Reclamă

Cheia către iubirea cosmică. Află despre triada lui Venus, potrivit astrelor

Triada lui Venus aduce în față trei planete. Este vorba despre Soare, Marte și Venus care lucrează împreună pentru a oferi nativilor o perspectivă asupra dragostei. Află care este cheia către iubirea cosmică din articolul de mai jos.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 20 iunie 2024, 9:47

Dacă te-ai simțit vreodată diferit atunci când te afli într-o relație, află că nu ești singura. Avem comportamente diferite atunci când iubim, față de o altă perioadă a vieții. Poate ai auzit că magicul trio ne ghidează drumul astfel încât comunicarea în iubire să fie cu totul specială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cheia către iubirea cosmică

Cele trei planete se află de cele mai multe ori împreună. Formează iubirea, dorințele și ne conectează cu cei din jur. Sunt echipa de vis atunci când vine vorba despre propria noastră personalitate. Împreună scot la iveală limbajul iubirii din fiecare persoană.

Pentru a-ți descoperi triada Venus este important să știi anumite lucruri despre zodia ta, dar și despre data și ora nașterii. Chiar dacă toate planetele par să conteze la fel de mult, este important să te concentrezi asupra Soarelui, planetei Marte și planetei Venus.

Semnul Solar îți arată modul în care te exprimi, dar și naturalețea de care dai dovad. Este esența a ceea ce reprezinți, personalitatea și modul în care ți să te dedici lumii, dar și partenerului de viață cât mai concret posibil. Semnul Venus în astrologie influențează felul în care îți conduci relațiile. Reprezintă dinamica, frumusețea și iubirea.

Aici îți vei da seama cât ești de afectuoasă și cum apreciezi micile gesturi atunci când acestea au loc. Această aliniere de planete poate părea că-ți oferă o perspectivă nouă asupra a ceea ce înseamnă satisfacția cu adevărat. În ceea ce privește poziția planetei Marte, acestea ne reprezintă dorințele.

Reclamă

Cum influențează triada Venus compatibilitatea romantică

Nu este vorba doar despre a înțelege propria personalitate. Este o unealtă puternică pentru compatibilitate romantică. Doar uitându-te la combinația dintre Soare, Marte și Venus poți descoperi diferințele dintre tine și partenerul de viață.

Este foarte important de observat cum interacționează Soarele, Marte și Venus. Se află în armonie sau sunt în conflict? Să te cunoști este primul pas pentru a vedea o dinamică completă în ceea ce privește romantismul, arată Yourtango.com. Ai putea să-ți compari semnul zodiacal cu cel al partenerului. Vezi cum apreciați fiecare iubirea și dorința.

Reclamă

Examinează fiecare aspect din triada Venus. Acestea vor fi temele principale și provocările pe care le vei înfrunta alături de partener. Astfel vei avea un ghidaj mai clar asupra potențialului pe care îl aveți ca și cuplu.

Care este motivul astrologic pentru schimbări majore care apar la fiecare 7 ani. Ce rol au planetele în viața noastră

Triada Venus explicată pentru fiecare asociere în parte

Atunci când Soarele, Marte și Venus se află în același semn, creează o puternică energie în viața romantică. Această aliniere înseamnă că dorința ta este mult mai puternică și tu ești o persoană condusă de propriile gânduri și sentimente, fără a fi influențată.

Atunci când doar Soarele și Marte sunt în același semn, pasiunea și egoismul sunt perfect aliniate. Îți oferă astfel o direcție clară asupra vieții și iubirii. Această aliniere te transformă într-o persoană asertivă, încrezătoare și care știe să ia decizii atunci când vine vorba despre relații de cuplu, spune Parade.com. Cu toate acestea, faptul că Venus se află într-un semn diferit, poate complica lucrurile. Planeta din urmă introduce complexitate în viața ta.

Atunci când Soarele și Venus se află în același semn, personalitatea ta romantică și socială se află în perfectă armonie. Această combinație te transformă într-o ființă magnetică, ce poate atrage foarte ușor oamenii din jur. Cu Marte într-o semn diferit, înveți cum să depășești conflicte.

Atunci când Marte și Venus se află în același semn, ești mult mai determinată să urmezi calea iubirii pe care o cunoști doar tu. Cu Soarele într-un semn diferit, îți poți complica relațiile la un anumit nivel. Atunci când Soarele, Marte și Venus se află în semne diferite, viața romantică devine foarte dinamică și adeseori conflictuală. Încearcă să depășești acești pași pentru a-ți vedea autenticitatea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×