Reclamă

Ea este vedeta care a oprit circulația cu ținuta pe care a ales-o. Fotografii au pozat-o din toate unghiurile

Ea este vedeta care a oprit circulația cu ținuta pe care a ales-o. Fotografii au pozat-o din toate unghiurile și au încercat să obțină cele mai bune imagini. Vedeta și-a etalat silueta într-o ținută simplă, dar de impact.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 august 2024, 11:10

Addison Rae este una dintre divele de la Hollywood care nu se sfiesc să-și arate imperfecțiunile. Cariera sa a luat având în ultimii ani, iar Addison se bucură de tot mai multă popularitate. Pe lângă cariera sa din mediul online, Addison a urmat și o carieră ca actriță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea este vedeta care a oprit circulația cu ținuta pe care a ales-o

Addison Rae știe cum să atragă toată atenția asupra sa. Actrița a ales să poarte o ținută casual în timpul unei plimbări pe străzile din Los Angeles.

Addison a fost surprinsă într-un tricou negru cu imprimeu și o pereche de pantaloni scurți. Diva și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari de soare, dar și o pereche de pantofi roșii cu toc.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Addison Rae în timp ce se plimbă pe stradă prin Los Angeles
Addison Rae a ales să-și expună silueta într-o ținută mulată / Profimedia Images
Reclamă

Paparazzi au pozat-o în timp ce mergea pe stradă și savura o înghețată. Vedeta din online nu a fost singură. Aceasta s-a bucurat de compania prietenei sale. Addison este una dintre vedetele din online care se bucură de tot mai multă popularitate.

Totodată, Addison încearcă să fie transparentă cu fanii ei din online și să se afișeze exact așa cum este. Fotografiile surprinse de paparazzi au arătat și micile imperfecțiuni de pe trupul vedetei. Se pare că Addison nu mai are o siluetă perfectă, dar acest lucru nu pare să o deranjeze.

Actrița a fost mereu adepta formelor voluptoase și a încercat să-și folosească silueta în avantajul său. Addison și prietena sa și-au continuat plimbarea și au ncercat să se relaxez.

Reclamă

Cele două prietene s-au bucurat una de compania celeilalte și au încercat să nu atragă foarte mult atenția asupra lor, scrie publicația PageSix.

Addison Rae s-a pozat în costum de baie în mediul online

Dacă pe stradă poartă ținute mulate, în mediul online diva își expune silueta în costume de baie făcute din frișcă.

Cele mai recente imagini cu actrița țin primele pagini din mediul online. Addison pare că s-a distrat să-și creeze un bikini alb strălucitor, în contrast cu pielea sa bronzată.

Cântăreața a împărtășit câteva fotografii dulci cu admiratorii săi din mediul online. În imagini, Addison apare în timp ce stă întinsă pe spate și poartă un bikini minuscul din frișcă.

Fanii divei au reacționat rapid în mediul online și au felicitat-o pentru silueta sa, dar și pentru curajul de a fi sinceră și naturală.

Cântăreața a distribuit și alte imagini în care apare purtând un tricou cu imprimeu de vară, iar la final se poate observa o fotografie din copilăria vedetei. Addison a fost tot mai activă în mediul online. Diva a apărut, de asemenea, într-un videoclip muzical, relatează DailyMail.

Admiratorii acesteia au felicitat-o pentru noua sa reușită. Addison și-a exprimat întotdeauna admirația pentru lumea artei.

Acesta a jucat într-un film, iar mai apoi a încercat să-și exerseze talentul muzical. Addison le sprijină pe tinerele din online să-și urmeze drumul și să nu renunțe la ceea ce își doresc cu adevărat. Vedeta este sinceră cu aparițiile pe care le are în online și nu numai.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×