rețelele de socializare. A publicat imaginea în care apare îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă, iar fanii au complimentat-o imediat, scrie HelloMagazine.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celine Dion arată ca o zeiță într-o rochie neagră

Celine Dion arată impecabil în ținuta aleasă. Decolteu și cele câteva cristale aplicate în partea de sus au fost elementele care au atras toate privirile. Rochia și silueta artistei au fost cele mai apreciate. Look-ul a fost completat de un set de bijuterii minimaliste, iar părul a fost prins într-un coc.

Imaginile au fost postate pentru a sărbători Ziua Mondială a Fotografiei. Au prezentat instantanee din spatele scenei cu artista, imagini ce fac parte dintr-o sesiune foto. Cei mai mulți dintre fani nu au avut cuvinte pentru a descrie ceea ce simt față de artistă și au pus doar emoticoane la secțiunea de comentarii.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

„Regină !! Absolut uimitor”, a scris un fan. „Brațele acestea arată mai bine ca niciodată, ne este dor de tine!”, „Regina noastră este frumoasă atât de naturală”, au mai fost alte comentarii.

Recent, artista a publicat o poză cu regretatul ei tată, Adhémar Dion, în timp ce sărbătoreau lansarea primul ei disc de vinil, semn că trece printr-o perioadă sensibilă în ultimul timp. Celine Dion este una dintre cele mai iubite artiste din întreaga lume. Aceasta s-a impus de-a lungul timpului cu vocea sa, cu atitudinea încrezătoare și cu eleganța caracterului său.

Celine Dion, poveste controversată de dragoste

Reclamă

Celine Dion avea numai 12 ani atunci când l-a cunoscut pe Rene Angelil. Bărbatul avea 38 de ani și a văzut în ea potențialul uriaș, iar între ei lucrurile s-au aranjat rapid. Artista a mărturisit de-a lungul timpului că îl iubește enorm pe soțul ei, iar în anul 2016, cu puțin timp înainte ca el să fie răpus de cancer, Celine a povestit: „Am fost în biroul lui și am cântat pentru el. Aveam 12 ani. De atunci, am lucrat doar împreună”.

Atunci când artista a împlinit 19 ani și-a dat seama care sunt adevăratele ei sentimente față de Rene și în ciuda diferenței mari de vârstă s-au căsătorit. S-au logodit în mare secret, iar el a promis că o va susține toată viața pentru a avea parte de cariera pe care și-o dorește.

Familia lui Celine nu a fost deloc de acord cu relația dintre cei doi. Doar cele mai apropiate persoane din jurul lor știau de natura relației pe care o aveau, iar atunci când a fost făcută publică informația că sunt un cuplu, titlurile din presă au curs fără încetare. Pe data de 17 decembrie 1994, cei doi s-au căsătorit în cadrul unui eveniment fastuos.

Celine Dion și Rene Angelil au împreună trei copii. Artista a trecut prin mai multe încercări eșuate de fertilizare in vitro înainte de a-și ține primul copil în brațe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×