Reclamă

Beneficii pentru sănătate ale dietei cu banane. Ce se poate întâmpla după 3 zile în organismul tău

Dieta Morning Banana, cunoscută și sub numele de Dieta Banană, provine de la un soț și o soție din Japonia. Sumiko Watanabe este farmacist și expert în medicină preventivă. Soțul ei, Hamachi, a studiat medicina tradițională chineză și consiliere la Academia de îngrijire a corpului din Japonia. Dacă ești interesată de schimbări în organism și consumi des banane, află lista cu beneficii pentru sănătate ale dietei cu banane.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 august 2023, 7:49

Dieta te încurajează să mănânci fructe, să devii conștient de nivelul de foame și de sațietate și să mănânci cina până la ora 20:00. Nu există planuri stricte de masă sau număr de calorii. Pentru prânz și cină, vei mânca ceea ce vrei, dar e important să te oprești când ești sătulă în proporție de 80% și vei sări peste desert după cină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beneficii pentru sănătate ale dietei cu banane

De asemenea, planul recomandă să mergi la culcare până la miezul nopții și subliniază importanța unui somn bun, precum și a ține un jurnal de dietă. Ai putea să slăbești pur și simplu pentru că mănânci mai puține calorii. În afară de mărturiile celor care au optat pentru ea, nu există nicio dovadă că această dietă funcționează.

Există diferite versiuni ale dietei, dar temele generale sunt similare. La micul dejun, vei mânca banane și vei bea apă la temperatura camerei. Bananele trebuie să fie crude, niciodată fierte sau congelate. Poți înlocui alte fructe, cu condiția să ai un singur tip pe masă. Dacă încă ți-e foame, așteaptă 15 până la 30 de minute și poți mânca altceva.

Vei mânca în mod normal la prânz și la cină. Dieta spune că poți mânca orice vrei, dar recomandă orez la prânz. Ai voie doar o gustare în fiecare zi, după-amiaza, care este, de asemenea, singura dată când sunt permise dulciurile.

De asemenea, dieta recomandă evitarea lactatelor și a înghețatei de cele mai multe ori.

Reclamă

Nu va trebui să ții cont de ceea ce mănânci sau să reduci porțiile. Va trebui să elimini lactatele și să te adaptezi la momentul în care începi să te saturi. Acest plan este foarte flexibil, dar limitează ceea ce mănânci la micul dejun la banane sau alt tip de fructe.

Planul alimentar te încurajează să mergi pe jos în fiecare zi, dar „nu dacă te stresează”. Dieta este suficient de flexibilă pentru vegetarieni și persoanele cu orice restricții alimentare.

Din punct de vedere financiar, nu ai de ce să-ți faci griji. Nu sunt necesare alimente speciale. Poți chiar economisi bani, deoarece bananele sunt ieftine.

Reclamă

Dieta cu banane încurajează somnul de calitate

Dieta cu banane de dimineață va funcționa probabil pentru că vei mânca mai puțin. Totuși, nu există nimic științific care spune că consumul de banane la micul dejun favorizează în mod specific pierderea în greutate.

Totuși, nu este nimic nou să nu mănânci nimic după ora 20:00. Dar dacă obișnuiești să mănânci târziu, acest sfat te va ajuta probabil să reduci câteva calorii. De asemenea, te va ajuta să nu mai mănânci când ești sătulă în proporție de 80%.

Puține alte programe de dietă se concentrează pe somn, precum acesta, dar mai multe studii arată că persoanele care au 7 până la 9 ore de somn pe noapte tind să cântărească mai puțin. Când ești obosită, este mai probabil să mănânci în exces și să consumi alimente nesănătoase.

Dacă nu îți dorești schimbări uriașe, această dietă ar trebui să te atragă, deoarece este mai mult o tranziție treptată către o alimentație sănătoasă și o scădere în greutate. Dacă incluzi aceste sfaturi în rutina ta, vei vedea că greutatea scade.

Orice dietă sănătoasă care duce la pierderea în greutate este bună pentru persoanele care suferă de diabet, au colesterol ridicat, hipertensiune arterială și boli de inimă. Dacă urmezi conceptele din dietă și reduci cantitatea de alimente nesănătoase pe care le consumi, ar trebui să îți poți gestiona mai bine starea generală.

Dieta Morning Banana te va învăța tehnici bune pe care le poți include în orice stil de viață. Dacă reușești să ții pe termen lung strategiile dietei, vei avea șanse mai mari la pierderea în greutate pe termen lung și la îmbunătățirea sănătății.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×