Reclamă

Christie Brinkley s-a pozat într-un costum de baie albastru. Modelul are o siluetă de invidiat la 68 de ani

Christie Brinkley s-a pozat într-un costum de baie albastru și a distribuit imaginea pe contul său personal de Instagram. La 68 de ani, modelul internațional are o siluetă de invidiat. Aceasta pare că a descoperit secretul tinereții și se bucură de fiecare clipă alături de cei dragi.

Publicat: 15 martie 2022, 7:02

Christie Brinkley este una dintre cele mai apreciate femei din lumea întreagă. Aceasta a devenit cunoscută la începutul anului 1970 după ce a avut trei apariții consecutive pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit Issue. Aceasta a apărut în peste 500 de pictoriale pentru publicații din lumea întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christie Brinkley s-a pozat într-un costum de baie albastru

Modelul internațional se află în această perioadă într-o vacanță de vis. Aceasta a ținut să împărtășească momentele frumoase pe care le trăiește cu admiratorii săi de pe rețelele sociale. Alături de imagine, diva a postat și un mesaj în care spunea că este ”recunoscătoare” pentru tot ceea ce i se întâmplă.

Vezi mai multe imagini cu Christie Brinkley în Galeria Foto!

De-a lungul timpului ea a vorbit în repetate rânduri despre cât de importantă este liniștea sufletească și echilibrul în tot ceea ce face. În secțiunea de story aceasta a postat mai multe imagini cu un bufet cu multe fructe și legume.

Reclamă

Vedeta a adoptat un stil de viață sănătos pentru a-și menține silueta de invidiat. Admiratorii au felicitat-o în secțiunea de comentarii a postării în care Christie Brinkley s-a pozat în costum de baie. În ciuda faptului că are 68 de ani, aceasta arată impecabil.

Conform publicației Yahoo! Life frumoasa blondină este pasionată de surf, iar ieșirile la plajă sunt printre preferatele sale. Imaginile din vacanță apar la scurt timp după ce Christie Brinkley a vorbit despre procesul de îmbătrânire și despre cum abordează acest lucru la 68 de ani. 

Ce spune Christie Brinkley despre procesul de îmbătrânire

Reclamă

Christie Brinkley este o femeie sigură pe sine motiv pentru care atunci când s-a pozat într-un costum de baie a postat rapid imaginile pe rețelele sociale alături de mesaje de încurajare.

Vedeta a vorbit de-a lungul timpului despre nedereptățile care se fac în societate actuală privind modu l în care sunt tratate femeile în funcție de vârsta pe care o au. Aceasta este nemulțumită de faptul că femeile sunt puse în categorii de vârstă și nu sunt apreciate la adevărata lor valoare.

”Femeile sunt puse pe categorii în funcție de vârsta pe care o au. Categoriile de vârstă, stereotipurile și toate aceste reguli nescrise ne-au conturat cultura pentru mult timp. A arăta bine vine de multe ori și cu un sentiment de a te simți bine în pielea ta. Modul în care suntem puse în categorii de parcă urmează să atingem o dată a expirării ne roade imediat orice fel de încredere în noi.

Vedeta nu se teme să-și împărtășească opiniile cu urmăritorii săi din mediul online. Modelul este extrem de apreciat pentru valorile pe care le promovează. În plus, Christie Brinkley este de părere că femeile nu ar trebui să se lase influențate de părerile celor din jur indiferent de vârsta pe care o au.

Aceasta nu se sfiește să vorbească public despre procesul de îmbătrânire și despre lucrurile care o fac cu adevărat fericită.

Christie Brinkley și-a încurajat de-a lungul timpului admiratoarele să se exprime liber. De altfel, la nceputul anului aceasta și-a dezvăluit planurile și obiectivele. În ciuda faptului că are 68 de ani, Christie Brinkley este nerăbdătoare să trăiască viața la maximum și chiar să înceapă să învețe o limbă nou.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×