Reclamă

Motivele pentru care nu te identifici cu zodia ta, potrivit astrologilor. Ce spun astrele

Horoscopul poate deveni foarte confuz, mai ales atunci când pare că se potrivește doar anumitor persoane. Află care sunt motivele pentru care nu te identifici cu zodia ta, potrivit astrologilor. Poate că îți dorești ca stelele să-și prezică întregul viitor, însă chiar dacă prietenii Scorpion se identifică cu zodia lor și Gemenii la fel, tu nu te regăsești deloc într-a ta.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 22 februarie 2024, 9:36

Ce înseamnă dacă nu te identifici cu semnul tău zodiacal? Ei bine, specialiștii în astrologie susțin că poate nu îți oferi sinceritate și nu trăiești la maximum ceea ce ți-a fost dat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivele pentru care nu te identifici cu zodia ta, potrivit astrologilor

Trăsăturile de personalitate ne arată exact cine suntem și constelațiile ne ajută în acest sens. Pentru unele persoane însă, această decriere nu funcționează câtuși de puțin. Acest ghid individual ne ajută să ne găsim adevărata personalitate. Dacă nu trăiești viața în acest sens, poate că nu te aliniezi în totalitate cu semnul tău zodiacal, arată Wellandgood.com.

Ceea ce spune zodia despre tine este de fapt o decriere idealistă. Un punct de plecare spre care să te ghidezi atunci când îți dorești anumite îmbunătățiri. Astfel, în loc să vezi aceste semne ca un indicator a ceea ce reprezinți, reformulează și aspiră către anumite puteri superioare.

Dacă îți dorești ca planetele să se alinieze și în ceea ce te privește și să capeți o descriere ideală, specialiștii în astrologie sunt de părere că trebuie să te documentezi mai bine în ceea ce privește zodia ta.

Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Ce spun astrele.

Reclamă

Cum să te aliniezi cu zodia ta, potrivit astrologilor

Cei mai mulți specialiști în astrologie sunt de părere că trebuie să ajungi la acceptare în ceea ce privește propria persoană atunci când vrei să știi mai multe despre zodia ta. Pentru început, trebuie să afli că există zodii de foc ( Berbec, Leu, Săgetător), zodii de aer ( Gemeni, Balanță, Vărsător), zodii de apă ( Rac, Scorpion, Pești) și zodii de pământ ( Taur, Fecioară, Capricorn), arată Yourtango.com.

Este important de asemenea să aplici ceea ce cunoști despre aceste elemente și în viața reală. Dacă știi ce te reține în a-ți descoperi adevărata alinere cu astrele, căutarea ta poate lua sfârșit. Există 3 motive pentru care să nu crezi cu adevărat în zodia care ți-a fost “oferită”.

Reclamă

Te-ai născut la intersecția a două zodii, acest lucru însemnând că soarele îți schimbă traiectoria în acel moment. De aceea, e important să consulți acest fapt cu un astrolog specializat. Pentru a vedea cu care dintre acestea te identifici mai mult, există căi sigure în acest sens.

Este posibil să nu fi aliniată cu propria zodie. Ai fost crescută într-un spirit extrem de puternic, iar trăsăturile respective ți-au fost impuse din familie. De exemplu, Peștii crescuți de Fecioară și Săgetător pot interpreta o combinație între cele două semne zodiacale. Un ultim motiv pentru care nu te identifici cu propria zodie este pentru că există prea multe planete într-un singur semn zodiacal. Dacă Venus, Mercur, Marte și Pluto sunt în aceeași zodie, poți prezenta trăsături de personalitate extrem de diferite.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×