Reclamă

Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună

Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a născut. Iubirea este complicată și este important să cauți experți care te ghidează în această privință.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 23 februarie 2024, 9:36

Oamenii caută abordări diferite în ceea ce privește relațiile, în funcție de data nașterii. De exemplu, Racii pot părea foarte duri la început, dar trăiesc foarte intens atunci când vine vorba despre iubire. Leii vor să strălucească și să fie alături de cei dragi în fiecare clipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compatibilitatea astrologică

Există un motiv pentru care de cele mai multe ori întrebăm “Ce zodie ești?”. Nativii Balanță îi iubesc pe cei din jur și în cea mai mare parte sunt atrași de Pești. De asemenea, Racii îi aleg pe Tauri și Leii pe Săgetători.

Este totuși compatibilitatea astrologică cu adevărat reală? Potrivit hărților realizate de specialiști, fiecare dintre cele 12 semne se potrivesc unele cu altele. Soarele, care guvernează felul în care fiecare semn zodiacal se mișcă de-a lungul timpului, prezice de fiecare dată ce se întâmplă.

Este important să fim atenți la elementele care aparțin fiecărei zodii. Este vorba despre Foc, Pământ, Aer și Apă, cele care au abordări similare și valori de aceeași natură, arată Yourtango.com.

Pentru semnele de Pământ avem zodiile Taur, Fecioară și Capricorn. Semnele de Aer sunt Gemeni, Balanță și Vărsător. Semnele de Apă sunt Rac, Scorpion și Pești. Semnele de Foc sunt Berbec, Leu și Săgetător.

Reclamă

Regulile din astrologie legate de compatibilitate

Sextilul reprezintă momentul în care planetele se află la 60° depărtare una de cealaltă. Reprezintă o înțelegere armonioasă și o vedere armonioasă a ceea ce se întâmplă cu zodiile, spune Today.com.

Astfel există următoarele compatibilități potrivit specialiștilor în astrologie: Berbec cu Gemeni sau Vărsător, Taur cu Rac sau Pești, Gemeni cu Berbec sau Leu, Rac cu Taur sau Fecioară, Leu cu Gemeni sau Balanță, Fecioară cu Rac sau Scorpion, Balanță cu Leu sau Săgetător, Scorpion cu Fecioară sau Capricorn, Săgetător cu Balanță sau Vărsător, Capricorn cu Scorpion sau Pești, Vărsător cu Berbec sau Săgetător, Pești cu Taur sau Capricorn.

Reclamă

Cu toate acestea, compatibilitatea între zodii este mult mai complicată decât o singură potrivire de acest gen. Semnele Soarelui nu reprezintă totul și este important să privim dincolo de acest astru.

Luna reprezintă emoțiile, Mercur este marca expresiilor și a comunicării, Venus dictează iubirea, Marte este pasiune, Jupiter extinde sentimentele, Saturn ține oamenii dragi împreună, Uranus trezește cele mai frumoase sentimente, Neptun adoptă o atitudine visătoare și Plută exprimă dorințe.

Vezi top 5 zodii de care trebuie să te ferești atunci când sunt nervoase. Cum reacționează

Cum afectează Luna compatibilitatea astrologică

Pentru început, planeta Mercur are un fel diferit de a comunica. În general, comunicarea este fundamentul unei relații reușit. Astfel, fiecare planetă are rolul său în a identifica felul de a se exprima a-l fiecărei zodii.

Luna guvernează interiorul fiecărei ființei umane. Cu fiecare relație care se dezvoltă, Luna are un rol tot mai important în viitor. Acest astru joacă un rol vital în conectare.

Afecțiunea poate exista de asemenea și între semnele lunare. Un Leu și un Scorpion pot avea momente dificile de înțelegere, asta dacă vin ca semne lunare. În cele din urmă, iubirea învinge indiferente de compatibilități.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×