Reclamă

Chanelle Hayes a purtat un costum de baie cu imprimeu leopard. Vedeta a fost fotografiată pe o plajă din Spania

Chanelle Hayes a purtat un costum de baie cu imprimeu leopard. Vedeta a fost fotografiată pe o plajă din Spania. Ea s-a bucurat de o zi de relaxare în timpul escapadei sale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 decembrie 2023, 7:56

Vedeta în vârstă de 36 de ani, și-a arătat silueta incredibilă într-un sutien fără bretele cu imprimeu leopard, pe care l-a combinat cu o pereche de bikini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chanelle Hayes a purtat un costum de baie cu imprimeu leopard

Chanelle și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare eleganți în timp ce se plimba de-a lungul plajei. Mai târziu, ea părea să se distreze în timp ce se urca într-un caiac și vâslea în larg.

Ieșirea ei în Spania vine după ce Chanelle a mai fost fotografiată în timp ce se relaxa lângă piscină purtând un bikini portocaliu. La apogeul faimei sale în 2009, Chanelle cântărea 53 de kilograme, abia mânca și lua laxative pentru a încerca să obțină un corp impecabil.

În 2020 se pare că vedeta a apelat la o operație de micșorare a stomacului după ce ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme.

Chanelle Hayes, cu ochelarii de soare pe cap, într-un costum de baie cu imprimeu
Chanelle și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare eleganți în timp ce se plimba de-a lungul plajei / Profimedia Images
Reclamă

Chanelle a slăbit 57 de kilograme după intervenția chirurgicală. Vedeta și-a arătat curajos cicatricile de la operație în timp ce mergea pe plajă.

Ea a dezvăluit anterior că operația a fost o „ultimă soluție” după o luptă de o viață cu greutatea ei.

În iulie, ea a folosit rețelele sociale pentru a împărtăși câteva fotografii înainte și după cu pierderea în greutate, adăugând că operația ei i-a „schimbat viața” și nu a avut „regrete”.

Reclamă

Ce a dezvăluit vedeta despre decizia de a se opera la stomac

Ea a scris pe Instagram: „Primesc atât de multe mesaje despre operația mea de slăbire. Am făcut multe cercetări înainte. Regret? Nici măcar, mi-a schimbat viața când nu am putut să fac asta singură.

„Este ușor? Nu, mai este multă muncă de pus, nu este o soluție rapidă și schimbă pentru totdeauna modul în care mănânci. Este pentru toată lumea? Nu. Nimic nu funcționează pentru toată lumea. Dacă vă gândiți serios la chirurgia bariatrică, informați-vă. Epuizați alte opțiuni. Discutați cu un profesionist care vă poate oferi sfaturi medicale.”

„Mi-a schimbat viața? Da, a făcut-o și sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Într-un fel nu numai că mi-a schimbat viața, dar a salvat-o. Mi-a permis să trăiesc din nou. Operația de slăbire mi-a permis să experimentez cu cei dragi lucruri pe care nu mă simțeam în stare să le fac înainte. Mi-a îmbunătățit starea de spirit, sănătatea, calitatea vieții”.

Chanelle a spus pentru OK! Magazine că în urma scăderii în greutate, acum are pielea lăsată, pe care o consideră „îmbătrânită”.

Într-un interviu acordat revistei în ianuarie, Chanelle a spus: „Am pielea mai moale, așa că, deși încă mă simt de un milion de ori mai bine decât mă simțeam când eram mai plinuță, acum mă gândesc la o abdominoplastie”.

De asemenea, ea a dezvăluit la acea vreme că nu era mulțumită de sânii ei și plănuia să-și scoată implanturile și să facă programare pentru un lifting.

Nu se știe dacă Chanelle a suferit liftingul de sâni, dar vedeta a arătat uimitor în timp ce și-a arătat cu mândrie cicatricea de la abdominoplastie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×