Reclamă

Chanelle Hayes a purtat un costum de baie cu imprimeu leopard. Vedeta a fost fotografiată pe o plajă din Spania

Chanelle Hayes a purtat un costum de baie cu imprimeu leopard. Vedeta a fost fotografiată pe o plajă din Spania. Ea s-a bucurat de o zi de relaxare în timpul escapadei sale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 decembrie 2023, 7:56

Vedeta în vârstă de 36 de ani, și-a arătat silueta incredibilă într-un sutien fără bretele cu imprimeu leopard, pe care l-a combinat cu o pereche de bikini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chanelle Hayes a purtat un costum de baie cu imprimeu leopard

Chanelle și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare eleganți în timp ce se plimba de-a lungul plajei. Mai târziu, ea părea să se distreze în timp ce se urca într-un caiac și vâslea în larg.

Ieșirea ei în Spania vine după ce Chanelle a mai fost fotografiată în timp ce se relaxa lângă piscină purtând un bikini portocaliu. La apogeul faimei sale în 2009, Chanelle cântărea 53 de kilograme, abia mânca și lua laxative pentru a încerca să obțină un corp impecabil.

În 2020 se pare că vedeta a apelat la o operație de micșorare a stomacului după ce ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme.

Chanelle Hayes, cu ochelarii de soare pe cap, într-un costum de baie cu imprimeu
Chanelle și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare eleganți în timp ce se plimba de-a lungul plajei / Profimedia Images
Reclamă

Chanelle a slăbit 57 de kilograme după intervenția chirurgicală. Vedeta și-a arătat curajos cicatricile de la operație în timp ce mergea pe plajă.

Ea a dezvăluit anterior că operația a fost o „ultimă soluție” după o luptă de o viață cu greutatea ei.

În iulie, ea a folosit rețelele sociale pentru a împărtăși câteva fotografii înainte și după cu pierderea în greutate, adăugând că operația ei i-a „schimbat viața” și nu a avut „regrete”.

Reclamă

Ce a dezvăluit vedeta despre decizia de a se opera la stomac

Ea a scris pe Instagram: „Primesc atât de multe mesaje despre operația mea de slăbire. Am făcut multe cercetări înainte. Regret? Nici măcar, mi-a schimbat viața când nu am putut să fac asta singură.

„Este ușor? Nu, mai este multă muncă de pus, nu este o soluție rapidă și schimbă pentru totdeauna modul în care mănânci. Este pentru toată lumea? Nu. Nimic nu funcționează pentru toată lumea. Dacă vă gândiți serios la chirurgia bariatrică, informați-vă. Epuizați alte opțiuni. Discutați cu un profesionist care vă poate oferi sfaturi medicale.”

„Mi-a schimbat viața? Da, a făcut-o și sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Într-un fel nu numai că mi-a schimbat viața, dar a salvat-o. Mi-a permis să trăiesc din nou. Operația de slăbire mi-a permis să experimentez cu cei dragi lucruri pe care nu mă simțeam în stare să le fac înainte. Mi-a îmbunătățit starea de spirit, sănătatea, calitatea vieții”.

Chanelle a spus pentru OK! Magazine că în urma scăderii în greutate, acum are pielea lăsată, pe care o consideră „îmbătrânită”.

Într-un interviu acordat revistei în ianuarie, Chanelle a spus: „Am pielea mai moale, așa că, deși încă mă simt de un milion de ori mai bine decât mă simțeam când eram mai plinuță, acum mă gândesc la o abdominoplastie”.

De asemenea, ea a dezvăluit la acea vreme că nu era mulțumită de sânii ei și plănuia să-și scoată implanturile și să facă programare pentru un lifting.

Nu se știe dacă Chanelle a suferit liftingul de sâni, dar vedeta a arătat uimitor în timp ce și-a arătat cu mândrie cicatricea de la abdominoplastie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×