Reclamă

Nicole Murphy a purtat o ținută mulată. Cum arată fosta soție a lui Eddie Murphy la vârsta de 55 de ani

Nicole Murphy a purtat o ținută mulată. Fosta soție a lui Eddie Murphy a reușit să atragă toate privirile asupra sa. Vârsta nu pare să-și fi spus cuvântul asupra trupului ei. Nicole arată incredibil la vârsta de 55 de ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 august 2023, 6:32

Cu fiecare apariție, Nicole demonstrează că este o femeie asumată și modernă. Aceasta nu se sfiește să-și afișeze fizicul de invidiat în ținute mulate sau cu un decolteu amplu. De data aceasta paparazzi au pozat-o pe străzile din Beverly Hills, iar imaginile cu diva au ajuns imediat virale în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicole Murphy a purtat o ținută mulată

Multe femei se feresc să poarte ținute mulate după o anumită vârstă, însă acesta nu este cazul modelului internațional. Anul acesta a împlinit vârsta de 55 de ani și pare mai fericită și mai încrezătoare ca niciodată.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Nicole Murphy în timp ce se plimbă pe stradă într-o ținută mulată
Nicole Murphy poartă ținute mulate chiar și la 55 de ani / Profimedia Images

Pe străzile din Beverly Hills a încins atmosfera într-un set format dintr-un crop top și o fustă cu o crăpătură amplă pe picior. Modelul și-a completat ținuta cu o borsetă neagră, o pereche de cercei de aur și o pereche de ochelari de soare.

Reclamă

Fosta soție a lui Eddie Murphy nu a mers singură la plimbare. Aceasta a fost însoțită de una dintre fiicele sale. Alături de Nicole s-a aflat și fiica sa, Bella Murphy. Bella a ales o ținută casual pentru plimbarea cu mama sa. Actrița a optat pentru un crop top negru și o pereche de pantaloni în stil cargo.

Bella are deja 21 de ani și pare că a moștenit frumusețea mamei sale și talentul tatălui său. Bella a muncit din greu pentru a avea o carieră de succes ca actriță.

Tânăra se bucură cu reușitele sale și este văzută deseori în compania mamei sale. Nicole Murphy este una dintre vedetele care nu-și ascund vârsta. Aceasta este mândră cu felul în care reușește să arate la 55 de ani. 

Reclamă

Nicole Murphy este mama a cinci copii

Nicole Murphy este mama a cinci copii. Diva și-a creat familia mult visată alături de fostul ei soț. Eddie Murphy. Despre Eddie se știe faptul că acesta ar avea în total zece copii cu cinci femei diferite.

Eddie și Nicole s-au căsătorit în anul 1993, iar la două săptămâni după căsătorie au cerut divorțul, relatează People. Divorțul s-a finalizat abia în anul 2006. Însă în timpul relației lor, au reușit să aibă împreună cinci copii minunați. Eddie și Nicole au decis să rămână în relații bune tocmai de dragul copiilor.

Nicole și Eddie sunt părinții a cinci copii superbi dintre care: Bella, Bria, Zola Ivy, Shayne Audra și Miles Mitchell. Primul copil al cuplului, Bria, a venit pe lume în anul 1989, cel de-al doilea copil, Miles, s-a născut în anul 1992.

În anul 1994 a venit pe lume cel de-al treilea copil al cuplului, Shayne Audra. Zola Ivy s-a născut în anul 1999, iar Bella Murphy în anul 2002, fiind mezina familiei. Eddie și fosta sa soție se bucură de o familie numeroasă.

De altfel, fiul lor, Miles Murphy, a devenit tată în anul 2019, iar Eddie și Nicole s-au bucurat să afle că sunt bunici. Chiar dacă Eddie și Nicole nu mai formează un cuplu, aceștia se înțeleg foarte bine și continuă să se bucure de familia pe care au format-o în anii în care au fost împreună, scrie DailyMail.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×