Reclamă

Christina Aguilera a fost surprinsă într-un cărucior electric pentru vârstnici. Cântăreața și-a petrecut timpul liber cu fiica sa, Summer Rain

Christina Aguilera a fost surprinsă într-un cărucior electric pentru vârstnici. Cântăreața internațională și-a petrecut timpul liber în compania fiicei sale. Ea și Summer Rain s-au distrat cu un grup de prieteni întreaga zi într-un parc de distracții.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 august 2023, 6:01

Vedeta, în vârstă de 42 de ani, a avut nevoie de puțin ajutor pentru a se deplasa. Aguilera a încercat să se camufleze din cap până-n picioare, dar paparazzi au recunoscut-o cu ușurință datorită tricoului pe care l-a purtat. Mămica mândră a ales să poarte un tricou pe care se afla mesajul „Te iubesc, Summer!”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christina Aguilera a fost surprinsă într-un cărucior electric pentru vârstnici

Christina Aguilera s-a folosit de un scuter electric pentru vârstnici în timp ce s-a deplasat prin parcul de distracții. Aceasta a sărbătorit aniversarea fiicei sale, Summer Rain. Vedeta internațională s-a bucurat de o zi cu totul specială la Disneyland.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Christina Aguilera a fost pozată în timp ce mergea cu un cărucior electric pentru vârstnici
Christina Aguilera s-a deplasat cu ajutorul unui cărucior electric / Profimedia Images

Cântăreața și-a dus fiica într-unul dintre cele mai mari parcuri de distracții. Aceasta nu a fost singură. Aguilera a fost însoțită de partenerul ei, Matthew Rutler. Fiica artistei, Summer Rain, a împlinit vârsta de 9 ani. Grupul artistei a fost foarte ușor de deosebit printre ceilalți oameni.

Reclamă

Aguilera a făcut pentru toți tricouri personalizate, totul pentru a celebra ziua fiicei sale. Christina a fost cea care a condus grupul. Aceasta s-a aflat tot timpul în fața grupului în timp ce mergea pe un scuter electric pentru vârstnici.

Diva a purtat și o pereche de ochelari de soare pentru a se ascunde de paparazzi. Sursele internaționale susțin că vedeta a închiriat scuterul din parcul de distracții. Se pare că aceasta nu se poate deplasa la fel de ușor ca înainte.

Christina a suferit un accident la genunchi, motiv pentru care are nevoie de ajutor pentru a putea merge, scrie publicația TMZ. Apropiații vedetei susțin că nu este o accidentare serioasă, însă aceasta încearcă să-și menajeze piciorul cât de mult poate pentru a nu înrăutăți situația.

Reclamă

În ciuda acestei probleme, Christina nu a stat departe de distracție. Aceasta s-a distrat alături de partenerul său și de fiica ei. Vedeta internațională s-a dat în fiecare carusel liber și s-a bucurat de ziua petrecută în compania fiicei sale. Programul vedetei este la fel de aglomerat ca în anii precedenți.

Ce a spus Christina Aguilera despre rolul de mamă

Christina Aguilera a vorbit despre cât de mult înseamnă pentru ea faptul că este mamă. Vedeta internațională are o fetiță superbă și nu ratează nicio ocazie pentru a-i arăta cât de mult o iubește. Christina nu se sfiește să vorbească despre fiica sa în public. Recent a postat un mesaj emoționant despre micuța Summer Rain.

„În fiecare zi îi mulțumesc universului pentru privilegiul de a fi mama ta, un rol care reprezintă pentru mine cea mai mare realizare. Astăzi mă gândesc din nou la tine și la cât de repede trece timpul. Acești nouă ani m-au încărcat cu o iubire nemărginită, îmbrățișări dintre cele mai calde, aventuri de neuitat și bucuria de a fi pe scenă alături de tine. Îi mulțumesc universului în fiecare zi. Sunt impresionantă de fetița care ești și de femeia în care o să te transformi. Sunt mândră peste măsură că sunt mama ta. Mami te iubește cel mai mult!”

Partenerei Christinei este și el la fel de încântat de micuța Summer Rain. Matthew Rutler are o relație strânsă cu aceasta.

Aguilera și logodnicul său se bucură de fiecare moment petrecut împreună. Summer Rain este cel de-al doilea copil al artistei, scrie People. Aceasta mai este mama lui Max Lion, în vârstă de 15 ani, fiu pe care îl are alături de fostul ei soț, Jordan Bratman.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×