Reclamă

Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună

Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a născut. Iubirea este complicată și este important să cauți experți care te ghidează în această privință.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 23 februarie 2024, 9:36

Oamenii caută abordări diferite în ceea ce privește relațiile, în funcție de data nașterii. De exemplu, Racii pot părea foarte duri la început, dar trăiesc foarte intens atunci când vine vorba despre iubire. Leii vor să strălucească și să fie alături de cei dragi în fiecare clipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compatibilitatea astrologică

Există un motiv pentru care de cele mai multe ori întrebăm “Ce zodie ești?”. Nativii Balanță îi iubesc pe cei din jur și în cea mai mare parte sunt atrași de Pești. De asemenea, Racii îi aleg pe Tauri și Leii pe Săgetători.

Este totuși compatibilitatea astrologică cu adevărat reală? Potrivit hărților realizate de specialiști, fiecare dintre cele 12 semne se potrivesc unele cu altele. Soarele, care guvernează felul în care fiecare semn zodiacal se mișcă de-a lungul timpului, prezice de fiecare dată ce se întâmplă.

Este important să fim atenți la elementele care aparțin fiecărei zodii. Este vorba despre Foc, Pământ, Aer și Apă, cele care au abordări similare și valori de aceeași natură, arată Yourtango.com.

Pentru semnele de Pământ avem zodiile Taur, Fecioară și Capricorn. Semnele de Aer sunt Gemeni, Balanță și Vărsător. Semnele de Apă sunt Rac, Scorpion și Pești. Semnele de Foc sunt Berbec, Leu și Săgetător.

Reclamă

Regulile din astrologie legate de compatibilitate

Sextilul reprezintă momentul în care planetele se află la 60° depărtare una de cealaltă. Reprezintă o înțelegere armonioasă și o vedere armonioasă a ceea ce se întâmplă cu zodiile, spune Today.com.

Astfel există următoarele compatibilități potrivit specialiștilor în astrologie: Berbec cu Gemeni sau Vărsător, Taur cu Rac sau Pești, Gemeni cu Berbec sau Leu, Rac cu Taur sau Fecioară, Leu cu Gemeni sau Balanță, Fecioară cu Rac sau Scorpion, Balanță cu Leu sau Săgetător, Scorpion cu Fecioară sau Capricorn, Săgetător cu Balanță sau Vărsător, Capricorn cu Scorpion sau Pești, Vărsător cu Berbec sau Săgetător, Pești cu Taur sau Capricorn.

Reclamă

Cu toate acestea, compatibilitatea între zodii este mult mai complicată decât o singură potrivire de acest gen. Semnele Soarelui nu reprezintă totul și este important să privim dincolo de acest astru.

Luna reprezintă emoțiile, Mercur este marca expresiilor și a comunicării, Venus dictează iubirea, Marte este pasiune, Jupiter extinde sentimentele, Saturn ține oamenii dragi împreună, Uranus trezește cele mai frumoase sentimente, Neptun adoptă o atitudine visătoare și Plută exprimă dorințe.

Vezi top 5 zodii de care trebuie să te ferești atunci când sunt nervoase. Cum reacționează

Cum afectează Luna compatibilitatea astrologică

Pentru început, planeta Mercur are un fel diferit de a comunica. În general, comunicarea este fundamentul unei relații reușit. Astfel, fiecare planetă are rolul său în a identifica felul de a se exprima a-l fiecărei zodii.

Luna guvernează interiorul fiecărei ființei umane. Cu fiecare relație care se dezvoltă, Luna are un rol tot mai important în viitor. Acest astru joacă un rol vital în conectare.

Afecțiunea poate exista de asemenea și între semnele lunare. Un Leu și un Scorpion pot avea momente dificile de înțelegere, asta dacă vin ca semne lunare. În cele din urmă, iubirea învinge indiferente de compatibilități.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×