Reclamă

Cine este diva care a încercat să se ascundă de fotografi din cauza machiajului îndrăzneț. În ultima vreme doar așa o vezi pe stradă

Te întrebi cine este diva care a încercat fără succes să se ascundă de fotografi din cauza machiajului său îndrăzneț? Diva este cunoscută pentru frumusețea sa, însă de această dată i-a lăsat pe toți fără cuvinte atunci când a apărut așa pe stradă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 septembrie 2024, 6:06

Irina Shayk a participat la Săptămâna Modei de la Milano. Supermodelul internațional a trecut printr-o transformare radicală pentru a urca pe podium alături de colegele sale. La finalul prezentării de modă, Irina a încercat să-și ascundă chipul de fotografii curioși.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este diva care a încercat să se ascundă de fotografi din cauza machiajului îndrăzneț

Irina Shayk a fost surprinsă de paparazzi după un show de modă. Vedeta a fost invitată să defileze la Săptămâna Modei de la Milano.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Irina Shayk fotografiată pe străzile din Milano
Irina Shayk a ales un machiaj îndrăzneț la Săptămâna Modei de la Milano / Profimedia Images

Conform presei internaționale, ținutele spectaculoase vor continua să fie prezentate la Săptămâna Modei de la Milano până pe data de 23 septembrie 2024.

Reclamă

Vedetele au defilat în ținute care fac parte din colecțiile de primăvară-vară 2025. Unele dintre cele mai cunoscute  branduri din lume și-au expus ținutele în prezentări îndrăznețe. Irina Shayk, Paloma Elsesser și Anok Yai au furat privirile tuturor celor prezenți atunci când au prutat ținutele semnate de Marni.

Irina Shayk a defilat într-o ținută în nuanțe de crem și roz pal. Rochia divei a avut o croială impecabilă și a fost completată de un trench roz superb.

Ceea ce a atras atenția tuturor a fost machiajul divei. Irina și-a acoperit sprâncenele naturale cu fond de ten pentru a avea desenate altele pe chip. Nu este de mirare că diva s-a ferit de fotografi atunci când a apărut pe stradă.

Reclamă

Modelul a încercat să ascundă machiajul îndrăzneț care i-a rămas pe chip după prezentarea de modă. La ieșirea din hotel, Irina a fost pozată într-o rochie albă din satin la care a asortat o vestă neagră cu dantelă. Diva și-a completat ținuta cu o pereche de cizme cu toc.

Cum își definește Irina Shayk stilul vestimentar

Irina Shayk este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Fosta soție a actorului Bradley Cooper a reușit să-și creeze un renume în industria modei.

Diva se bucură de cariera pe care și-a construit-o în ultimii ani și defilează pe podium pentru unele dintre cele mai cunoscute branduri din lume.

În ceea ce privește stilul pe care îl are, Irina spune că încearcă să nu pună presiune asupra sa. Diva este urmărită de sute de mii de femei și reprezintă un etalon pentru multe dintre ele.

„Încerc să îmbrățișez propriul stil personal. Acest lucru este o mare împlinire pentru mine. Stilul meu este o combinație de confort și sofisticat. Factorul cool este un rezultat natural al încrederii pe care o am în mine. Acest lcuru vinde odată cu crearea unei ținute care să fie unică pentru tine”, a spus vedeta într-un interviu din trecut.

Irina a avut un program încărcat în ultima vreme. Diva a defilat pe podium inclusiv la Săptămâna Modei de la Paris. Totodată, fotomodelul încearcă să-și îndeplinească îndatoririle de mamă. Fiica ei, Lea, a petrecut cea mai mare parte a vacanței de vară în compania tatălui său și a iubitei acestuia. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fată care zâmbește și ține bani în mână și aruncă cu ei pe un fundal roz
Horoscop
Zodii norocoase până pe 22 septembrie. Nativii care au parte de miracole
Toamna vine cu vești bune pentru trei dintre nativi. Află care sunt acele zodii norocoase până pe 22 septembrie și vezi dacă te numeri printre ele. Datorită anumitor poziționări ale astrelor, se vor întâmpla...
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
O femeie care se bucură de soare în apă
Horoscop
3 zodii care intră într-un anotimp al fericirii pe 20 septembrie 2024. Curajul este arma lor secretă
Ziua de 20 septembrie 2024 se anunță a fi o zi cât se poate de interesantă. Astrologii spun că acum se deschid porțile fericirii pentru anumiți nativi. 3 zodii care intră într-un anotimp al...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
PARTENERI
×