Reclamă

sănătatea corpului

Dulceață de trandafiri într-un borcan transparent, cu petale de jur împrejur
Sănătate
// 15 iunie 2022

Dulceață de trandafiri: beneficii pentru sănătatea organismului

Rețeta de dulceață de trandafiri este la mare căutare în sezonul estival. Popularitatea ei este cu atât mai importantă cu cât acesta are nenumărate beneficii pentru sănătatea organismului. Află de ce trebuie să o adaugi în dieta ta.
Reclamă
Frigărui de legume pe grătar, asortate
Sănătate
// 4 iunie 2022

Efectele consumului de alimente la grătar. Ce spun specialiștii despre această metodă de gătire

Vara este sezonul când oamenii stau mai mult în aer liber și când fac destul de des grătar. Cu toate acestea, sunt puțini cei care cunosc, efectele consumului de alimente la grătar. Sunt gustoase toate alimentele care se fac pe grătar, dar specialiștii spun că nu sunt neapărat sănătoase.
Boabe de piper negru într-un bol
Sănătate
// 9 mai 2022

Efectele surprinzătoare ale piperului negru: beneficii și contraindicații

Un praf de piper negru în preparate poate să facă minuni sau dimpotrivă, poate afecta organismul. Ca să afli mai multe despre acest condiment, am pregătit o listă cu efectele surprinzătoare ale piperului negru.
Scorțișoară pudră și rulouri, pe un blat din lemn
Sănătate
// 27 aprilie 2022

Efectele surprinzătoare ale consumului de scorțișoară. Află ce spun nutriționiștii

Scorțișoara este un ingredient foarte versatil, care se consumă cu regularitate în preparate. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc efectele surprinzătoare ale consumului de scorțișoară. Se pare că aceasta are beneficii nenumărate pentru sănătatea organismului.
Reclamă
O femeie care stă cu spatele pe o stâncă în timp ce face yoga în fața unei mări pentru a reprezenta una din principalele investiții în sănătate în anul 2022
Sănătate
// 1 aprilie 2022

(P) Investiții în sănătate. 4 lucruri pe care să le achiziționezi în 2022

Când se vorbește despre investiții, mulți dintre noi se gândesc la tranzacționarea pe bursă sau la imobiliare. Dar cele mai importante investiții pe care le putem face sunt investițiile în propria persoană, fie în educație și dezvoltare personală, fie în sănătate. Iată care sunt patru dintre cele mai importante investiții în sănătate în anul 2022.
Un platou cu fructe și lactate care fac parte din lista cu Tipuri de alimente care scad tensiunea
Sănătate
// 24 martie 2022

Tipuri de alimente care scad tensiunea arterială: ce fructe și legume e recomandat să consumi

Alimentele bogate în vitaminele C și E sunt benefice pentru sănătatea organismului. Cu toate acestea, ele se pot împărți în 6 tipuri de alimente care scad tensiunea arterială. Iată care sunt și ce beneficii aduc corpului.
Un medic în halat alba care ține un stetoscop în mână cu un simbol al inimii umane
Sănătate
// 9 martie 2022

Obiceiuri la care poți renunța pentru a avea o inimă sănătoasă. Patru sfaturi utile oferite de specialiști

Multe dintre obiceiurile care la prima vedere par inofensive pot avea un efect nefast asupra sănătății noastre. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, organismul nostru nu mai poate face față la fel de ușor unui stil de viață haotic. Ți-am pregătit o listă cu obiceiuri la care poți renunța pentru a avea o inimă sănătoasă, dar și câteva sfaturi privind modul în care poți să-ți îmbunătățești alimentația pentru a preveni apariția bolilor cardiovasculare.
Un pahar de vin roșu, pe un fundal roșu
Sănătate
// 6 martie 2022

Ce se întâmplă cu organismul tău atunci când bei un pahar de vin în fiecare seară

Toate alimentele au un loc important în alimentația de zi cu zi, inclusiv un pahar de vin. Alcoolul de multe feluri, inclusiv vinul, a făcut parte din rutinele de seară ale oamenilor de foarte mult timp. Se pare că nu va dispărea prea curând. Dar ce se întâmplă exact când bei un pahar de vin în fiecare seară?
O masă de lemn pe care se află fructe și legume puse într-un bol în formă de inimă pentru a reprezenta una din cele patru metode sănătoase pentru scăderea colesterolului după vârsta de 50 de ani
Sănătate
// 19 februarie 2022

4 metode sănătoase pentru scăderea colesterolului după vârsta de 50 de ani. Principalele recomandări ale specialiștilor

Colesterolul este reprezentat de moleculele de lipide și este insolubil în apă. Acesta circulă în sânge și este întâlnit sub forma unor agregate de proteine. Acestea se găsește în structura învelișului celulelor din corpul uman și este vital pentru sănătatea noastră. Iată patru metode sănătoase pentru scăderea colesterolului după vârsta de 50 de ani.
O femeie care își notează pe agendă regimul alimentar
Sănătate
// 7 februarie 2022

Motive pentru care ții dietă. Iată ce e recomandat să faci în loc să te gândești la slăbire

A venit timpul să spui stop dietelor alimentare. Sunt o mulțime de modalități prin care poți ține o dietă, dar după un anumit număr de zile în care te-ai reținut de la anumite preparate, poți ajunge să descoperi că rezultatele nu sunt deloc pe gustul tău. Iată care sunt principalele motive pentru care ții dietă de cele mai multe ori.
O femeie urcată pe cântar, care are într-o mână un măr și o gogoașă în cealaltă
Sănătate
// 29 ianuarie 2022

Obiceiuri alimentare care nu fac bine sănătății organismului: nu e vorba întotdeauna despre calitatea alimentelor

De cele mai multe ori sănătatea organismului nu se referă doar la alimentele pe care le consumi. Sunt o mulțime de obiceiuri alimentare care nu fac bine sănătății organismului. Este la fel de important felul în care mănânci precum alimentele pe care le consumi.
O masă pe care se află mai multe gogoși glazurate și zahăr în care este scris cuvântul sugar pentru a arăta care este ingredientul alimentar care îți poate afecta sănătatea
Sănătate
// 18 ianuarie 2022

Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă

Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
// 26 noiembrie 2021

Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale

Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea de comentarii și i-au trimis artistei multe mesaje de încurajare.
O femeie urcată pe cântar, care ține un măr într-o mână și o gogoașă în cealaltă
Timp liber
// 30 octombrie 2021

Cum să-ți alegi o dietă, în funcție de stilul tău de viață

Care este cel mai bun regim alimentar? Nu există un singur plan de dietă care să funcționeze pentru toată lumea. Cea mai bună dietă pentru tine este cea pe care o ții pe termen lung. Este planul de alimentație sănătoasă care se potrivește stilului tău de viață și este ușor de urmat pentru tine.
O femeie care bea apă dintr-un pahar transparent, îmbrăcată într-o bluză cu dungi negre
Sănătate
// 30 octombrie 2021

Câtă apă trebuie să bei pe zi, în funcție de greutate și alți factori

Corpul tău conține apă în proporție de 60%. Cu toate acestea, corpul pierde constant apă pe parcursul zilei, prin micțiune sau transpirație, dar și prin alte funcții normale ale organismului cum ar fi respirația. Pentru a evita deshidratarea, află câtă apă trebuie să bei pe zi în funcție de greutate.
×